Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
日本動漫畫討論版>◆ 港漫雜談-- 第拾回 ◆
暗黑騎士 11:59 AM 10-24-14
用正義感化邪惡, 很偉大呀
T.K. 12:10 PM 10-24-14
白蓮同通天的確相當偉大
無敵同心姨與人為善,劇情一向如此
pierrekwok 12:54 AM 10-25-14
作者: T.K.:
不是神仙出場多,但其實無咩場面擔正
重要度
崑崙>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>巨子>>>鄒衍>>>不是神仙
不是神仙次次出場都係救人, 但轉頭就俾敵人打臉.
T.K. 04:17 PM 11-01-14
邊個強者會去睇風雲最終回?
teealpha 01:27 PM 11-02-14
邊個強者會去睇風雲最終回?
頂佢,今期佢講明個展有五十幾頁未刊稿,一期先得果五十頁左右,即係根本就將一期書拆出黎落個展度

我睇埋下期佢D詳情先再算 (ドM)
凍檸茶 10:26 AM 11-04-14
作者: teealpha:
頂佢,今期佢講明個展有五十幾頁未刊稿,一期先得果五十頁左右,即係根本就將一期書拆出黎落個展度

我睇埋下期佢D詳情先再算 (ドM)
係咪要你剪爛本書拎印花
由手機版發出
teealpha 10:31 AM 11-04-14
作者: 凍檸茶:
係咪要你剪爛本書拎印花
由手機版發出
方式有兩個,一個就如之前傳咁樣,儲齊十二期印花,另一個就係下一期會有封邀請函,到時攞封邀請函加是但一個印花就可以入場

無論邊個方式到最後咪都係要剪書,係差在一期定十二期之嘛
凍檸茶 10:57 AM 11-04-14
佛心
由手機版發出
Dom031059 11:45 AM 11-04-14
即係下次出果期所謂最後一期唔係結局? 要去睇佢個展先得?
teealpha 11:56 AM 11-04-14
作者: Dom031059:
即係下次出果期所謂最後一期唔係結局? 要去睇佢個展先得?
佢只係話係"未有收錄"既野,冇話係乜內容

做乜個個都問,家陣唔係剩返我一個買書掛
婠婠 12:45 PM 11-04-14
仲要打多3期
牛佬你好野
Dom031059 01:29 PM 11-04-14
終戰篇我都係一D老一輩既世叔伯睇完唔儲我先執返黎睇...
真係無買sosad
yeah yeah 07:34 PM 11-04-14
作者: 婠婠:
仲要打多3期
牛佬你好野
文華進化做山雞
凍檸茶 07:38 PM 11-04-14
系好事 跟手話似山雞 做底埋佢
由手機版發出
T.K. 03:27 PM 11-05-14
機甲猿神想表達咩??
sunnypigdog 06:06 PM 11-05-14
機甲猿神想表達咩??
想表達有續篇, 加入八仙道
凍檸茶 07:41 PM 11-05-14
乜黎
由手機版發出
凍檸茶 03:30 PM 11-06-14
睇黎南神就黎同執雞武同一個LEVEL
由手機版發出
T.K. 05:35 PM 11-06-14
史東!!

我一直以為獨尊死蹼向雪露係想收回功力
婠婠 05:43 PM 11-06-14
奉區場仗點睇都係無得打
可以點收科
T.K. 05:45 PM 11-06-14
革命軍出場
gingq7 02:50 AM 11-07-14
史東 未玩完掛? 碎片都未用

-----

之前剛upgrade完既柴榮俾妖郎君打臉, 但得7成功力既赤殺王卻輕取妖郎君

獨尊越睇越廢,之前俾人吸功又中毒, 而家就只能著草仲要係對手剛好夠鍾先逃走成功.
獨尊招大招又特別廢,因為一出十成歸源寂靜就敵我一齊冰封,而家仲衰到出都唔敢出
凍檸茶 11:58 AM 11-07-14
鉄路人我已經CUT咗無睇,
獨尊而家咁搞笑既,變咗中BOSS都不如喎
由手機版發出
Bandit-Anji 02:33 PM 11-07-14
作者: 凍檸茶:
鉄路人我已經CUT咗無睇,
獨尊而家咁搞笑既,變咗中BOSS都不如喎
由手機版發出
獨尊應該到最後都係做鐵路人既專用升級器
暗黑騎士 03:28 PM 11-07-14
獨尊除咗出場話冰封過400強者外, 之後未嬴過, 以為鉄路人唉吔老豆已經夠路人, 點知沒有最路人, 只有更路人, 係遺傳定詛呪?
鉄路人擺明做硬屬性奇俠, 有電有火老豆有冰, 爭在點吸埋基王既風啫
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面