Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
Pandahahaha 04:55 PM 11-05-13
psv 個情況,應該冇ps4咁熱烈掛

btw 如果跟呢個set 睇怕都係killzone
Alpha 05:03 PM 11-05-13
作者: 草薙さん:
「PlayStation(R)4 VIP Preview Party」

· PS4™紅人試玩 - 嘉賓:網絡紅人「達哥」

真係唔覺佢好紅
Kain 05:05 PM 11-05-13
作者: Alpha:
· PS4™紅人試玩 - 嘉賓:網絡紅人「達哥」

真係唔覺佢好紅
老老實實,真係好紅
我係堅係街度聽到幾個中學生講尋晚睇緊佢
kamkw 05:07 PM 11-05-13
乜都假, 優先預購PS4唔該
pet3 05:08 PM 11-05-13
作者: Kain:
老老實實,真係好紅
其實講緊邊個?
周星星果個還是講野似精神病果個?(夢遺大師?)
Pandahahaha 05:15 PM 11-05-13
作者: pet3:
其實講緊邊個?
周星星果個還是講野似精神病果個?(夢遺大師?)
上youtube 打達哥你就知邊個
其實係高登班人推紅佢
pet3 05:19 PM 11-05-13
作者: Pandahahaha:
上youtube 打達哥你就知邊個
其實係高登班人推紅佢
完全唔識0.0/

試玩果D機
主系統是O=確定 ,X=取消嗎?
GN00508771 05:21 PM 11-05-13
祈求項生賞賜給我們買剩機的機會
nami_tamaki999 05:31 PM 11-05-13
試玩果D機
主系統是O=確定 ,X=取消嗎?
你話呢
pet3 05:33 PM 11-05-13
作者: nami_tamaki999:
你話呢
因為日本2月先出

我怕佢跟早出的美機嘛
nami_tamaki999 05:48 PM 11-05-13
因為日本2月先出

我怕佢跟早出的美機嘛
一般黎講都唔會既, 最少之前AGS試玩果D都係跟日本
而且傳統PS機行機都係跟日本

Game就真係睇咩版而定, 而家PSN Killzone 1 就係跟美版, 我都頂唔順...
八仙果 05:52 PM 11-05-13
作者: GN00508771:
發夢冇咁早。
シェンムー 06:19 PM 11-05-13
會繼續全日版加日psn 甘行
等日版出埋先睇心情出機
首發得 evolution隻driveclub / 龍如有興趣...
Plus 有 driveclub full game 玩,試完正先買實體
重有3張jp psn plus 1個月code 未用Y(^o^)Y
野良猫 06:20 PM 11-05-13
首發可以唔駛咁辛苦買到機已經好好啦
強化人間ですの~★ 06:39 PM 11-05-13
其實7號個試玩鍵位都未必作得準架喎
唔俾一套試玩機飛n國輪流展出既
oldletter 06:47 PM 11-05-13
唔洗要你ags排一晚先比你買已經還神
仲諗剩機
シェンムー 06:50 PM 11-05-13
真的有必要擔心行版OX 問題嗎 ? 有先例 ??
oldletter 06:53 PM 11-05-13
作者: 山內 一典:
以前ps2頭批行機都好似係XO調轉
シェンムー 07:07 PM 11-05-13
如果甘講去到ps2 slim menu 都係X 確定
ayane123 07:15 PM 11-05-13
作者: oldletter:
以前ps2頭批行機都好似係XO調轉
我就係當年排隊買PS2行機其中一個,我好肯定答你唔係。
oldletter 07:21 PM 11-05-13
作者: ayane123:
我就係當年排隊買PS2行機其中一個,我好肯定答你唔係。
咁我記錯
強化人間ですの~★ 07:24 PM 11-05-13
以前買過一部30006,調轉
之後50006就又正常番
不過PS2 menu就真係menu, 唔會帶入game冇所謂,但PSP, PS3有D game個鍵位會跟機.....
pet3 07:39 PM 11-05-13
作者: 山內 一典:
因為也沒先例香港比日本早幾個月
普通人一個 08:17 PM 11-05-13
作者: oldletter:
唔洗要你ags排一晚先比你買已經還神
仲諗剩機
我覺得有得上網訂已經係天大喜訊,已經預左要食3隻game加一個額外手制

希望唔駛一定要食埋隻CAM
pet3 08:37 PM 11-05-13
我想分合psv tv用
ps4有11n 5G未?
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後

返回主題版面