Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
收藏品討論版>特攝 大人向玩具 - DX玩具 - 其他種類玩具
ai. 12:29 PM 11-03-12
作者: 愚零鬥武多:
拍劇的size那就另一個grade. 好似之前出龍騎, 555 那種 1:1的.
但佢出得比成人玩,唔係應該1:1咩?最多咪貴d,或限量d.
另一個grade係指素材更好?
Dangerous-boy 04:16 PM 11-03-12
真係跌哂眼鏡!估唔到會咁快訂完.....

本來仲考慮緊買唔買,現在可以慳番了!
魔璃 07:53 PM 11-03-12
好彩第一日已經訂左 ...

Thank you very much for using PREMIUM BANDAI Hong Kong!
Please find below your Order Details.

---------------------------------------------------------------------

【Date of Order】  2012-11-01 12:02:49

【Your Order】
  COMPLETE SELECTION MODIFICATION DOUBLEDRIVER
  HK$ 1,000.00×1=HK$ 1,000.00
wakupanda 08:40 PM 11-03-12
唔介意等多2個月既話, 仲有得訂慢貨

訂夠2打都得
GN00508771 10:06 PM 11-03-12
日本都已經冇哂-- 3月分

2013年5月発送予定分
2013年7月発送予定分(予定)

-.-
愚零鬥武多 12:35 AM 11-04-12
作者: ai.:
但佢出得比成人玩,唔係應該1:1咩?最多咪貴d,或限量d.
另一個grade係指素材更好?
另一個grade是指這一系列, 真係好正... 出左一段時間, 見到個價好貴下.
(圖係yahoo拍賣找到)

龍騎

電王

魔璃 08:04 AM 11-05-12
聽講好似話電王成人版腰帶死得太慘烈, 所以冇再出真成人版 ...
愚零鬥武多 09:05 AM 11-06-12
作者: 魔璃:
聽講好似話電王成人版腰帶死得太慘烈, 所以冇再出真成人版 ...
其實電王的好似只係做好少少腰帶, 其他同DX差唔多, 死是應該. 相比龍騎的就一流. 真係好似"萌萌槍"的道具級 ... >_< ...
愚零鬥武多 12:43 AM 11-11-12
199 ranger key ... 下次Bandai會出一set過 199 ranger key,
之後再出one-click 199 ranger key version ... "一定又神物"

Dangerous-boy 09:24 PM 11-22-12
今日在一扭見到萌萌槍跌到$488,有尐想喊的感覺....
愚零鬥武多 10:47 PM 11-24-12
作者: Dangerous-boy:
唔會ge ... 過手引個下已經直得...
不過去到488, 真係可以買多2支成一套.

痛車先跌得勁, 出左唔夠幾日, 跌過訂價20% ...
不過都係直, 見太古個show的實物, 真係好大隻.
chunwai0091 12:33 PM 11-25-12
最後係550買咗支黎玩
凍檸茶 11:57 PM 11-25-12
今日見到個10歲左右既靚仔同佢老豆行玩具鋪
佢問老闆痛車几錢, 老闆答2180,
跟住靚仔同老豆走咗,
走o個時, 個靚仔話:我買萌槍都係七百几, 7000几yen, 痛車8000几yen要2180, 有冇搞錯
GN00508771 12:09 AM 11-26-12
作者: 凍檸茶:
今日見到個10歲左右既靚仔同佢老豆行玩具鋪
佢問老闆痛車几錢, 老闆答2180,
跟住靚仔同老豆走咗,
走o個時, 個靚仔話:我買萌槍都係七百几, 7000几yen, 痛車8000几yen要2180, 有冇搞錯
佢係咪搞錯左D野
Akira 明 12:25 AM 11-26-12
作者: 愚零鬥武多:
唔會ge ... 過手引個下已經直得...
不過去到488, 真係可以買多2支成一套.

痛車先跌得勁, 出左唔夠幾日, 跌過訂價20% ...
不過都係直, 見太古個show的實物, 真係好大隻.
買兩支,1支gun mode遊玩用,1支figure mode觀賞用

經過萌萌槍教訓,痛車我都唔敢出手住
愚零鬥武多 12:48 AM 11-26-12
作者: chunwai0091:
最後係550買咗支黎玩
我一早訂, 好似 $880 ...

作者: GN00508771:
佢係咪搞錯左D野
應該係la, 痛車好似36500yen

作者: Akira 明:
買兩支,1支gun mode遊玩用,1支figure mode觀賞用
經過萌萌槍教訓,痛車我都唔敢出手住
唔係ar, 三支都figure mode, 好似tv中三支一set禁放 ...
痛車我都係一樣等下先.
綾小路雷太 02:30 AM 11-26-12
作者: GN00508771:
佢係咪搞錯左D野
明顯係啦
鷹柳 05:20 PM 11-26-12
架痛車一開波就跌, 其實真係好想買 但好窮下...今個月要買psv
支槍以為係頑童買$640 好抵下, 點知過多個月 宜家 $400渣...
頑童今日仲post 車連槍 $2280....
J.kidd 05:36 PM 11-26-12
作者: 拉打龍騎:
架痛車一開波就跌, 其實真係好想買 但好窮下...今個月要買psv
支槍以為係頑童買$640 好抵下, 點知過多個月 宜家 $400渣...
頑童今日仲post 車連槍 $2280....
痛車開價已經貴
非公認又唔算出名
賣完頭批基本上等坐貨, 唔減先奇
Dangerous-boy 09:16 PM 11-26-12
今日去頑童訂了30支ranger key,要$1180;嚟緊仲有兩set....
魔璃 09:34 PM 11-26-12
今日去頑童訂了30支ranger key,要$1180;嚟緊仲有兩set....
唔系比扭旦版你算系咁啦
Dangerous-boy 10:30 PM 11-26-12
作者: 魔璃:
唔系比扭旦版你算系咁啦
我只係冇儲扭旦版,睇見佢張貼紙已經唔開胃;食玩版都比佢好好多!
11281984 12:29 PM 11-27-12
琴日起乖朋友入左槍,小弟未睇套野
但400$好難忍手₩₩₩
Dangerous-boy 07:47 PM 12-21-12

各位幪面超人W嘅粉絲有福了,
『幪面超人W』"DOUBLEDRIVER" 大抽獎已經正式開始左啦!
凡由現在起至至2013年1月9日到 PREMIUM BANDAI Hong Kong 官方網站訂購或已訂購了COMPLETE SELECTION MODIFICATION DOUBLEDRIVER (包括3月、5月及7月發送訂單)的PREMIUM BANDAI Hong Kong會員即自動參加大抽獎。
http://p-bandai.hk/contents/hamana-tmp
魔璃 10:14 PM 12-23-12
偷跑出左BEAST BELT, 帶扣, 武器同三頭犬玩具

1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面