Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-24-13, 07:27 PM   #676
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
8400yen值咩

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-13, 01:48 AM   #677
AE86(Turneo)
God of Gamer
知足常樂

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
隻龍星丸係咪未知幾時出???
好想訂!!

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-13, 01:49 AM   #678
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: AE86(Turneo) 查看文章
隻龍星丸係咪未知幾時出???
好想訂!!
8月

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-13, 04:17 PM   #679
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

ROBOT魂 エルガイム(最終決戦仕様)
販売価格:6,510円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000081025/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-13, 04:27 PM   #680
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
龍星......
龍王都未買

舊 04-25-13, 04:29 PM   #681
小嘉
The One

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
龍星......
龍王都未買
龍王未買我勸你放棄
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-13, 04:40 PM   #682
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 小嘉 查看文章
龍王未買我勸你放棄
買開想買齊嘛

當年果d都無買過,想補完以前心願

舊 04-25-13, 04:45 PM   #683
小嘉
The One

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
買開想買齊嘛

當年果d都無買過,想補完以前心願
我唔多見有
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-13, 10:19 AM   #684
希羅
Game Master

註冊日期: Apr 2002
請問龍星丸開訂未?聽TD好似已經CUT訂咁樣
希羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 07:28 AM   #685
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
神龍...
魂shop

舊 05-09-13, 08:06 PM   #686
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

ROBOT TAMASHII SHENLONG GUNDAM
Price: HK$ 420.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000498/

唔知點解近幾隻香港魂shop都冇中文顯示?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 08:19 PM   #687
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
W前期機睇死都係魂shop...
而家計計埋埋已經三部

舊 05-09-13, 08:29 PM   #688
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: 希羅 查看文章
請問龍星丸開訂未?聽TD好似已經CUT訂咁樣
精品極速full單 聽日又開過

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 11:31 PM   #689
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: anyone 查看文章
精品極速full單 聽日又開過
我總係覺得佢今次呢次開訂既貨係一早留起炒既...
之不過上次開訂俾人鬧到反艇先死死地氣拎埋出黎

舊 05-09-13, 11:39 PM   #690
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
精品開左 點解老瑞仲未有動作既-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-13, 09:54 PM   #691
不是藍星人
Neverland

而家連訂玩具都要搶住鬥快先訂到

舊 05-10-13, 10:39 PM   #692
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: GN00508771 查看文章
精品開左 點解老瑞仲未有動作既-.-
點解睡橫巷要有動作,他只是批發商。

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

此篇文章於 05-10-13 10:47 PM 被 mikemike 編輯。
舊 05-11-13, 12:08 AM   #693
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
批發咩岩囉

佢講未開訂

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-13, 12:43 AM   #694
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
批發咩岩囉

佢講未開訂
批發又點會同你講
佢比張list落零售鋪
有晒批價都唔會同你講
況且精品可能返水貨都仲得
分分鐘大log貨平過行批

舊 05-11-13, 12:49 AM   #695
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
你已經講左答案出黎

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-13, 12:57 AM   #696
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: mikemike 查看文章
批發又點會同你講
佢比張list落零售鋪
有晒批價都唔會同你講
況且精品可能返水貨都仲得
分分鐘大log貨平過行批
我就係指佢未仲比list我地開訂-.-
另外批價其實都會同我地講

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-13, 09:20 AM   #697
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: GN00508771 查看文章
我就係指佢未仲比list我地開訂-.-
另外批價其實都會同我地講
友鋪話已經知道幾錢,仲話精品開果個價,今鋪賺到笑!

舊 05-11-13, 09:52 AM   #698
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: mikemike 查看文章
友鋪話已經知道幾錢,仲話精品開果個價,今鋪賺到笑!
其實查B社D批價好簡單, 一上淘寶就咩都睇晒

舊 05-12-13, 04:46 PM   #699
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
又星矢
不如你一鎗打死我啦

舊 05-12-13, 04:47 PM   #700
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
DEL~~

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 10:34 AM

手機版 | APP版