Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-09-16, 12:00 PM   #2101
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: JMi 查看文章
以手下敗將來講 其實

教主都係小麗同游主任手下敗將咋 XD
教主認左輸 咁點?

輸左係香港人損失 你咪睇下之後佢地發言有幾高質囉

你引我選前講既野 跟住呢?

選後我都同你講過衰係邊 但我已經無好似Facebook果班人亂咁咬 有D會員係咪都要借D兒挑下我機
我唔係事必要Please你地

此篇文章於 09-09-16 12:03 PM 被 朝霧 海斗 編輯。
朝霧 海斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 12:00 PM   #2102
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
咁你唔好老作咩手下敗將啦

我對議員要求唔係好高,坐定定開會就夠,而家對不義法案,最有效既唔係講兩句生跛就閃去做缺席率三甲
係拖到建制跑狗,喊十個鐘唔係重坐既拉布

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 09-09-16 12:03 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 12:03 PM   #2103
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
面就人俾既
你數緊邊班人垃圾個個有眼見
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 12:07 PM   #2104
david
The One

引用:
作者: phil077 查看文章
解釋左啦,她回答係郷黑犯法咪犯法,人地都犯法左咁多年一直相安無事,朱生現在搞佢地,佢地當然會做野
老人家心態係一直自覺相安無事,現在搞出新聞來,那當然係當事人(朱生)的問題。

佢都話領展街市買野貴,我真係唔明她投民賤聯做咩
[細路女哭腔]犯法又點喎...[/細路女哭腔]

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 12:11 PM   #2105
朝霧 海斗
Crazy Gamer

大舊果班人下下做文宣就踩住教主黎老屈

又話收錢 又話個仔點點點 講左咁多年丁屎證據都無

倒番轉長毛就有收黎智英過錢喇 (起碼有表證先)

小麗點解我咁痛恨佢重復左就唔講

學你地話 教主輸左,邊個最開心 

此篇文章於 09-09-16 12:14 PM 被 朝霧 海斗 編輯。
舊 09-09-16, 12:13 PM   #2106
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
教主選輸就輸選,無得話返人地手下敗將 wor,要詳細分贏論壇贏口碑贏氣勢輸選舉就講清楚啦,俾位人入。

雖然傑斯特點睇都係五毛,但我幫你唔落。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 12:14 PM   #2107
傑斯特
Game Master

你班假教徒囉
可以繼續鬧人係豬繼續叫人落地獄
跟得光頭都係enjoy做呢樣野咋
舊 09-09-16, 12:14 PM   #2108
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
教主選輸就輸選,無得話返人地手下敗將 wor,要詳細分贏論壇贏口碑贏氣勢輸選舉就講清楚啦,俾位人入。

雖然傑斯特點睇都係五毛,但我幫你唔落。
呢個係我選前講

佢要呢個時候引我果段野想點?

舊 09-09-16, 12:17 PM   #2109
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
…講白D,說話係你自己講既,幾時拎出黎都得架喎。
正如民主黨投票撐領展一樣

在下覺得教主有唔少輸喺信徒手上…

舊 09-09-16, 12:17 PM   #2110
傑斯特
Game Master

講領匯唔引你呢段引邊段啊
野野你都要衝出黎
舊 09-09-16, 12:19 PM   #2111
JMi

註冊日期: Feb 2011
同樣邏輯以後教主幫邊個助選都係反映參選人無咩質素
因為教主都只係手下敗將黎架咋

舊 09-09-16, 12:19 PM   #2112
T.K.
很黃很暴力

選前我都唔知人地輸左咩
正如熱普城開波前話選d打得既入去,唔黎返場擂台賽先我都唔知做乜?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 09-09-16, 12:20 PM   #2113
朝霧 海斗
Crazy Gamer

果篇野講緊泛民

我只係針對泛民講 我講果時亦係針對泛民黎講

係你下下想入我

果時長毛大舊係泛民咩?

哦 原來所謂激進派果時已經係假既

而家長毛都係正式認定為泛民一員? 受教了

係你自己單單打打先

此篇文章於 09-09-16 12:22 PM 被 朝霧 海斗 編輯。
舊 09-09-16, 12:21 PM   #2114
傑斯特
Game Master

任都未上日鬼日話人點唔掂
香港損失
仲忍你啊
舊 09-09-16, 12:22 PM   #2115
JMi

社民連一路都係泛民架啦
就算四年前教主仲係人力都係當泛民架啦...

舊 09-09-16, 12:23 PM   #2116
T.K.
很黃很暴力

果篇野幾耐之前?
以我所知,雨傘時候,熱普城已將大舊長毛歸類飯民

非建制一詞出現,就係熱狗稱長毛係飯民開始

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-09-16, 12:24 PM   #2117
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
任都未上日鬼日話人點唔掂
香港損失
仲忍你啊
在立法會新界東直選勝出的青年新政梁頌恆今日(7日)建議本土正義聯盟朱凱廸及民主黨鄺俊宇出任立法會主席,因為他倆分別是新界西直選及「超級區議會」票王,然而《基本法》第七十一條規定,立法會主席必須要年滿40周歲,兼且在香港通常居住連續滿20年並在外國無居留權的香港特區永久性居民,然而朱凱廸今年38歲,鄺俊宇亦只是33歲,兩人根本不符《基本法》的相關規定,可見本土派直情視《基本法》如無物。

既然要年滿40歲先可以做立法會主席,朱凱廸都要等多2年「夠秤」先有機會,鄺俊宇肯定今屆無望,起碼先要在2020年第7屆立法會選舉成功連任,之後再等多3年先「夠秤」做主席。

至於未「夠秤」參選今屆立法會的香港眾志秘書長黃之鋒,依家只有19歲,他先要在2020第7屆或之後數屆立法會選舉成功當選,但若要做主席的話就更長遠,他起碼要等到2037年。

真係好掂呀 

舊 09-09-16, 12:27 PM   #2118
T.K.
很黃很暴力

鬧新政,呢度無咩人有感架喎www
有無其他魚餌?

定將國師言論攤出同梁頌恆比較?
起碼同一選區

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-09-16, 12:30 PM   #2119
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
咁憎小麗一回事,而家係咪要諗下佢實實在在嘅幾萬票係點嚟先
可以點樣搶返佢先
OK你都可以一句小麗老母呃返嚟就棄機嘅,以後都唔玩垃圾會的話

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 12:32 PM   #2120
JMi

咁若果議會真係年輕化落去 可能真係要修改下喎

不過票王就應該做主席呢下係弱智左少少

舊 09-09-16, 12:33 PM   #2121
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: sugihara 查看文章
可以點樣搶返佢先
OK你都可以一句小麗老母呃返嚟就棄機嘅,以後都唔玩垃圾會的話
我選完之後已經無挑小麗機

係有人要引果段野引番出黎

我亦都講過 小麗你證明我錯 我最開心

你估我想香港賴野咩又

青政果D 就下下自爆

舊 09-09-16, 12:34 PM   #2122
JMi

引用:
作者: sugihara 查看文章
可以點樣搶返佢先
成日話呃
咁教主以前話平反六四簡直係大話精啦 做左議員咁多年都做唔到既

舊 09-09-16, 12:35 PM   #2123
T.K.
很黃很暴力

你地成班自爆緊啦
睇下近日大家對熱普城的評價如何?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-09-16, 12:37 PM   #2124
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: T.K. 查看文章
你地成班自爆緊啦
睇下近日大家對熱普城的評價如何?
我一樣有批評/質疑光頭達係咪想累死博士
你地係要將我敵視加埋我做果班亂硬人既會員我無計

我原則得兩個
我係教主忠實Follower,無左佢換左個游主任係香港人損失
左膠係一個問題

你話保皇黨,呢d講到口臭
我相信大家有共識呢個係敵人

此篇文章於 09-09-16 12:40 PM 被 朝霧 海斗 編輯。
舊 09-09-16, 12:42 PM   #2125
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
我選完之後已經無挑小麗機

係有人要引果段野引番出黎

我亦都講過 小麗你證明我錯 我最開心

你估我想香港賴野咩又

青政果D 就下下自爆
咁佢兌現選舉承諾,喺議會係咁狂推佢嘅全民退保,你地一樣覺得佢錯架啫
放低港豬呢個詞,諗下當中有咩問題啦

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:58 AM

手機版 | APP版