Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-27-16, 01:07 PM   #16851
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我仲期待緊以前同TK大傾個個方案

遲下唔知庄司會唔會佛心
用綠方換番D絕版禮裝黎比我地突滿番佢

雖然相信好渺茫
我覺得絕版禮裝就算要放出來都係聖晶石交換所
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 01:16 PM   #16852
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
對於小弟呢d遲入坑既人黎講,如果可以用石換萬聖節禮裝,小弟系一百個願意

舊 06-27-16, 01:21 PM   #16853
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
之前應該係QP>EXP......之後係友點/絆禮裝?
而現時綠方禮裝都係主線成員.....下一張係博士/所長?
卡面我估所長

之於能力, 絆禮裝有啦, 仲係送既, 人手一張
友點禮裝...其實都係有既, 不過應該都有機會

我就估係Master服EXP
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 01:29 PM   #16854
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
卡面我估所長

之於能力, 絆禮裝有啦, 仲係送既, 人手一張
友點禮裝...其實都係有既, 不過應該都有機會

我就估係Master服EXP
不過某些角色的新絆值這麼難升,還是希望絆禮裝有強化版(很難吧)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 02:01 PM   #16855
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
Master裝卡的話,靚的話會allin突爆

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 02:05 PM   #16856
gingq7

所以我先話手上有5千幾方都可以一下子燒晒
舊 06-27-16, 02:19 PM   #16857
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
今次張學妹我都係換左1張當儲~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 06:11 PM   #16858
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
【カルデア広報局より】
【予告】6月29日(水)17:00より「600万DL突破6大キャンペーン」開催!期間中のログインでレア召喚最大6回分の報酬プレゼント!詳しくは→https://t.co/mviNjVyz8F #FateGO https://t.co/4YA9hLOMmd

舊 06-27-16, 06:16 PM   #16859
蛋撻王子
功德完滿

【カルデア広報局より】
【予告】6月29日(水)17:00より「サーヴァント強化クエスト 第3弾」を開催!サーヴァントの能力が強化される特別なクエストです!詳しくは→https://t.co/OzVfPQnq41 #FateGO https://t.co/zxn8A4EwSy

舊 06-27-16, 06:20 PM   #16860
大破人間

引用:
【カルデア広報局より】
【予告】6月29日(水)17:00より「サーヴァント強化クエスト 第3弾」を開催!サーヴァントの能力が強化される特別なクエストです!詳しくは→https://t.co/OzVfPQnq41 #FateGO https://t.co/zxn8A4EwSy
無四五星…
舊 06-27-16, 06:21 PM   #16861
大破人間

引用:
【カルデア広報局より】
【予告】6月29日(水)17:00より「600万DL突破6大キャンペーン」開催!期間中のログインでレア召喚最大6回分の報酬プレゼント!詳しくは→https://t.co/mviNjVyz8F #FateGO https://t.co/4YA9hLOMmd
等左成年先有FREE QUEST AP減半
舊 06-27-16, 06:22 PM   #16862
psidef

註冊日期: Apr 2007
呢啲時候出師匠......CC嗰邊損哂手冇得入石.

舊 06-27-16, 06:26 PM   #16863
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
1 2星caster兩隻都勁 佢改完只會更勁sosad
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 06:28 PM   #16864
Crazy Gamer

連續pass左5次pickup後竟然出師匠,實在太好了儲落既錢終於有掟使了
課足20pack都要抽中師匠

舊 06-27-16, 06:29 PM   #16865
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

所長禮裝要all-in了
但手上得番3000 好似唔夠換晒
由手機版發出
舊 06-27-16, 06:30 PM   #16866
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
連續pass左5次pickup後竟然出師匠,實在太好了儲落既錢終於有掟使了
課足20pack都要抽中師匠
溫馨提示
泳裝
由手機版發出
舊 06-27-16, 06:47 PM   #16867
Crazy Gamer

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
溫馨提示
泳裝
呢個不溫馨既提示將小弟期待師匠既高興心情轟沉返落谷底
沖昏頭腦唔記得左水著又唔記得左1周年,唉

舊 06-27-16, 06:50 PM   #16868
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

禮裝猜中了是所長及大家都需要的MASTER禮裝EXP UP....這張應該要突滿了~
跟師匠卡池多左些新3星禮裝=.=.....玩野咩
其他無咩特別....但係好耐無做過提早公佈更新內容了....庄司不是超熱愛神秘的嗎...

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 06-27-16, 06:55 PM   #16869
gingq7

- 所長禮裝 - クエストクリア時に得られる魔術礼装EXPを2%増やす
all-in確定

- 英雄之證變龍牙, 太好了

- 師匠已有, pass
舊 06-27-16, 06:59 PM   #16870
gingq7

引用:
1 2星caster兩隻都勁 佢改完只會更勁sosad
由手機版發出
其實真係唔知好事定壞事,
好既係延長所有人都有既1-3星既壽命, 隊伍組合可以多d變化
壞既係我手上一堆殘廢4星.....
舊 06-27-16, 07:01 PM   #16871
蛋撻王子
功德完滿

引用:
禮裝猜中了是所長及大家都需要的MASTER禮裝EXP UP....這張應該要突滿了~
跟師匠卡池多左些新3星禮裝=.=.....玩野咩
其他無咩特別....但係好耐無做過提早公佈更新內容了....庄司不是超熱愛神秘的嗎...
呢d佢唔會收埋
係event同新英靈先會

有兩個大家無提及既
勾埋出黎先

マシュのレベル上限の一部が開放!

※各クエストでのアイテムドロップ率は100%ではございませんのでご注意ください。

舊 06-27-16, 07:04 PM   #16872
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
師兄們真強猜中是社長禮裝效果還是魔術禮裝EXP

最少也有換一張的價值呢

師父……試不試好呢……但是一想之後還可能有EVENT實在不易亂來啊… 

>マシュのレベル上限の一部が開放!

學妹總算可以再強一些啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-16, 07:05 PM   #16873
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
師兄們真強猜中是社長禮裝效果還是魔術禮裝EXP

最少也有換一張的價值呢

師父……試不試好呢……但是一想之後還可能有EVENT實在不易亂來啊… 
我覺得1週年卡池師匠會再出現...忍下手會好d~

火紋
舊 06-27-16, 07:20 PM   #16874
大破人間

引用:
我覺得1週年卡池師匠會再出現...忍下手會好d~
反而我覺得而家復刻左師匠,一周年就未必出現了

一周年復刻沖田同X等等機會大D
舊 06-27-16, 07:26 PM   #16875
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
所長禮裝要all-in了
但手上得番3000 好似唔夠換晒
由手機版發出
event的2000 綠方換了麼?

======

新的3星禮裝當中有 激辛麻婆豆腐.... 體力0時回復但不能行動一回合?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:58 AM

手機版 | APP版