Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-16-07, 02:50 AM   #26
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
玩one make race發現真係有penalty
限速加自車透明化5秒

但係個判定好屈機
有次係個cpu狂卒我車身(我行內線)
屈左我penalty

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段

此篇文章於 12-16-07 03:24 AM 被 Viper II 編輯。
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-07, 07:53 PM   #27
王小虎

註冊日期: Apr 2002
做左個event list,有興趣看看:
http://www.wretch.cc/blog/Siufu&article_id=25662633
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-07, 01:14 AM   #28
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 王小虎 查看文章
做左個event list,有興趣看看:
http://www.wretch.cc/blog/Siufu&article_id=25662633
好物可以轉載嗎?

==================
多唔多人買左?
我等行貨等得好苦

此篇文章於 12-18-07 01:16 AM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-07, 01:24 AM   #29
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
我仲諗住遲下打event list添

好快手

----------------------

GAF應該唔係咁多人入左日版
有風褸送等下都值既

舊 12-18-07, 02:41 PM   #30
王小虎

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
好物可以轉載嗎?

==================
多唔多人買左?
我等行貨等得好苦
可以呀

引用:
作者: Viper II 查看文章

好快手

有風褸送等下都值既
其實個日文網齊晒料,我只係想見到英文名賽道,同埋加翻車的限制同每個event的獎金,甘樣會方便d。
舊 12-18-07, 11:01 PM   #31
鬼斬左文字
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDplay4mario
Nintendo Switch ID4327-6773-9303
PSN  IDplay4lifehk
XBox Live Gamertagplay4lifehk
引用:

好快手

有風褸送等下都值既
我就諗都唔諗入日版
廢事又整"浪漫賽車女"
仲有,上次翻譯出錯我今日仲記得...
鬼斬左文字 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-07, 11:45 PM   #32
Viper II
↘みもりんっ

不過今次有news同GT-TV
行版應該會有翻譯掛

雖然我覺得會係英文而唔係中文

舊 12-19-07, 09:15 AM   #33
白高達
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDcody128
XBox Live Gamertagcody128
求助呀!
Event C8 要點先至過到?
我羅住架 Honda 車,全程踩盡油門未收過油都只係羅到第四
有無 Setting 可以令架車快 D 架?我係用 AT 的

舊 12-19-07, 10:12 AM   #34
Kobayashi-766

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 白高達 查看文章
求助呀!
Event C8 要點先至過到?
我羅住架 Honda 車,全程踩盡油門未收過油都只係羅到第四
有無 Setting 可以令架車快 D 架?我係用 AT 的

記緊要跟住前車車尾行一條綫,甘就可以減少空氣阻力另到自己架車提升速度。業内學名叫作:"Draft” ,唔係飄移的drift。
Kobayashi-766 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-07, 12:14 PM   #35
王小虎

Daytona Superspeedway好考你係咪keep到最高速入彎,盡量在轉彎時唔好轉得過左籠,盡量轉彎時唔好比佢響車太。
舊 12-19-07, 12:17 PM   #36
白高達

引用:
作者: Kobayashi-766 查看文章
記緊要跟住前車車尾行一條綫,甘就可以減少空氣阻力另到自己架車提升速度。業内學名叫作:"Draft” ,唔係飄移的drift。
我都嘗試過,有時跟到,有時跟唔到
不過有無 D 過咗既大佬比 D 心得我呀?
我玩咗好耐都唔惦

舊 12-19-07, 04:07 PM   #37
Viper II
↘みもりんっ

記住食氣流
一下都唔好撞
去到近前車車尾先抽頭過

臨終點前幾秒先過得哂所有車

舊 12-19-07, 04:41 PM   #38
白高達

Thank you All Brothers
今晚試試先

舊 12-20-07, 03:08 PM   #39
白高達

試咗好多次之後,卒之過到啦,仲羅埋金添
多謝大家
更要多謝我老婆,尋晚全程喺我身邊支持我,鼓勵我

舊 12-20-07, 03:56 PM   #40
Viper II
↘みもりんっ

恭喜

不過B-8又係玩daytona
但係再難D
加油

舊 12-20-07, 04:02 PM   #41
白高達

引用:
恭喜

但係再難D
加油
OTZ
家陣儲緊錢買 R8

舊 12-21-07, 01:00 PM   #42
Kobayashi-766

註冊日期: Dec 2007
請问點可以用番以前的my page?可不可以自己揀啊?
E+玩緊A組賽事,之前的街道風景就穩唔到……
Kobayashi-766 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-07, 06:39 PM   #43
王小虎

引用:
作者: Kobayashi-766 查看文章
請问點可以用番以前的my page?可不可以自己揀啊?
E+玩緊A組賽事,之前的街道風景就穩唔到……
好似係不停自己轉的,呢隻game可以令我放低手制齌睇。
舊 12-21-07, 06:43 PM   #44
王小虎

引用:
恭喜

但係再難D
加油
我從class A的daytona學會用手制捽太... (陪伴左我甘多年的GT Force好似壞左,唔識force feedback,好似火牛壞左)
舊 12-21-07, 07:03 PM   #45
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
作者: 王小虎 查看文章
我從class A的daytona學會用手制捽太... (陪伴左我甘多年的GT Force好似壞左,唔識force feedback,好似火牛壞左)
出面街查實仲有冇gt force呢...?

舊 12-21-07, 07:10 PM   #46
Viper II
↘みもりんっ

玩緊A8 (suzuka)
追唔到頭二車

反而daytona speed玩幾次就拎金

舊 12-22-07, 03:49 PM   #47
KUTAR#

尋日打去Playstation熱線,問訂GT5P係唔係送風縷
佢就話:未有資料
咁幾時有得訂呢?
佢又話:未有資料

問店家話好似要跟機先有縷送

好頹
都唔知聽日去唔去SonyShop好,山長水又遠
怕去到話未有得訂白行一趟……

有冇巴打已經訂左,有confirm左會有風縷?

此篇文章於 12-22-07 03:51 PM 被 KUTAR# 編輯。
舊 12-22-07, 04:21 PM   #48
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
尋日打去Playstation熱線,問訂GT5P係唔係送風縷
佢就話:未有資料
咁幾時有得訂呢?
佢又話:未有資料

問店家話好似要跟機先有縷送

好頹
都唔知聽日去唔去SonyShop好,山長水又遠
怕去到話未有得訂白行一趟……

有冇巴打已經訂左,有confirm左會有風縷?
基本上予左今日遊戲展應該會送左大半

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-07, 11:16 PM   #49
KUTAR#

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
基本上予左今日遊戲展應該會送左大半
OMG....

咁冇行啦
冇風縷,購買意欲突然大減
舊 12-23-07, 11:43 AM   #50
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
OMG....

咁冇行啦
冇風縷,購買意欲突然大減
原來仲有大半派左比d員工著..............

家陣送都唔要啦.....

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:04 AM

手機版 | APP版