Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-21-17, 12:16 PM   #34551
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 細路翔 查看文章
我既愛只能去到唔影響我比家用/每年去旅行儲旅費既程度

係我lv太低

你地應該再插得入肉d等我下星期唔好又身痕倒埋剩低個1900石
係本命就盡力la, 除非CCC都係本命就話留.
手上仲有1900石現貨, 除非你仲未課, 你現在點in晒佢都唔會影響你比家用/旅行費既.
最多影響你抽CCC, 俾D信心自己抽埋隻嫁王,
話晒係本命, 有抽有機會, 下抽可能中.

而且師兄仲有1900石, 唔洗擔心.
(除非你仲未課果1900石, 如果未課, 我勸你都係等CCC就算.

舊 04-21-17, 12:29 PM   #34552
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
翔哥你再咁多口水就做吉良吉影搵穿心攻擊跟蹤你一世
かならず爆死させる

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 12:32 PM   #34553
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
如果有心的話(ry

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 12:38 PM   #34554
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
係本命就盡力la, 除非CCC都係本命就話留.
手上仲有1900石現貨, 除非你仲未課, 你現在點in晒佢都唔會影響你比家用/旅行費既.
最多影響你抽CCC, 俾D信心自己抽埋隻嫁王,
話晒係本命, 有抽有機會, 下抽可能中.

而且師兄仲有1900石, 唔洗擔心.
(除非你仲未課果1900石, 如果未課, 我勸你都係等CCC就算.
唔知點解由蒼穹師兄講LEE番說話有莫名的說服力^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 12:41 PM   #34555
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我新年果時十單零鯖都未咁多嘰咭
零鯖 <--0五星定0四星先?爭好遠喎
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 12:45 PM   #34556
gingq7

註冊日期: May 2008
我隻自爆弓剛好昨天絆10
之後種火和錢關周回大隊長應該係海倫娜
種火可以成隊加20NP後寶具x3; 錢關就夾水著小莫+術閃,小莫寶具x3
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 12:46 PM   #34557
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
我的認知 = 本命就all in, 話知佢之後出裸女

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 12:55 PM   #34558
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
我的認知 = 本命就all in, 話知佢之後出裸女
我認知係 = 本命不問價錢,總之課到寶5
<-- 呢隻4星寶5都課到好傷, 我都唔敢亂認5星做本命
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 01:04 PM   #34559
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: gingq7 查看文章
我認知係 = 本命不問價錢,總之課到寶5
<-- 呢隻4星寶5都課到好傷, 我都唔敢亂認5星做本命
翔哥連寶1都未有既本命

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 04:33 PM   #34560
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
零鯖 <--0五星定0四星先?爭好遠喎
5星
出堆4星都係無用果堆

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 04-21-17, 05:18 PM   #34561
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
http://news.fate-go.jp/2017/extraccc/

BB 是送的

即是抽的五星是殺生院?(小倉和早見應是四星吧)

今次的相關角色B狐和黑A有份可以理解,但為什麼會有崔斯坦?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 04-21-17 05:21 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 05:28 PM   #34562
~小鬼~
白虎白虎白白虎

I am ready I am ready

舊 04-21-17, 05:29 PM   #34563
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
抽冥女神同你講上金髮凛身就好笑

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 05:31 PM   #34564
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
送BB咁好
又慳返
殺生院0興趣
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 05:33 PM   #34565
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
http://news.fate-go.jp/2017/extraccc/

BB 是送的

即是抽的五星是殺生院?(小倉和早見應是四星吧)

今次的相關角色B狐和黑A有份可以理解,但為什麼會有崔斯坦?

抽角我買鈴鹿御前股
理論上佢都係CCC角色
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 05:35 PM   #34566
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我就唔信 堂堂下屋則子 BB得4星⋯⋯⋯

會唔會同式一樣

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 05:36 PM   #34567
~小鬼~
白虎白虎白白虎

你地太天真....
唔係傳緊雙5*咩

舊 04-21-17, 05:38 PM   #34568
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章

會唔會同式一樣
雪山神女

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 05:44 PM   #34569
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
雪山神女
咁請得佢上去節目 應該唔會咁衰呱 小倉唯都係

櫻得4星 信長呢d大粉唔會唔出聲吧w

舊 04-21-17, 05:49 PM   #34570
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 大破人間 查看文章
抽角我買鈴鹿御前股
理論上佢都係CCC角色
我都買出係鈴鹿御前~~~^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 05:52 PM   #34571
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

唔好同我講lip高星過BB就得了
殺生院我可以接受

ペルソナ5

隨時更新
舊 04-21-17, 05:53 PM   #34572
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: GN00508771 查看文章

會唔會同式一樣
可能都有 MoonCell同化版

ペルソナ5

隨時更新
舊 04-21-17, 05:59 PM   #34573
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
你地太天真....
唔係傳緊雙5*咩
CCC pool
CCC pool part2
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 06:00 PM   #34574
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
可能都有 MoonCell同化版
佢出EXTRA戈套保健室委員服都足夠令我追寶5

此篇文章於 04-21-17 06:09 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 04-21-17, 06:32 PM   #34575
psidef

註冊日期: Apr 2007
大家唔好估住......

依家知道BB係Event角, 等翔哥心無顧慮all in本命先啦.

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:12 PM

手機版 | APP版