Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-24-16, 09:41 AM   #2076
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
轉自Tag Hobby

HOBBY JAPAN 2016年12月號: 內容
Tamashii Nation 2016 公開: Robot魂 x Ka Signature Z-Plus

α任務部隊就快齊章(尚欠FAZZ)
Ka版Z巾應該都走唔甩吧?

但,唔知可唔可以變型......

舊 10-24-16, 10:00 AM   #2077
gmcustom
Insane Gamer
GFF&SRW狂熱

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
轉自Tag Hobby

HOBBY JAPAN 2016年12月號: 內容
Tamashii Nation 2016 公開: Robot魂 x Ka Signature Z-Plus

α任務部隊就快齊章(尚欠FAZZ)
Ka版Z巾應該都走唔甩吧?

但,唔知可唔可以變型......
應該係話係唔係同gff一樣拆件變形

舊 10-24-16, 10:37 AM   #2078
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: gmcustom 查看文章
應該係話係唔係同gff一樣拆件變形
我最怕係好似非Ka版蘿蔔Z咁變都無得變(拆件都唔介意)
Z系列可變型係重點,無得變其實好可惜
如果不可變我今次都會pass
(無打算追齊α任務部隊,雖然3款ネロ買齊)

舊 10-24-16, 10:40 AM   #2079
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
應該都是無得變!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-16, 10:43 AM   #2080
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: mikemike 查看文章
應該都是無得變!
雖然我都估無得變

咁先多謝定KATOKI幫我慳錢

舊 10-24-16, 11:13 AM   #2081
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
雖然我都估無得變

咁先多謝定KATOKI幫我慳錢
等入咗隻EX-S先算

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 10-24-16, 12:59 PM   #2082
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: mikemike 查看文章
等入咗隻EX-S先算
我連呢隻都要諗過
要買PS4玩G-Gen,無米無血
食樹皮都唔掂

舊 10-24-16, 03:17 PM   #2083
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
r魂扭玩多,唔變好過變
r魂z廢除變形,都不知幾有型

要玩變形大把其他

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-16, 05:12 PM   #2084
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
我連呢隻都要諗過
要買PS4玩G-Gen,無米無血
食樹皮都唔掂
落咗訂了............

舊 10-24-16, 07:53 PM   #2085
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
魂ネイション2016開催記念商品「 ROBOT魂 ガンダム ~劇場ポスター リアルタイプカラー~」レビュー
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-16, 06:29 PM   #2086
D-boy

ROBOT魂 イングラム2号機【98式特型指揮車&ペイントガン付き限定版】10月27日から受注開始!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-16, 11:43 PM   #2087
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002

好有原著神緒

btw, 唔知算唔算 old news, 見孤注已有一號機.
無玩開一問, 係成 4 百幾 5 百咁貴?

舊 10-27-16, 12:02 AM   #2088
D-boy

引用:
作者: martinnitram 查看文章
好有原著神緒

btw, 唔知算唔算 old news, 見孤注已有一號機.
価格:7,776円
舊 10-27-16, 12:39 AM   #2089
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

2016年11月17日發售: METAL ROBOT魂 (Ka Signature) Ex-s Gundam 16,500Yen

舊 10-27-16, 12:56 PM   #2090
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: martinnitram 查看文章

好有原著神緒

唔想咁貴可以選擇等下先
早買早享受,遲買慳幾舊

舊 10-27-16, 03:35 PM   #2091
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
家陣HIT 款好少有遲買平幾舊......
雪霸, 0079 果D 都已經絕跡, 都係果句, 有愛就買

舊 10-27-16, 03:39 PM   #2092
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: Fungfelix 查看文章
家陣HIT 款好少有遲買平幾舊......
雪霸, 0079 果D 都已經絕跡, 都係果句, 有愛就買
都要睇下有關作品夠唔夠大路
聖戰士香港好冷門,一定要一出即買
0079就唔太怕,因為幾乎一定會再販

至於英格倫1號機...個人都唔太怕
(反而暈限隻2號機先真係無得唔買住)

舊 10-27-16, 05:43 PM   #2093
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Z-Plus好型仔

繼續0079,生蟹都算,仲想出埋G fighter
笨大呢條線好好賣咩?
另,原來white base場景未玩完...想夾埋G fighter一齊出?

舊 10-27-16, 05:46 PM   #2094
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

漏左呢個新metal蘿蔔暈,騎士高達

舊 10-27-16, 10:30 PM   #2095
D-boy

ROBOT魂 〈SIDE LABOR〉 イングラム2号機【通常版】
販売価格:7,020円(税込)
http://p-bandai.jp/item/item-1000107778/
舊 10-28-16, 11:23 AM   #2096
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

再黎新METAL ROBOT魂 ダブルオーライザー&GNソードIII+ROBOT魂 フルアーマーOガンダム

其他自己睇

出晒的話食樹皮都唔掂

舊 10-28-16, 11:38 AM   #2097
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
hm同ab都中

希望可以出齊機戰出過個D
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 11:41 AM   #2098
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
買唔起MB OO唯有買MR OO

舊 10-28-16, 11:41 AM   #2099
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
喂 傳說中既METAL ROBOT魂 獨角獸呢

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 11:45 AM   #2100
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: GN00508771 查看文章
喂 傳說中既METAL ROBOT魂 獨角獸呢
哪來的傳說?
詳細希望

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 10:54 AM

手機版 | APP版