Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-17-10, 01:19 PM   #326
jason_kasim
God of Gamer
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: cccc 查看文章
隻 game 佢不嬲都係 kuso 雷奧架啦.............
佢係今集最後大佬??

四小強反叛???
如無意外秀吉應該係last boss
希望講多d慶次
game第二集差唔多係主角

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-10, 07:41 AM   #327
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
伊達 vs 竹中

隻猩猩縮咗水
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-10, 11:11 AM   #328
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
那個女忍自HIGH.到呢...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-10, 08:01 PM   #329
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
果然蒼紅永遠都係戰B系列主角
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-10, 01:21 AM   #330
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
梵天成天翔独眼竜

片倉你真係好型

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-10, 02:38 PM   #331
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
片倉!!!!!
暴走族冇左 二號人物 就出事喇.............

下回 浪子 同 利家大叔 打嗎???

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-10, 02:51 PM   #332
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
頭先開始睇第一集,猩猩王個SIZE 大到有兩個獨眼龍咁高
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-10, 12:00 PM   #333
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
予告 < 阿市 : 下一集也是阿市的錯

利家大叔中好多刀但血都無流過一滴..................

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-10, 01:01 PM   #334
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
两把鈍刀互砍...
我唔會信人嘅肉體可以強化到呢個境地
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-10, 05:32 PM   #335
cccc
Crazy Gamer

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
予告 < 阿市 : 下一集也是阿市的錯

利家大叔中好多刀但血都無流過一滴..................
唔係內傷吐血咩.............??

一切都係阿市的錯............

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
舊 07-26-10, 05:36 PM   #336
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: J+1 查看文章
两把鈍刀互砍...
我唔會信人嘅肉體可以強化到呢個境地
由手機版發出
仲以為佢係用刀背打
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-10, 07:14 PM   #337
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
愛與正義既武將直江又被打飛

無得睇魔法人妻出手

今集首插入曲好正

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-10, 07:24 PM   #338
野良猫
肥倫

引用:
作者: POKA 查看文章
仲以為佢係用刀背打
我初初都以為係,之後先明白其實佢哋係用光棍對打
舊 07-27-10, 12:19 AM   #339
cccc
Crazy Gamer

引用:
作者: 東條英俊 查看文章
愛與正義既武將直江又被打飛

無得睇魔法人妻出手

今集首插入曲好正
今集有對白!!!
比得上四小強呀~~~~

幸村 個 小山田 o既造型............
好似 龍之右目..........

G KERO~~~~
舊 07-27-10, 12:39 AM   #340
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
秀吉一出場就扮拳王雷奥
一早話左佢真名係叫雷奧秀吉
BASARA2果時已經係咁 連思想都係抄到足

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-10, 01:34 PM   #341
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
下集阿市陰魂不散lol

獨眼龍幾時先可以搶返佢嘅小十郎返黎

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-10, 09:16 PM   #342
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
小山田信繁竟然搵古谷徹配,仲要下集有得再出場,不如再執執個造型變可用角色啦
兩代高達主角同台演出,製作組真係好有心

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-10, 07:20 PM   #343
cccc
Crazy Gamer

阿市係 第六天魔王附身 ??

開估 面具男 咩事就死咁未??

猩猩王 同 浪子 過去講d 唔講d..............

G KERO~~~~
舊 08-08-10, 11:28 PM   #344
POKA
Banned

搞事丫
呢頭話搵得5爪,轉頭變返6把出黎
舊 08-08-10, 11:36 PM   #345
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
引用:
搞事丫
呢頭話搵得5爪,轉頭變返6把出黎
那把應該是小十郎的後備刀

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-10, 11:48 PM   #346
POKA
Banned

引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章
我講緊3:02個度
舊 08-09-10, 12:09 AM   #347
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
引用:
我講緊3:02個度
我重看了一次,原來你說的部份是政宗的回憶~~而非和秀吉戰後。

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 12:15 AM   #348
野良猫
肥倫

引用:
唔係後備刀嚟吧
之前講過小大郎遇襲後只係留低得把刀送番去俾伊達

伊達 vs 秀吉嗰場又留番六爪其一送去俾小大郎

玩嘢
舊 08-09-10, 12:17 AM   #349
POKA
Banned

引用:
我重看了一次,原來你說的部份是政宗的回憶~~而非和秀吉戰後。
佢入門之前仲係5刀,一見返小十郎就有6刀~XD前提下佢都未拎返第6把
舊 08-09-10, 09:48 PM   #350
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
佢入門之前仲係5刀,一見返小十郎就有6刀~XD前提下佢都未拎返第6把
佢本身攞左小十郎果把用喎

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Rumor] 假關閉狀態 武藤遊戲 電視遊戲討論版 586 07-24-14 01:10 PM
---- The End ------ 泰利 買賣專區 0 05-30-14 05:14 PM
放 行版 戦国BASARA 4 kutsu 買賣專區 0 02-02-14 02:12 PM
放黏土人no.369 日本 男歌手 西川貴教 izumichan 買賣專區 0 01-27-14 05:34 AM
STAR OCEAN 3 Till The End Of Time ~Till The End Of Game 攻略區 VOL.2 真田御名方 攻略及心得交流區 671 07-02-07 02:21 AM

現在的時間是 02:12 AM

手機版 | APP版