Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 05-29-08, 09:22 AM   #26
几过瘾
Junior Member

註冊日期: May 2008
點解我乜都睇唔倒既?
几过瘾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-08, 09:40 AM   #27
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
「呆了兩個多小時」,即是個男朋友覺得有第三者?

舊 06-01-08, 04:57 PM   #28
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
為左方便睇唔到既會員,我較光左張相:
相在此

大家認為係咩呢?
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-08, 05:35 PM   #29
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
如果我係佢男友..
我會講
大佬...你張相咁矇,玩野咩
你部咩DC..
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-08, 06:10 PM   #30
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
背後靈

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-08, 11:51 PM   #31
叉燒飯
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2005
我諗係佢老豆亂入

舊 06-02-08, 07:08 PM   #32
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: kcf1201 查看文章
為左方便睇唔到既會員,我較光左張相:
相在此

大家認為係咩呢?
金魚佬黎嗎
影果個有無開閃光燈先
無開即是正常

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-08, 05:30 PM   #33
OOvOO
Junior Member

註冊日期: Jun 2008
XBox Live Gamertagwarawa~~
如果果一隻真係鬼~~有冇咁卡通呀~~~~!!
OOvOO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-08, 07:39 AM   #34
Kees
Insane Gamer
LV最低="=

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: bonedog 查看文章
係有d 詭異既..不過都唔至於呆2個鐘掛..-口-''﹖!
不過個肥仔頭好似太左d
人地呆兩個鐘可能係以為女友和肥仔外遇喔

舊 07-02-08, 05:16 PM   #35
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
張相睇唔到既?
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-08, 10:00 PM   #36
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
我一睇到張相就係度笑
後面個肥仔好似電車男
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-08, 01:12 AM   #37
Roger-YuGi
Crazy Gamer
K-COSMOS

註冊日期: Aug 2003
"男朋友看了以後呆了兩個多小時"
LEE 個先最得人驚, 男朋友先係受害人

舊 08-01-08, 05:15 PM   #38
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
張相執過和黎...

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-08, 06:24 PM   #39
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 叉燒飯 查看文章
我諗係佢老豆亂入
我都咁諗

據說這個女孩子的男朋友在外地
可能佢"男朋友"未見過佢....
第一次見嚇親加上佢老豆亂入

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-08, 04:15 PM   #40
真紅..*
Senior Gamer
最強的愛麗絲`

註冊日期: Aug 2008
死左圖睇唔到-x-

ガンダムVS.ガンダム NEXT:
真紅..* 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉