Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
Shirley Sheila 04:29 AM 03-11-18
作者: martinnitram:
個盒好大個的說...
剩低果4格位擺6號同dom

martinnitram 10:57 PM 03-11-18
作者: Shirley Sheila:
剩低果4格位擺6號同dom
竟然無 Z 巾...
下 set dom 都有興趣的說
Shirley Sheila 08:23 AM 03-12-18
都無得變形

又無hyper粒子炮

要黎...
martinnitram 10:28 AM 03-12-18
都無得變形

又無hyper粒子炮

要黎...
頭炮咁賣得, 呢o的可能放 PB 當 DLC 賣..
Dangerous-boy 04:09 PM 03-14-18
[Premium Bandai香港速報:Super Minipla 擊龍神]

「疾風勁吹,雷聲轟動宇宙!雙頭龍!」
擊龍神終於都有更新了!

我們將會在明天3月15日下午約03:00,開始接受大家訂購Premium Bandai限定的Super Minipla 擊龍神。

由於日本訂購非常踴躍,PB日本現在已進行第2次訂購,所以香港方面的供應數量會有一定限制,但我們總算確保了一部分數量,以跟日本2018年6月同步發送為最大目標。

每人只可以最多購買兩個,而當明天開始訂購後,我們會密切留意訂購情況及考慮香港2次訂購的安排,希望盡可能在供應數量有限制下滿足各粉絲需求。

Bandai Candy Toy Hong Kong
Rance 08:09 PM 03-14-18
拆左隻G Frame黎玩,應該都係高達可動食玩之中最好O既產品....

因為一隻O既成本拆成兩隻O既售價.....
J+1 01:22 PM 03-15-18
作者: Rance:
拆左隻G Frame黎玩,應該都係高達可動食玩之中最好O既產品....

No,係3個皮一副骨=6盒價錢....
由手機版發出
Shirley Sheila 01:57 PM 03-15-18
作者: J+1:
No,係3個皮一副骨=6盒價錢....
係一副骨3套甲+武器set=6盒價錢

食玩DLC...
martinnitram 02:31 PM 03-15-18

唔講唔覺骨+皮都成盒 HG 咁貴...

係一副骨3套甲+武器set=6盒價錢

食玩DLC...
唔怪得早兩日係零食見得返o的骨...
martinnitram 02:32 PM 03-15-18

可動性係唔係幾好o下?
J+1 03:39 PM 03-15-18
可動性係唔係幾好o下?
唔裝甲時係...
由手機版發出
martinnitram 10:23 AM 03-26-18
Adverge 6見零食已見
Converge #10 應該可以等到 8 號, 似乎幾款受歡迎款, 1 box 係有多
Shirley Sheila 10:49 PM 03-26-18
諗住等埋重機先一齊砌

結果發現隻換裝少女 右腳比左腳我

我只係睇左髮色有無相同,唔通呢個係懲罰
happy_treefd 10:46 AM 03-27-18
琴日開左隻dash F destiny parts
真係一路開一路鬧
搵隻舊腳cut開佢加返個ensemble 關節就算
大脾又唔識郁...

好處係俾過兩隻手, 實淨d
同埋光翼係大隻有d氣勢

但呢條line 真係搞乜鬼呀..
J+1 02:25 PM 03-27-18
越南廠??
由手機版發出
happy_treefd 02:53 PM 03-27-18
作者: J+1:
越南廠??
由手機版發出
無留意, 應該唔係
佢將DASH F05 敗北放左係魂限度
ゆり 05:37 PM 03-29-18
CONVERGE ♯10 艾比安應該最好賣..?

頭先行過一轉188苦主只見得番大炮京密古同閃光...
大覺屋師真 05:57 PM 03-29-18
應該都係ensemble廠. 質量吾差的,係可動腳設計有問題

作者: happy_treefd:
琴日開左隻dash F destiny parts
真係一路開一路鬧
搵隻舊腳cut開佢加返個ensemble 關節就算
大脾又唔識郁...

好處係俾過兩隻手, 實淨d
同埋光翼係大隻有d氣勢

但呢條line 真係搞乜鬼呀..
新腳真係好怪.....兩隻大脾角度平衡, balljoint根本又吾係點改到角度, 變左11字腳吾係八字腳仲怪

光翼就真係型嘅

另外,依set係叫forte,dash已經完左
martinnitram 11:29 AM 03-30-18
作者: ゆり:
CONVERGE ♯10 艾比安應該最好賣..?

頭先行過一轉188苦主只見得番大炮京密古同閃光...
好明顯地, 最後真.苦主只有 geymalk...

孤扭o岩o岩見都有艾比安, 不過無問價錢, 應該都唔會平得去邊.
等得的話等零食算, 見零食都返o左
martinnitram 11:31 AM 03-30-18
作者: 大覺屋師真:
應該都係ensemble廠. 質量吾差的,係可動腳設計有問題

新腳真係好怪.....兩隻大脾角度平衡, balljoint根本又吾係點改到角度, 變左11字腳吾係八字腳仲怪

光翼就真係型嘅

另外,依set係叫forte,dash已經完左
forte 都睇怕就摺了, 相對 ensemble 無咩賣氣咁
ゆり 04:19 PM 03-30-18
好明顯地, 最後真.苦主只有 geymalk...

孤扭o岩o岩見都有艾比安, 不過無問價錢, 應該都唔會平得去邊.
等得的話等零食算, 見零食都返o左
最後煙士見68蚊買左算,順便買埋隻w0陪
由手機版發出
martinnitram 08:50 PM 03-30-18
作者: ゆり:
最後煙士見68蚊買左算,順便買埋隻w0陪
由手機版發出
$68 好貴...
睇大盒排位, guncannon, shining 同 惡魔應該有多, 行過兩間零今應該有...
ゆり 09:17 PM 03-30-18
$68 好貴...
睇大盒排位, guncannon, shining 同 惡魔應該有多, 行過兩間零今應該有...
今日行左天水圍同元朗既貨都未番
由手機版發出
martinnitram 11:32 PM 03-31-18
旺角東, 南昌都係得真.苦主京密古, 其他咩都無
BRA武藏 02:07 PM 04-06-18
今朝經過美孚西鐵站零食
返左CONVERGE#10
入左隻閃光
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65  ... 最後

返回主題版面