Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-06-17, 04:13 PM   #30526
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我用到好後悔得寶1
如果寶5既話
兩大最缺既素材 - 心臟同書頁
係未來都有可能需要用到佢黎刷
我都後悔得寶1, 但我已經盡左力
4星用住騎黑王先啦

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 06:34 PM   #30527
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
散水 明天見

咁以前未調整番既水著小莫咁微妙
再加上好多人集中火力落part2..
都無計既

舊 02-06-17, 06:36 PM   #30528
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
散水 明天見

都無計既

唔關事,要中就會中(我回想當年寶6瑪麗)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 06:39 PM   #30529
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
唔關事,要中就會中(我回想當年寶6瑪麗)
水著瑪麗我唔知寶12定13咁囉
好似

先有寶5鐵拳修女...

舊 02-06-17, 06:45 PM   #30530
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
散水 明天見

都無計既
part 1果陣都已經all in

歡迎pm查詢、預約
舊 02-06-17, 07:00 PM   #30531
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
part 1果陣都已經all in
夏天又就到了

睇埋聽日咩環境先

信長竟然仲有聖杯剩

https://twitter.com/nobunaga_s/statu...34028764483584

舊 02-06-17, 09:08 PM   #30532
細路翔
The One

聖杯我全部留黎比嫁王

連d雞毛同核桃都係

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 09:39 PM   #30533
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
我用到好後悔得寶1
如果寶5既話
兩大最缺既素材 - 心臟同書頁
係未來都有可能需要用到佢黎刷

我覺得有餘力真係可以升佢
不過QP半減得番2日鬆D
如果未升就無謂依家先特登升佢打錢囉~

R姐我淨係記得呢到有個叫ちわわ既師兄升到80..
好似仲見過一次有隻高級既
不過無特別掛出黎
(成個LIST淨係網友同GAF D師兄 )
我FD LIST有LV100的RIDER姐,
真係五體投地
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 09:47 PM   #30534
細路翔
The One

引用:
作者: axe1292 查看文章
真係五體投地
邊度黎咁多隻杯?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 09:57 PM   #30535
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 細路翔 查看文章
邊度黎咁多隻杯?
total好似有16隻杯

歡迎pm查詢、預約

此篇文章於 02-06-17 10:08 PM 被 雷帝.嘉芙 編輯。
舊 02-06-17, 10:16 PM   #30536
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
真係五體投地
我fd list都有一個,佢仲有隻90比利

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 10:27 PM   #30537
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: casio 查看文章
我fd list都有一個,佢仲有隻90比利
莫非係呢到D師兄黎既

舊 02-06-17, 10:37 PM   #30538
axe1292
Game Master
AXE

咁見過最惡真係LV100的女SPY,(但係無技30)
真愛無極限
舊 02-06-17, 10:39 PM   #30539
axe1292
Game Master
AXE

引用:
莫非係呢到D師兄黎既
我果邊果隻係100黑J+100 R姐, 唔係同一人
舊 02-07-17, 02:37 AM   #30540
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
是咁的
我有隻LV60エルキドゥ
但佢真係太廢,我唔想為佢打鎖
好唔好放棄佢

Lancer得エルキドゥ同lv1カルナ

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-17, 02:49 AM   #30541
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
各位師兄好勁
我技30左黑貞後已經無心機打(主要係無乜人想升/無素材),同埋而家自己+fd雙凸QP裝1場都至少有1百萬(最高2百萬都試過,之前未凸80萬唔夠真係想粗口)又日日有得打,一日努力d打2千幾萬都唔難(隻game食電得滯打唔到太多場)
引用:
作者: gingq7 查看文章
我果隻係寶2, 但直到今次QP減半前都係絆零...
用落先發現水著4星只有瑪麗是廢物(我仲要寶8....)
術マリー我技10/10/6左,Lv7x,我用技1後切嗣一個BC試過51星(好似A行頭有+Overkill,有無爆擊唔記得),加成算ok,如果產星招技個CT再短D會好勁(雖然都係得10粒...)但攻擊力真係好低orz
引用:
咁見過最惡真係LV100的女SPY,(但係無技30)
真愛無極限
我都見過,我仲見過lv100アンリマユ(呢隻我睇完攻略wiki都唔識用),莫札特都好似見過
其實我都有fd有Lv100スパルタクス(佢仲要有隻lv100金時),仲有幾個分別有安徒生,マリー(術+騎),白貞
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
是咁的
好唔好放棄佢

可能因為我有隻10/6/10書文+福袋抽中槍呆(其實想要カルナ)
我都唔想升エルキドゥ...
睇攻略wiki就話佢出星力ok,無乜點用過唔清楚
カルナ就本身高攻ge(係寶具細力)

此篇文章於 02-07-17 03:00 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-17, 03:01 AM   #30542
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

エルキドゥ3張Q但Q性能廢
D Q卡唔用又阻住晒
都唔知邊個設計
個單體寶具其實幾好用
問題係我唔想為左佢走去打鎖
個個排緊隊爭住要用鎖

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 02-07-17, 07:39 AM   #30543
蛋撻王子
功德完滿

引用:
是咁的
好唔好放棄佢

師兄有冇聖誕貞德?
或其他高寶具既四星槍兵?

本身我覺得呢兩隻問題唔係勁大既..
主要係無寶具解放咁..

如果有其他高寶具四星可以用住其他先

舊 02-07-17, 08:50 AM   #30544
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

引用:
師兄有冇聖誕貞德?
或其他高寶具既四星槍兵?

本身我覺得呢兩隻問題唔係勁大既..
主要係無寶具解放咁..

如果有其他高寶具四星可以用住其他先
4星得エリちゃん
我1月先開始玩
打完故事想睇下之後練乜好

其實我乜class都齊,不過冇材料再臨

舊 02-07-17, 08:59 AM   #30545
蛋撻王子
功德完滿

引用:
4星得エリちゃん

我1月先開始玩

打完故事想睇下之後練乜好

其實我乜class都齊,不過冇材料再臨

你可以等睇埋今日4~6點有咩公告
睇下有冇乜野槍pickup岩你心水再決定既

舊 02-07-17, 09:02 AM   #30546
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
引用:
作者: gingq7 查看文章
遲來的感想:
- 水著小莫NP回轉率真係好高, 但除左打錢關又好似好難會用到佢
- 唔知點解覺得新動作的R姐好似好用左...見到好友列表有人升到佢lv85,睇黎會升到佢90
C兄你講嗰個R姐升埋做lv90喇
月頭更新咗模組之後,嗰個master就開始俾R姐個大脾夾走晒啲QP同材料
用R姐嚟打錢關都幾好,cost低又可以打全體,慳出嚟既cost可以入多個5星人升絆。

舊 02-07-17, 12:57 PM   #30547
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
俾R姐個大脾夾走晒啲QP同材料

小弟多出黎既種火都系俾哂R姐
不過技就真系4/4/4為止,星5都升唔到技星3更加冇得諗
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-17, 01:29 PM   #30548
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
想問最近ios更新重有冇問題?好耐冇更新了

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-17, 01:36 PM   #30549
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想問最近ios更新重有冇問題?好耐冇更新了

暫時唔覺有咩大問題
擔心既話可以過埋聽日先搞既...

舊 02-07-17, 01:42 PM   #30550
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: stamenccy 查看文章
C兄你講嗰個R姐升埋做lv90喇
月頭更新咗模組之後,嗰個master就開始俾R姐個大脾夾走晒啲QP同材料
用R姐嚟打錢關都幾好,cost低又可以打全體,慳出嚟既cost可以入多個5星人升絆。
果下夾落黎唔覺得好痛咩

歡迎pm查詢、預約

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:52 AM

手機版 | APP版