Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-03-18, 09:41 AM   #1926
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
台服現階段睇落好似主力升雷丁穩陣D。

嘩,10級龍蝦...
古巨基轉職應該行邊條先?最後用咩職業?
中右都要通

唔玩起源左線無視

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 12:57 PM   #1927
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
諗諗下又想射古巨基,光頭成日俾劍屈好煩,起碼唔駛1見劍就掉頭走,如果雷丁既話就唔驚劍姐

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 01:06 PM   #1928
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
玩古巨基不如抽埋白毛升白毛好過
得2條線
又可以J
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 01:11 PM   #1929
ShinDou

白毛我都想用,不過冇近戰弓既話好似冇咁勁

舊 12-03-18, 01:35 PM   #1930
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: ShinDou 查看文章
白毛我都想用,不過冇近戰弓既話好似冇咁勁

諗下弓難中定之後人難中去決定lor

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 01:35 PM   #1931
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
中右都要通
唔玩起源左線無視
我諗我未有資格玩起源住。
Btw,唔該晒你既建議。
引用:
諗諗下又想射古巨基,光頭成日俾劍屈好煩,起碼唔駛1見劍就掉頭走,如果雷丁既話就唔驚劍姐
其實隻雷丁既職業應該點行?
我開左聖騎統帥,但只開得兩格,跟住轉左去做王者,同樣開得兩格。
另外,如果開左神衛,需唔需要花一粒石去開埋將軍既「槍陣」?
引用:
作者: 雷火武 查看文章
玩古巨基不如抽埋白毛升白毛好過
得2條線
又可以J
有得俾我揀,我梗係會揀白毛啦,但這些機會...a

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。

此篇文章於 12-03-18 01:38 PM 被 柴崎幸 編輯。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 01:39 PM   #1932
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
我諗我未有資格玩起源住。
Btw,唔該晒你既建議。

其實隻雷丁既職業應該點行?
我開左聖騎統帥,但只開得兩格,跟住轉左去做王者,同樣開得兩格。

有得俾我揀,我梗係會揀白毛啦,但這些機會...a
中右要精通哂基本都係用聖騎,右面要重槍烈陽明鏡無25就帶超絕

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 12-03-18, 01:42 PM   #1933
ShinDou

Allin左1百抽,第1百抽個十連先出雙ssr,但係重複既里昂同拉娜,而家358抽中左8次ssr,但有4隻都重複

舊 12-03-18, 01:42 PM   #1934
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
中右要精通哂基本都係用聖騎,右面要重槍烈陽明鏡無25就帶超絕
嘩!我完全走錯路!
咁我要花多30000蚊轉返過去...
謝謝意見!

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 12-03-18, 01:44 PM   #1935
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
嘩!我完全走錯路!
咁我要花多30000蚊轉返過去...
謝謝意見!
其實雷丁成日要轉呢轉去學招學兵聖騎最勁係無野剋佢

舊 12-03-18, 01:47 PM   #1936
ShinDou

里昂5星了,光頭爭9碎都5星,其實係咪叫我專心用番光頭算 XD 碎片又要轉刷拉娜了,露娜之後再刷

舊 12-03-18, 01:54 PM   #1937
GUSTAV
The One
poor

引用:
其實KEEP右線都冇咩唔好 高防D 有時頂唔到靠佢
淨計打龍起碼唔使轉黎轉去...

舊 12-03-18, 02:00 PM   #1938
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
其實KEEP右線都冇咩唔好 高防D 有時頂唔到靠佢
淨計打龍起碼唔使轉黎轉去...
雷龍?都係25同雪莉主力佢入去都係坦

舊 12-03-18, 03:06 PM   #1939
GUSTAV
The One
poor

引用:
雷龍?都係25同雪莉主力佢入去都係坦
我隻25冇貨主要輸出係丁丁

打60都反到28000一下算係咁

舊 12-03-18, 03:21 PM   #1940
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
其實帝國皇帝勁吾勁? 吾知ALL IN 佢定兰芳特好

大家點睇?

http://wiki.joyme.com/langrisser/%E5...93%88%E7%89%B9

http://wiki.joyme.com/langrisser/%E5...8A%B3%E7%89%B9
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 03:22 PM   #1941
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 半島鐵盒 查看文章
其實帝國皇帝勁吾勁? 吾知ALL IN 佢定兰芳特好

大家點睇?

http://wiki.joyme.com/langrisser/%E5...93%88%E7%89%B9

http://wiki.joyme.com/langrisser/%E5...8A%B3%E7%89%B9
蘭芳特5星起手 仲要夾4代D人OR戰略.....

舊 12-03-18, 03:25 PM   #1942
ShinDou

反2萬幾咁多都勁喎,唔怪得你成日話打龍咁易打啦,我成千攻里昂普攻撞1野都係萬幾

舊 12-03-18, 03:26 PM   #1943
半島鐵盒

引用:
蘭芳特5星起手 仲要夾4代D人OR戰略.....
我本身戰略隊齊人, 想抽皇帝或蘭芳特但好似皇帝又好廢
舊 12-03-18, 03:29 PM   #1944
GUSTAV
The One
poor

引用:
反2萬幾咁多都勁喎,唔怪得你成日話打龍咁易打啦,我成千攻里昂普攻撞1野都係萬幾

雷龍先2萬幾渣

剋嘛

BTW 雷龍好難打 我60左好耐先打我到60

舊 12-03-18, 03:32 PM   #1945
GUSTAV
The One
poor

引用:
我本身戰略隊齊人, 想抽皇帝或蘭芳特但好似皇帝又好廢
首先皇帝唔廢 算非常實用既角色
盾擊霸氣都係幫你越級打怪
只係步兵廢

蘭芳特你可以當戰略既25文咁用 高星黎講光環實用 火力亦大過皇帝 不過SUPPORT方面就差D了

舊 12-03-18, 03:50 PM   #1946
半島鐵盒

引用:
只係步兵廢

蘭芳特你可以當戰略既25文咁用 高星黎講光環實用 火力亦大過皇帝 不過SUPPORT方面就差D了
明白大師, 我都係等蘭芳特了....希望忍到手吾抽皇帝
舊 12-03-18, 04:39 PM   #1947
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
只係步兵廢
我就係帶步兵,所以覺得佢好廢,現放雪櫃中。
請問如果實用的話,應該帶咩兵?

舊 12-03-18, 04:40 PM   #1948
半島鐵盒

原來波波有得驅散..有無人外掛波波做驅散手打雷龍??
舊 12-03-18, 05:20 PM   #1949
GUSTAV
The One
poor

引用:
我就係帶步兵,所以覺得佢好廢,現放雪櫃中。
請問如果實用的話,應該帶咩兵?
nonono 我係講步兵大JOB 廢
原因係因為行得3格 前面都打完先上到去 SUPPORT 幾勁都冇用
皇帝本身上限唔錯 你唔好當佢火力就得
平時推圖升隻蘭斯迷妹可以增加體驗

引用:
原來波波有得驅散..有無人外掛波波做驅散手打雷龍??
CD太長 又易死 想打雷龍用路因大大

此篇文章於 12-03-18 05:22 PM 被 GUSTAV 編輯。
舊 12-03-18, 05:37 PM   #1950
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3格其實我會諗係慢 但都係大隊一齊上
要快就輕風/鞋
引用:
我隻25冇貨主要輸出係丁丁

打60都反到28000一下算係咁
唔係一身神裝咩 不過佢都係超絕大喝啦
我反又無留意幾多
但雷丁用風王定大地好?
用緊風王但諗緊好唔好俾利昂用風王 升番件大地

此篇文章於 12-03-18 05:40 PM 被 鳳熾魂 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 04:33 AM

手機版 | APP版