Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-08-19, 02:24 PM   #43526
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
想追婦長但抽多200石都冇.....

但嚟咗3隻紫式愛衣寶5咗......
居然會追婦長

舊 02-08-19, 02:26 PM   #43527
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
隻紫乳部暫時無咩慾望去抽
又要留力隔離果邊all in cross over

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-19, 04:23 PM   #43528
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: Sar8 查看文章
居然會追婦長
我差嫁王, 教授, 婦長, 東坡肉同狼王就齊晒嘛.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-19, 04:28 PM   #43529
Crazy Gamer

引用:
作者: Sar8 查看文章
居然會追婦長
我差嫁王, 教授, 婦長, 東坡肉同狼王就齊晒嘛.

BTW, 紫式愛衣+C狐+豆爸就咁已經可以3寶具.
WAVE3隻BOSS如果等倍唔食特攻連滿狗寶5都打唔死要豆爸寶具補刀
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-19, 04:35 PM   #43530
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
請愛用黑聖杯

反正我就係個種跑主線時會犧牲wave 1唔開炮去換多80%火力既智障

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-19, 10:56 PM   #43531
細路翔
The One

睇完依張圖我醒起紫式部個特攻好似唔剋妖尼姑?

英國說大家抱團死
舊 02-10-19, 09:43 PM   #43532
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
抽完寶5紫式部練埋技2上10
但發現朋友都係用師匠最多次

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-19, 09:55 PM   #43533
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
CBA係改變生態既人
仲要一定要雙CBA,唔同既

舊 02-11-19, 02:07 AM   #43534
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
不過計埋幾種週回SYSTEM差唔多只有CBA唔洗開換人(雖然都仲係要用校服禮裝),
再加上可以用狂蘭唔使睇對面職,
作為腦死3TURN打法應該都係CBA比較受歡迎(不過我無C狐,唔敢話綠卡隊一定好過藍卡隊)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-19, 03:24 AM   #43535
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: axe1292 查看文章
不過計埋幾種週回SYSTEM差唔多只有CBA唔洗開換人(雖然都仲係要用校服禮裝),
再加上可以用狂蘭唔使睇對面職,
作為腦死3TURN打法應該都係CBA比較受歡迎(不過我無C狐,唔敢話綠卡隊一定好過藍卡隊)
小莫System都唔需要開換人
狐嫁system基本上有幾隻都唔駛換人

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 02-11-19, 03:27 AM   #43536
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 細路翔 查看文章

睇完依張圖我醒起紫式部個特攻好似唔剋妖尼姑?
唔剋
魔性得堆日本鬼同ぐっちゃん

ペルソナ5

隨時更新
舊 02-11-19, 09:18 AM   #43537
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
為什麼明明一打死掉出金箱時看到有2個鏡
但到結算時就得一個
已經3場係咁

活動主線掉1個
最低果關掉3次

但現在身上只有4粒

https://www.dropbox.com/s/n1gkshpy2n...%2029.jpg?dl=0

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 02-11-19 09:26 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-19, 09:54 AM   #43538
細路翔
The One

只係你有錯覺認為另外兩箱都係鏡吧

英國說大家抱團死
舊 02-11-19, 11:39 AM   #43539
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
只係你有錯覺認為另外兩箱都係鏡吧

明明有圖
你為什麼不看

https://www.dropbox.com/s/n1gkshpy2n...%2029.jpg?dl=0

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-19, 01:17 PM   #43540
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
Wave 2隻大怪有bug會show跌兩粒,但係報酬只會出一粒
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-19, 02:48 PM   #43541
psidef

註冊日期: Apr 2007
其實......係有公告
https://news.fate-go.jp/2017/qfue6n/

舊 02-11-19, 05:31 PM   #43542
細路翔
The One

咁我寧願佢多d bug然後花式送石

英國說大家抱團死
舊 02-11-19, 09:39 PM   #43543
Crazy Gamer

應該係跌鏡隻怪啲掉落物double咗
打贏時右上話有44箱,但詳細跌落物數埋得36樣
舊 02-12-19, 10:29 PM   #43544
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
出埋低難度咁就完啦
最易
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-19, 10:51 PM   #43545
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
個ev咁就完咗

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-19, 12:41 AM   #43546
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
分關都唔俾www

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-19, 09:18 AM   #43547
gingq7

註冊日期: May 2008
分關可能要正日2月14才出?
無分關唔知點農300萬分出黎
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-19, 04:48 PM   #43548
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
分關可能要正日2月14才出?
無分關唔知點農300萬分出黎
點會

插晒五張咕癒然後隨便打殺關都夠啦

仲有成個星期

加上今次仲要搞全語音,我預左主線依邊係咁上下

英國說大家抱團死
舊 02-13-19, 05:03 PM   #43549
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
第10彈強化

又估下邊幾位了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-19, 05:24 PM   #43550
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

殺生院同PL同安徒生架啦
應該係CCC復刻要黎了
小數會重睇既復刻故事

ペルソナ5

隨時更新

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:48 AM

手機版 | APP版