Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 86 126 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 146 186  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
赤兵尉SETH 02:41 AM 03-18-19
Forever我都有去睇首映禮, 要多謝朋友fb抽到
momo對良太郎講個句真係做到好似角色對佐藤健講...
不過CG真係好肉酸, 雖然向來都唔係好
iu fu pig 08:45 AM 03-19-19
基子個form...:果然做二拉都喺慘慘
黑woz嘅忠誠度同時王啲朋友無得比
今次時王啲拉打成日都打人間體,woz居然一啲事都無

呀士隨意穿越嘅能力喺decade果陣已經有?明明果陣喺拉背幕轉架?
由手機版發出
ComeLOLoh 01:56 PM 03-21-19
白Woz係咪一時間唔知寫乜黎搶番自己d野?
天書又被nerf
iu fu pig 04:16 PM 03-21-19
作者: ComeLOLoh:
白Woz係咪一時間唔知寫乜黎搶番自己d野?
天書又被nerf
咁佢真喺WOZ喎
天書喺因果率有咁上下先會有效,好似儲分咁
無鋪路嘅情下作用唔大
由手機版發出
ComeLOLoh 09:19 PM 03-22-19
黑Woz都有spare既時王腰帶,白Woz唔知係咪自己都有條spare…
ComeLOLoh 12:28 PM 03-23-19
https://twitter.com/s__dori/status/1011413937303109633
鐵之侍 12:50 PM 03-24-19
白WOZ 原來真是奸的說

看到大家和好雖然是有點硬來但還是感動啦

下回不只海東回歸還有劍一伙回歸
casio 05:35 PM 03-24-19
時王,基子,你倆個快D去結婚啦
W教授 11:15 PM 03-25-19
作者: 鐵之侍:
白WOZ 原來真是奸的說

看到大家和好雖然是有點硬來但還是感動啦

下回不只海東回歸還有劍一伙回歸
係咪有紅心卡里斯?
ComeLOLoh 02:51 AM 03-26-19
你地兩個產生左感情…
怪唔之得/應該多左女fans
qwe 12:13 PM 03-26-19
2220個sort好有愛呀
ComeLOLoh 05:50 PM 03-26-19
https://twitter.com/kimitotani0507/s...95487109160960
皆さん、お待たせしました✨ そしてただいまー 10年ぶりに仮面ライダーディエンド 海東大樹役として またお宝を奪いに仮面ライダージオウに出演させて 頂きます! ようやく発表できました✨✨ 沢山の方々に喜んで頂けて 本当に嬉しい限りです!
iu fu pig 07:55 AM 03-27-19
作者: casio:
時王,基子,你倆個快D去結婚啦
基子仲要同黑沃子同房,啲關係亂到呢
所以月讀呢個女主角除咗搞亂檔之外真係好空氣

基子:我地咁樣出賣完佢都仲咁大方,邊有可能係魔王啊
鐵之侍 02:31 PM 03-27-19
Agito篇確認
綾小路雷太 02:52 PM 04-01-19
29集超爽快,啲劇情推進返哂黎
Another Rider再唔係千一律嘅出場模式,好明顯有扭過橋

劍崎同始兩個嘅出現延伸原著,呢個安排唔錯

下集又有新Form.... 打破埋W嘅紀錄 XD
真正三位一體 (笑)
鐵之侍 03:31 PM 04-01-19
29回真不錯,雖然不太熟劍但也感覺是有用心做的

套龍騎外傳還不錯,第一集已3 個便當了

某人居然黑化了。。。。。。

可惜是特效明顯有些偷工減料
綾小路雷太 03:48 PM 04-01-19

黑化是可預見的發展吧,那個人根本出場時已經被預測為立心不良
赤兵尉SETH 04:03 PM 04-01-19
難得井上劇情無暴走... 雖然已經有幾個角色崩壞
希望最後唔好又變左為掙女而戰
iu fu pig 07:27 PM 04-01-19
作者: 綾小路雷太:
黑化是可預見的發展吧,那個人根本出場時已經被預測為立心不良
那個連問題都不懂問的人黑化也只有被打趴
今集有老前輩,我當年無得哂劍,佢地點解要打嘅?
月讀今集同枱食飯,個感覺令人很不安
點解三角形錶喺白沃子唔喺黑沃子⋯⋯
由手機版發出
赤兵尉SETH 09:05 PM 04-01-19
作者: iu fu pig:
那個連問題都不懂問的人黑化也只有被打趴
今集有老前輩,我當年無得哂劍,佢地點解要打嘅?
月讀今集同枱食飯,個感覺令人很不安
點解三角形錶喺白沃子唔喺黑沃子⋯⋯
由手機版發出
劍既結尾係平成中數一數二精彩,唔係打爆最終Boss,而係犧牲自己
首先,劍既設定係Undead族淘汰戰, 最後一隻Undead會成為地球霸主, 但如果由Joker勝出 世界就會洗牌被毀滅
而相川始/紅心本體就係Joker,最後真係剩低佢而被迫開始幫世界洗牌
本來劍用最強form有能力消滅Joker,但最後選擇利用最強form負作用令自己變成Undead
因為有兩隻Undead, 令到淘汰戰繼續,而Undead之間會感應到對方力量而本能地戰鬥,所以劍崎之後失埋蹤
Dangerous-boy 11:33 PM 04-01-19
舊角回歸終於唔係做大茄、有得變身!

劍個頭點解會變咗係jack form顏色?
ALEX CHOW 12:02 AM 04-02-19

Who
GN00508771 01:00 AM 04-02-19
作者: Dangerous-boy:
舊角回歸終於唔係做大茄、有得變身!

劍個頭點解會變咗係jack form顏色?
被太陽長期曬(逃)
ComeLOLoh 02:47 AM 04-02-19
無睇過劍,完全唔知邊個係邊個。
之後無意中睇睇下wiki先知 今集個女仔 栗原 天音 都係劍既角色黎…
綾小路雷太 01:39 PM 04-02-19
作者: ComeLOLoh:
無睇過劍,完全唔知邊個係邊個。
之後無意中睇睇下wiki先知 今集個女仔 栗原 天音 都係劍既角色黎…
好明顯係搵返當年個演員添
第一 ... 36 86 126 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 146 186  ... 最後

返回主題版面