Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-31-13, 08:11 AM   #101
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: D-Joe 查看文章
兩部既首發版已冇得訂,見到bestbuy仲有但唔知得唔得,所以想借舖頭
Bestbuy 唔ship hk
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 08:13 AM   #102
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: liar 查看文章
ship香港的話要預多幾多運費?
同埋要等多幾多日?
USD 20 ,你預5-10日
舊 07-31-13, 08:15 AM   #103
taikin0901
Crazy Gamer

我蠢左啦,之前唔知amazon可以ship hk ,走左去bestbuy訂,又要收tax 又要家人寄過黎運費
舊 07-31-13, 09:43 AM   #104
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: taikin0901 查看文章
我蠢左啦,之前唔知amazon可以ship hk ,走左去bestbuy訂,又要收tax 又要家人寄過黎運費
amazon我估一件件貨. 早排見到有隻USB手指有興趣, 但佢寫明唔送我個地區. 我地區係香港.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 10:02 AM   #105
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
ship香港的話要預多幾多運費?
同埋要等多幾多日?
我用快d果個 , 35美金
我諗快極10日到掛? 雖然佢話4-5日

其實我仲未訂game
訂都係買個保險
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 10:07 AM   #106
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: kakajit 查看文章
我用快d果個 , 35美金
我諗快極10日到掛? 雖然佢話4-5日
我買幾次野用貴果個每次都耐唔過3日

舊 07-31-13, 11:44 AM   #107
kakajit
Game Master

引用:
作者: oldletter 查看文章
我買幾次野用貴果個每次都耐唔過3日
因為一直以黎都用平價郵 , 所以唔知快可以有幾快 ,
其實想訂埋ps4 , 不過我相信hk有ps4 行貨快過xb1
舊 07-31-13, 01:04 PM   #108
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
有幾多板友會外國網訂機? 考慮中
今次ONE應該唔會點炒得起掛? 感覺上PS喺香港先好炒

相薄

此篇文章於 07-31-13 01:08 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 02:08 PM   #109
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: ahleung 查看文章
amazon我估一件件貨. 早排見到有隻USB手指有興趣, 但佢寫明唔送我個地區. 我地區係香港.
我平時都係送美國本土一次過寄返黎,因為電子野多數都唔ship hk

此篇文章於 07-31-13 02:11 PM 被 taikin0901 編輯。
舊 07-31-13, 02:11 PM   #110
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
我,兩部首發都訂左
舊 07-31-13, 02:12 PM   #111
kakajit
Game Master

引用:
WIIU 新出都貴過一排 , 其實真係乜都炒得
其實我今次咁快訂定主要都係想玩cod/bf4/ac4 等等名氣作...
同埋等香港鋪入貨海鮮價係一個問題 , 買到要好似哎契弟咁都麻煩
舊 07-31-13, 03:03 PM   #112
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
我,兩部首發都訂左
想問下預訂貨品係咪出貨先喺信用卡扣數?

引用:
WIIU 新出都貴過一排 , 其實真係乜都炒得
其實我今次咁快訂定主要都係想玩cod/bf4/ac4 等等名氣作...
同埋等香港鋪入貨海鮮價係一個問題 , 買到要好似哎契弟咁都麻煩
我都係最驚海鮮價問題, 到時又圍撲部機又重, 送到屋企又真係方便

相薄
舊 07-31-13, 03:03 PM   #113
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
話時話玩亞果邊係咪仲未開XB1/PS4既預訂的?

舊 07-31-13, 03:18 PM   #114
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
想問下預訂貨品係咪出貨先喺信用卡扣數?

我都係最驚海鮮價問題, 到時又圍撲部機又重, 送到屋企又真係方便
不過Amazon試過臨時cut單或者轉back order , 所以都好難講
舊 07-31-13, 03:21 PM   #115
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
放心啦,香港乜都會炒一餐。
差在呢次炒幾耐。
短就一個星期,長則超過一個月。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 03:25 PM   #116
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
今代d game有得上網買,訂左部機就得。

舊 07-31-13, 03:43 PM   #117
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
今代d game有得上網買,訂左部機就得。
但係香港未有行貨你要有辦法add錢去AC ,或者有美國信用卡
舊 07-31-13, 03:46 PM   #118
大覺屋師真
The One

引用:
不過Amazon試過臨時cut單或者轉back order , 所以都好難講
佢要cut都無計嘅, 訂佢都係買個保險, 到時冇就唯有walk in買

不過係喎, 冇day one即係保証唔到首日出到貨喎好似?唔知會遲幾耐

相薄

此篇文章於 07-31-13 03:49 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 07-31-13, 03:48 PM   #119
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
佢要cut都無計嘅, 訂佢都係買個保險, 到時冇就唯有walk in買
如果我比bestbuy cut order我唔會咁急係香港買lu,實炒
舊 07-31-13, 03:58 PM   #120
kakajit
Game Master

引用:

不過係喎, 冇day one即係保証唔到首日出到貨喎好似?唔知會遲幾耐
呀馬信話12月31日
可能第一水全部都係dayone edition , 根本無普通版賣(無留意消息)

其實我真係唔預第一日有 , 遲一個月就真係睇o下香港個價海鮮成點
舊 07-31-13, 04:12 PM   #121
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
呀馬信話12月31日
可能第一水全部都係dayone edition , 根本無普通版賣(無留意消息)

其實我真係唔預第一日有 , 遲一個月就真係睇o下香港個價海鮮成點
其實兩部機發售日確定左未?
舊 07-31-13, 04:26 PM   #122
D-Joe
Game Master

引用:
其實兩部機發售日確定左未?

而家商家寫既日子都係求其寫

舊 07-31-13, 05:16 PM   #123
taikin0901
Crazy Gamer

其實MS STORE仲有DAY ONE 版, 有興趣可以試試
舊 07-31-13, 07:20 PM   #124
D-Joe
Game Master

引用:
其實MS STORE仲有DAY ONE 版, 有興趣可以試試
MS Store會ship到國外?

舊 07-31-13, 07:42 PM   #125
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: D-Joe 查看文章
MS Store會ship到國外?
相信你要用嗰啲轉送服務啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 12:01 PM

手機版 | APP版