Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
收藏品討論版>超時空要塞專區//
mikemike 03:43 PM 02-22-09

mikemike 04:12 PM 02-22-09
copy from newsgroup

一番抽獎 Macross F A-C獎

一番抽獎 Macross F D獎

一番抽獎 Macross F E獎

一番抽獎 Macross F F獎

一番抽獎 Macross F G獎

辛比仔 07:36 PM 02-22-09
隻sheryl 咁既look 好彩未訂= =

隻ranka唔錯
mikemike 07:49 PM 02-22-09
作者: 辛比仔:
隻sheryl 咁既look 好彩未訂= =

隻ranka唔錯
邊度有得訂啦
kog 10:45 AM 02-23-09

kog 12:19 PM 02-23-09

kog 12:13 AM 02-24-09

gaf
小昭Teddy 08:06 AM 02-24-09
相比A-C獎....我比較想要F獎套蛋
chinsai 08:22 PM 02-24-09
VF-25G 支槍好似短咗啲喎....
oscar0828 12:39 AM 03-01-09
VF-100'S既vf-25f出左啦
0係船仔見到,成六舊
但信和/笑慢d店冇間過360....
mikemike 12:48 AM 03-01-09
睇見呢幅圖就唔多想買

kira2003 11:16 AM 03-01-09
作者: mikemike:
睇見呢幅圖就唔多想買
我係見到個盒低太恐怖唔敢買
mikemike 11:29 AM 03-01-09
作者: kira2003:
我係見到個盒低太恐怖唔敢買
即是有排佢出

kira2003 12:03 PM 03-01-09
即是有排佢出

根本係另一個聖衣神話黎
完全唔諗儲齊 只係買自己想買個D算
mikemike 12:08 PM 03-01-09
我等2059+VF-25+S type+ARMORED PARTS
kira2003 12:19 PM 03-01-09
我等2059+VF-25+S type+ARMORED PARTS
呢個OK 我會睇下模型出唔出VF-27唔出就買VF-27
我想佢快D出MACROSS 7 的VF-22 天才夫婦個2部
Fire Bomber個隊都有可能買埋
mikemike 12:23 PM 03-01-09
呢個OK 我會睇下模型出唔出VF-27唔出就買VF-27
我想佢快D出MACROSS 7 的VF-22 天才夫婦個2部
Fire Bomber個隊都有可能買埋
不過我果frd買左隻25F返去之後
講左句粗口
XXXX....呃X錢
kira2003 12:31 PM 03-01-09
不過我果frd買左隻25F返去之後
講左句粗口
XXXX....呃X錢
睇定D先 佢呢條水都有排出 可能之後個D會好D
luciferdark 12:49 PM 03-01-09
睇定D先 佢呢條水都有排出 可能之後個D會好D
Bandai 野woo
你覺得佢同系列之後個d會好過之前﹖
kog 05:49 AM 03-02-09

商品名 : マクロスF スーパーパーツ (プラモデル)
メーカー : バンダイ
スケール : 1/72
原作 : マクロスF
発売日 : 2009年2月下旬
定価 : \2,100
http://www.1999.co.jp/10082660
正樹(masaki) 02:24 PM 03-03-09
作者: kog:

商品名 : マクロスF スーパーパーツ (プラモデル)
メーカー : バンダイ
スケール : 1/72
原作 : マクロスF
発売日 : 2009年2月下旬
定価 : \2,100
http://www.1999.co.jp/10082660
唔知hk到貨未呢
kog 02:44 PM 03-03-09
作者: 正樹(masaki):
唔知hk到貨未呢
上星期已經到咗,有幾間已經售清,

賊船 $178 ,今日唔知還有冇貨....

另外 葵涌廣場 1/72 VF-25S $219
正樹(masaki) 03:17 PM 03-03-09
作者: kog:
上星期已經到咗,有幾間已經售清,

賊船 $178 ,今日唔知還有冇貨....

另外 葵涌廣場 1/72 VF-25S $219
oh no \
一緊去睇下先

25S...mk仲有地方賣緊3xx
jos 07:34 PM 03-06-09
1/72 VF-25F w/ super parts
ssp 460
timna 10:53 PM 03-06-09
VF-25f 連super part
元朗郵局對面425 有一棟
佳佳395 已經唔多
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面