Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
強化人間ですの~★ 04:55 PM 11-08-18
作者: RPG之鬼:
佢啲手遊唔課得?
乜野成品都未有點賺
RPG之鬼 05:06 PM 11-08-18
作者: 強化人間ですの~★:
乜野成品都未有點賺
大不了咪賣盤,又唔係未試過
雙日 06:47 PM 11-08-18
Luminous production其實開發緊咩game...
虧損咁多...,

Sent from my iPhone using Gaforum
wsx360 07:01 PM 11-08-18
作者: 雙日:
Luminous production其實開發緊咩game...
虧損咁多...,

Sent from my iPhone using Gaforum
用一次就棄置既Luminous Studio(game engine)
lineage19 07:12 PM 11-08-18
聽講Luminous production 入面好似仲有馬場英雄呢件極品

=========

睇返資料, sor 記錯

fantasy俊仔 07:23 PM 11-08-18
作者: 武藤遊戲:
走了咩都變更好
熱烈地彈琴熱烈地唱
戰犯byebye
今天大家的心情舒暢了很多
Akira 明 08:43 PM 11-08-18
咁買咗季票最貴版本個d有無得回水?
我剩係買咗首批之後嘅game評都唔想令我再玩落去
可况dlc
雙日 10:05 PM 11-08-18
作者: Akira 明:
咁買咗季票最貴版本個d有無得回水?

我剩係買咗首批之後嘅game評都唔想令我再玩落去

可况dlc

如果我無記錯,首批season pass去royal edition前既DLC都唔洗再比

但royal edition已經要再比錢

其實DLC d故事好過本傳,仲可以改寫結局...

STRIFE 06:48 PM 11-09-18
除左恭喜都唔知講乜好,田畑野心太大,想去野村化無意義地搞走左個女角,換左個布景版番黎
故事更加唔洗講
TSZ 01:44 AM 11-10-18
某程度好事黎, CUT晒距快手搞FF7同16好過拉, 再花資源係田田同15身上都挽回吾倒幾多口碑
aquarius 06:01 PM 11-10-18
依家只係得隻FF14吊緊塩水..
武藤遊戲 07:00 PM 03-20-19
Final Fantasy XV: Episode Ardyn launches in less than a week, and we got a look at a new trailer and a couple videos showing the new Shadow Move and Daemonification gameplay features.
Read more at

https://www.siliconera.com/2019/03/2...LuB6sYo7VLL.99

希望最後DLC容量食位

玩完我打返VR釣魚和基情排名榜
武藤遊戲 08:34 PM 03-27-19
https://twitter.com/PIROSHI_CC2/stat...217622528?s=20

松山去飲田畑肥了
風間鈴木仁 05:48 PM 05-17-22
https://www.4gamer.net/games/075/G007535/20220517049/
「FINAL FANTASY XV」,世界累計販売本数が1000万本を突破。約5年半で多数のスピンオフを擁する人気タイトルに
標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40

返回主題版面