Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-15, 10:49 PM   #426
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
1人公司
發左成日E MAIL
關SERVER 收工啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:05 PM   #427
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
抽野機率係低
但起碼叫俾你刷丫(名又可以隨便改)
為左賣acc賺錢而搞鬼個營運
有必要咩?

D蝗為左賺錢開bot咁搞法
再咁落去想正常刷都難
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:07 PM   #428
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
辛辛苦苦磨左10分鍾打贏左一版 但個伺服依家臨時維護 我F...
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:08 PM   #429
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
http://typemoon.com/news/2015/hfdfot-1

緊急メンテナンス実施のお知らせ

下記の期間、「Fate/Grand Order」の緊急メンテナンスを
実施いたします。

■障害内容
クエストのサポート選択画面で通信に失敗する

メンテナンス中は、「Fate/Grand Order」をプレイすることができません。
公式Twitter、公式サイトの閲覧は可能です。

■日時
2015年8月4日(火) 00:05~

ご利用のお客様には、ご迷惑をおかけいたしますことを
深くお詫び申し上げます。

無結束時間
可惜無清AP呀頭先~~~~~~~~~

舊 08-03-15, 11:08 PM   #430
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
神奇的事情
11:00諗住試下入唔入到, 見入到去就手痕1抽
5星禮裝
不過我都係要人......

舊 08-03-15, 11:08 PM   #431
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
重新開去返最後一t,有咩問題?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:09 PM   #432
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: ko121314 查看文章
神奇的事情
11:00諗住試下入唔入到, 見入到去就手痕1抽
5星禮裝
不過我都係要人......
四星士郎突一

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-03-15, 11:11 PM   #433
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
抽野機率係低
但起碼叫俾你刷丫(名又可以隨便改)
為左賣acc賺錢而搞鬼個營運
有必要咩?

D蝗為左賺錢開bot咁搞法
再咁落去想正常刷都難
點解唔調轉諗
其實手機game刷首抽基本上已經係必然既事
仲要你隻game set到無5星其實差唔多同食屎一樣
反過黎指番人刷首抽?會唔會太唔公道
根本你唔想人刷首抽既話 其實一開頭就派5星 或者第一次課金抽十年可以揀一隻5星
我已經可以保證少好多人洗,堆account亦都已經無果個價值
一切都只係運營連土台都未起已經諗想cap水引黎既反彈,係抵佢死

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:12 PM   #434
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
其實10點半果時已經試左1次
入返Game要重頭打過
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:14 PM   #435
T.K.
很黃很暴力

cc唔抽都過到一章,呢隻洗又M,唔洗就去一樣M

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-03-15, 11:15 PM   #436
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
提早維修

還打算擦一擦經驗卡的

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:17 PM   #437
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
點解唔調轉諗
根本你唔想人刷首抽既話 其實一開頭就派5星 或者第一次課金抽十年可以揀一隻5星
我已經可以保證少好多人洗,堆account亦都已經無果個價值
一切都只係運營連土台都未起已經諗想cap水引黎既反彈,係抵佢死
個個都刷架啦
我都刷緊啦

我講既係
開bot刷 + google退款 + 賣
要用google退款搞鬼人係好無良
仲要一早知道退到而不斷loop個動作
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:20 PM   #438
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
點解唔調轉諗
其實我唔明營運點諗
蝕1隻高星寵比你, 可以避免人刷首抽, 共實係maintenance角度上睇真係好化算
日日比人咁樣ddos個server刷野, 最終都係加重自己皮費
而且先易後難咁先容易吸引人課金
而家連局都開唔到, 根本就係連課金機會都唔比我

舊 08-03-15, 11:22 PM   #439
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
個個都刷架啦
我都刷緊啦

我講既係
開bot刷 + google退款 + 賣
要用google退款搞鬼人係好無良
仲要一早知道退到而不斷loop個動作
搞bot果班就梗係唔理你 淨係諗錢架咋嘛
講到尾都係運營條數計得太差...

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-03-15, 11:23 PM   #440
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: ko121314 查看文章
其實我唔明營運點諗
蝕1隻高星寵比你, 可以避免人刷首抽, 共實係maintenance角度上睇真係好化算
日日比人咁樣ddos個server刷野, 最終都係加重自己皮費
而且先易後難咁先容易吸引人課金
而家連局都開唔到, 根本就係連課金機會都唔比我
根本我就好懷疑班友唔止係開發新手
分分鐘都唔知有無自己做過其他手機game player既...

講真由首抽階段已經想cap水就已經錯晒 做臭自己個名

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-03-15, 11:23 PM   #441
T.K.
很黃很暴力

你唔掂就暫停營運
人地咁做你唔止血,俾人狂咪似係死蠢多
你唔貪心,洗三、四十次出隻可以用既野,人地無利可圖就唔搞你
又貪又死蠢,呢種豬精好難可憐

四星打第二章都吃力,好野黎架

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-03-15, 11:29 PM   #442
T.K.
很黃很暴力

六千羊有貞德!!機會黎勒!主人!!

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-03-15, 11:35 PM   #443
小嘉
The One

我死死地氣用能登算啦
個個都J德,亞瑟王
我別樹一格玩對抗

隻GAME序章我深感無5星係幾難打...
舊 08-03-15, 11:40 PM   #444
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我死死地氣用能登算啦
個個都J德,亞瑟王
我別樹一格玩對抗

我反而係幸運E CARRY
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:44 PM   #445
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我死死地氣用能登算啦
個個都J德,亞瑟王
我別樹一格玩對抗

我懂呀主人!

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:44 PM   #446
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
所以講營運手法GBF真係好高章

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:45 PM   #447
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: ouki 查看文章
我反而係幸運E CARRY
四星起手,序章幸運E(Caster版其實幸運D) 助拳

一次都未輸過,係最後打黑Saber危危地
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:46 PM   #448
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
見人話第一章找張三木可以CARRY=。=。。。。
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:49 PM   #449
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我已經唔係求J德、青Neet同能登
你比隻威巴哥我又好,串刺公又好啦,我想開局咋大佬sosad

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-03-15, 11:49 PM   #450
小嘉
The One

咁你地曜日點算/高難度點算
助拳無一世,靠自己最實際

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:12 PM

手機版 | APP版