Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-02, 01:55 AM   #101
連連
God of Gamer
↓進入第二個人生↓

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 藍色的麥斯 :

畀少少心法我練練啦...
欲練神功,必先自宮~~

舊 06-16-02, 02:17 AM   #102
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by 大粒麥 :

因為有好多弱者唔夠打就話比人屈~~
佢講係"屈就"啊
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-02, 02:18 AM   #103
魚伕
Moderator

引用:
Originally posted by 連連 :

欲練神功,必先自宮~~
葵花寶典
舊 06-16-02, 02:20 AM   #104
連連
↓進入第二個人生↓

引用:
Originally posted by 赤白 :

佢講係"屈就"啊
覺唔覺屈,就睇各下立場<--麥sir係咁o既意思

舊 06-16-02, 02:22 AM   #105
魚伕
Moderator

引用:

覺唔覺屈,就睇各下立場<--麥sir係咁o既意思
這個我知啊
不過使徒誤會左啊
舊 06-16-02, 02:26 AM   #106
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
引用:

這個我知啊
不過使徒誤會左啊
無留意忝~~
死啦 阿sir都教錯人,抄友喇

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-02, 02:29 AM   #107
魚伕
Moderator

引用:
Originally posted by 大粒麥 :

無留意忝~~
死啦 阿sir都教錯人,"抄"友喇
阿sir禁小事唔會比人抄"嫁",只係會定比人"炒"咋
舊 06-16-02, 02:48 AM   #108
連連
↓進入第二個人生↓

引用:

葵花寶典
唔係~~ 係"dx強者之道"
打dx勁果d都...
叫得神人一定勁啦~~
華華,仆夕,兵,蛹,等一等,麥sir同你都好勁~~

舊 06-16-02, 02:52 AM   #109
魚伕
Moderator

引用:

唔係~~ 係"dx強者之道"
打dx勁果d都...
叫得神人一定勁啦~~
華華,仆夕,兵,蛹,等一等,麥sir同我都好勁~~
你o既意思話佢地同你都....
舊 06-16-02, 02:53 AM   #110
奶東
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2002
各位
真係唔好意思
我自己唔覺唔覺咁post下
搞到個topic變左"討論區"
E條家o係度講聲sorry

既然都講到明
我之前D post off晒topic
咁勞煩將本人之前off topic D post delete晒佢
費事講多兩句好似呃post咁

白等兵
奶東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-02, 04:09 AM   #111
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
引用:
Originally posted by 奶東 :
各位
真係唔好意思
我自己唔覺唔覺咁post下
搞到個topic變左"討論區"
E條家o係度講聲sorry

既然都講到明
我之前D post off晒topic
咁勞煩將本人之前off topic D post delete晒佢
費事講多兩句好似呃post咁
大家一齊傾下咋嘛!唔好講到咁!

舊 06-16-02, 06:08 AM   #112
dan
sun shine™

我又想問....
新人吹水又關你地乜事
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-02, 09:44 AM   #113
赤色渣古
半退休狀態

XBox Live GamertagUCrab
引用:
欲練神功,必先自宮~~
咦, 老野合乎資格喎......佢切左架la.....
赤色渣古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-02, 11:15 AM   #114
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

早排遇上風清揚,佢傳左獨孤九劍既心法畀我,
等我用o係老虎,高達,吉姆,強人,陸高,陸吉,大魔等...身上
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-02, 12:57 PM   #115
魚伕
Moderator

引用:
Originally posted by 藍色的麥斯 :
早排遇上風清揚,佢傳左獨孤九劍既心法畀我,
等我用o係老虎,高達,吉姆,強人,陸高,陸吉,大魔等...身上
‘總訣式’‘破劍式’‘破刀式’‘破槍式’‘破索式’
‘破鞭式’‘破掌式’‘破箭式’‘破氣式’全部黑死"MS"
狂人竟然識獨孤九劍
呢個時候爆出黎
江湖必有一返惡鬥
舊 06-16-02, 04:35 PM   #116
Donotmoved

註冊日期: Jun 2002
Hi all,

May I ask where is "聯合"?
If is's at 太子
Donotmoved 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-02, 04:39 PM   #117
dan
sun shine™

聯合=聯合廣場內間機鋪
舊 06-16-02, 04:49 PM   #118
Donotmoved

Thanks dan, i know now.
舊 06-16-02, 05:20 PM   #119
dan
sun shine™

引用:
Originally posted by Donotmoved :
Thanks dan, i know now.
你個名幾正 do not moved
舊 06-16-02, 05:32 PM   #120
Donotmoved

It means -- Just concentrate in one thing until sucess. Don't be effected by other things.
舊 06-16-02, 07:13 PM   #121
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

個topic完全變晒吹水樂園囉.......
請各位新人繼續講啦.....
睇返之前D post都有好多人用老虎,
其實老虎都幾難用,
一個唔覺意對住紅渣古直情係比佢恰,
大家又點睇呢?

仆 夕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-02, 12:26 AM   #122
傑少
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by 仆 夕 :
個topic完全變晒吹水樂園囉.......
請各位新人繼續講啦.....
睇返之前D post都有好多人用老虎,
其實老虎都幾難用,
一個唔覺意對住紅渣古直情係比佢恰,
大家又點睇呢?
唔好埋架紅渣,留番俾大機打,我架老虎永遠唔打細機
傑少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-02, 10:19 AM   #123
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

但係我架老虎就同埋架大機一齊打細機個喎!

舊 06-17-02, 03:41 PM   #124
NaNaShi~Yanagi

之前唔記得左pw = =試左好耐先入到...
你地去邊度打機多架??我住西區,不過間唔中都會出黎旺角打,是關信和附近有一間3$ DX機鋪(ps:我唔知間野叫咩名= =")
今日係我果面打...我2挑1都輸..我地一部紅勇.一部紅老渣...被人用紅勇+黑森林玩死...果面又高達又坦克= =""
NaNaShi~Yanagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-02, 03:54 PM   #125
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

引用:
Originally posted by NaNaShi~Yanagi :
之前唔記得左pw = =試左好耐先入到...
你地去邊度打機多架??我住西區,不過間唔中都會出黎旺角打,是關信和附近有一間3$ DX機鋪(ps:我唔知間野叫咩名= =")
今日係我果面打...我2挑1都輸..我地一部紅勇.一部紅老渣...被人用紅勇+黑森林玩死...果面又高達又坦克= =""
個度間機舖大唔大呀?
可以係個度搞聚會就好啦!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 04:13 AM

手機版 | APP版