Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-06-16, 09:28 AM   #776
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: T.K. 查看文章
鬼刀華 獨腳高 綠帽武 後
刀疤仁壓柚登場!
雷霆真係好煩...
快d收佢檔啦....
好似小學雞咁...
都唔係做大事既人..仲話做二路元帥....
小東又真係比佢坐...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 01:20 PM   #777
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
雷霆得個賤字,做既野真係小學雞

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-16, 03:13 PM   #778
T.K.
很黃很暴力

牛佬幫漫本畫既Bloody girl
仲好睇過古惑仔…

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 06-03-16, 04:49 PM   #779
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
Bloody girl 我覺得還好, 係d故仔太似, 印象唔深。但比起古惑仔又長又悶係好D既

舊 06-03-16, 08:55 PM   #780
gingq7

註冊日期: May 2008
Bloody girl...睇左頭2回已頂唔住,
後面會好d?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 01:20 AM   #781
T.K.
很黃很暴力

點都好過古惑佬
只說文戲的牛佬,不就是最強的牛佬嗎?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 06-04-16 01:49 AM 被 T.K. 編輯。
舊 06-04-16, 04:49 PM   #782
gingq7

註冊日期: May 2008
要分開兩件事黎講,
牛佬d拳腳交其實已算數一數二(武器戰就一般),只不過可能近年睇佢畫得太多打戲,所以好似來來去去都係果幾種套路咁
(認真的和仔可以好過佢,但近年佢好少花篇幅在打戲的細節上)

古惑仔文戲少都無計(但其實都唔少),牛佬自己係後記都寫過無數次,古惑仔一無打果期就趺書
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 11:23 PM   #783
T.K.
很黃很暴力

我覺得牛佬打戲好睇既,已經係排名戰時期

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-08-16, 06:42 PM   #784
T.K.
很黃很暴力

西遊新角色叫悟飯吧,我好肯定,等第三部悟天出場

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-23-16, 12:30 PM   #785
T.K.
很黃很暴力

天下無敵老祖宗:「你好,再見」

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-27-16, 10:36 PM   #786
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
今、明兩晚J2兄弟幫嘉賓曹志豪
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-16, 05:44 PM   #787
D-boy

玉記下星期也加價至19蚊
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 11:43 AM   #788
T.K.
很黃很暴力

春秋猛士有無人睇?
連話佢劇情垃唔垃圾既都唔覺?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-13-16, 12:40 PM   #789
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
春秋猛士有無人睇?
睇完五期, 你問我睇左咩我可以答你唔到嘅........

舊 09-13-16, 04:03 PM   #790
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
送都唔會睇…
由手機版發出
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 08:40 PM   #791
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
西遊新角色叫悟飯吧,我好肯定,等第三部悟天出場
隻老虎唔係新角啦下? 第一期冇出場差少少就殺左白狼, 直接ENDING喎
之後回憶補返, 期待黑馬土地神一齊出場

大જિંગ
大징

此篇文章於 09-13-16 08:42 PM 被 D.K. 編輯。
D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 10:15 PM   #792
D-boy

引用:
春秋猛士有無人睇?
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
睇完五期, 你問我睇左咩我可以答你唔到嘅........
過了五期真係唔知自己在睇緊咩....
但為了等性公子老豆出場,仍會繼續追
舊 09-15-16, 11:27 AM   #793
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今、明兩晚J2兄弟幫嘉賓曹志豪
懷念鐘曹經合.....

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-16, 01:35 PM   #794
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
過了五期真係唔知自己在睇緊咩....
但為了等性公子老豆出場,仍會繼續追
我怕本書嘅銷量捱唔到秦白出場⋯我為咗等戰鼓樓同埋晉獻公出場。
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 05:51 PM   #795
D-boy

引用:
作者: pierrekwok 查看文章
我怕本書嘅銷量捱唔到秦白出場⋯我為咗等戰鼓樓同埋晉獻公出場。
到了第8期都仍然可以是0進度,都幾難捱!
舊 10-25-16, 10:52 AM   #796
T.K.
很黃很暴力

新果本「天子群俠傳(?)」
有無人會買??

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-25-16, 10:53 AM   #797
T.K.
很黃很暴力

引用:
到了第8期都仍然可以是0進度,都幾難捱!
本野聽講16期完?a

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-25-16, 11:30 AM   #798
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
上星期打風鐵將係咪冇出, 澳門呢度買唔到
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 12:26 PM   #799
T.K.
很黃很暴力

改星期五出

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-25-16, 01:30 PM   #800
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
即係脫期?
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 07:16 PM

手機版 | APP版