Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-17-14, 12:07 PM   #1026
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: 細路翔 查看文章
依套野當笑片睇一路都好精彩喎
都唔係既.... 9校其實幾好睇, 接受唔到無雙除外

舊 06-17-14, 12:15 PM   #1027
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
呢方面,星矢OMG好好多囉…
有原罪又點同呢……

舊 06-17-14, 12:35 PM   #1028
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
都唔係既.... 9校其實幾好睇, 接受唔到無雙除外
我就覺得麻麻地啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 07:17 PM   #1029
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我就覺得麻麻地啦
反而唔夠無雙囉
大家都係想睇D無雙黎笑啫
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 07:23 PM   #1030
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Dom031059 查看文章
反而唔夠無雙囉
大家都係想睇D無雙黎笑啫
其實佢語言同思想上已經無雙緊
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 01:19 AM   #1031
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 06-22-14, 11:26 AM   #1032
尼路
The One

好無爆點的一集

舊 06-22-14, 01:28 PM   #1033
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
好無爆點的一集
米話比你知男主腳又點屈機
差不多只要開槍就會振爆個目標

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 01:35 PM   #1034
尼路
The One

引用:
作者: mikemike 查看文章
米話比你知男主腳又點屈機
差不多只要開槍就會振爆個目標
咪散彈槍一支,咁都算屈機?

舊 06-22-14, 01:37 PM   #1035
FREDDY@o@

引用:
到上帝開發出來為止, 這個世界沒有散彈槍

舊 06-22-14, 01:39 PM   #1036
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
散彈槍都要跟住個物件來對準開槍
佢現在是只要一入個正立方體就會打爆
根本唔駛對準

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 06-22-14, 01:49 PM   #1037
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
可以射散彈嘅狙
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 02:01 PM   #1038
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
將全部女打爆好感度結果係咩都唔會發生....比其他性無能的後宮系男主更令人鬱悶

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 02:30 PM   #1039
尼路
The One

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
將全部女打爆好感度結果係咩都唔會發生....比其他性無能的後宮系男主更令人鬱悶
最令人鬱悶唔係都唔知做過咩就打爆好感度咩

舊 06-22-14, 02:46 PM   #1040
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: mikemike 查看文章
散彈槍都要跟住個物件來對準開槍
佢現在是只要一入個正立方體就會打爆
根本唔駛對準

根本就直接射個炸彈出去,咁算係咩射擊比賽.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 04:49 PM   #1041
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
今集係作者既自我安慰既其中一集
家事萬能、異性緣無限、冰山美人都俘虜到

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 04:56 PM   #1042
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
咁要睇type moon嘉年華志季和士郎去拆約會炸彈果集

舊 06-22-14, 07:35 PM   #1043
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
點解今隻一開始兩條友要著成甘去玩玩具

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 07:48 PM   #1044
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
根本就直接射個炸彈出去,咁算係咩射擊比賽.
乜唔係個炸彈已經係出面
只係攞住支步槍型既炸彈引爆器咩

舊 06-22-14, 07:52 PM   #1045
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
神既對白: xxxx

其他人既回答只有: 係喎 原來係咁...
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 09:40 PM   #1046
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
睇完今集,終於完全明白大家對作家的感想
這是乜鬼射擊比賽呀

就人的角度是要有粒彈頭打爆目標就是射擊
就神的角度是只要打爆目標就是射擊

果然是神諗既嘢,凡人估你唔到

最奇是,CAD有進行檢查,咁違規既嘢都可以拎去比賽

此篇文章於 06-22-14 09:43 PM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 10:00 PM   #1047
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有規定子彈要由鎗身射出嗎??冇丫嘛

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 10:08 PM   #1048
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
花式射擊

如果為左咁而整魔法設定,我會較易接受
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 10:33 PM   #1049
FREDDY@o@

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
睇完今集,終於完全明白大家對作家的感想
這是乜鬼射擊比賽呀

就人的角度是要有粒彈頭打爆目標就是射擊
就神的角度是只要打爆目標就是射擊

果然是神諗既嘢,凡人估你唔到

只要係魔法, 任何方式整爆目標就OK, 無規定要由支槍射出去
小說會長d冰都唔係由支槍射出去, 動畫表達錯左

舊 06-22-14, 10:35 PM   #1050
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
懷才不遇就係作者既縮影

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「.hack//」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 157 11-18-22 07:04 PM
[PSV] 魔法科高校の劣等生 Out of Order 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 30 12-16-14 08:22 PM
出售日文輕小說(魔法科高校の劣等生/変態王子と笑わない猫),同人誌 sam55699 買賣專區 3 08-27-14 05:55 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM

現在的時間是 10:16 PM

手機版 | APP版