Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-29-11, 11:44 PM   #1
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定

太好啦
一定去

蒼穹
Shangri-La
Separation
明日へのbrilliant road
蒼い春
呢5首一定唱

唔該Edo
我想聽
fly me to the sky
FORTUNES
gravitation
明日へのbrilliant road 〜second genesis ver.〜
The end of the world
Spiral

加埋YOU GET TO BURNING啦

舊 05-29-11, 11:48 PM   #2
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
果日死都要死去~
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 11:50 PM   #3
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
Peace of mind拜託了!!

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 11:51 PM   #4
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: money 查看文章
太好啦
一定去

蒼穹
Shangri-La
Separation
蒼い春
呢5首一定唱

唔該Edo
我想聽
fly me to the sky
FORTUNES
gravitation
明日へのbrilliant road 〜second genesis ver.〜
Spiral

加埋YOU GET TO BURNING啦
想聽果首唔係動畫歌
不過是一同收錄在gravitation隻single裡面首your breath

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 11:58 PM   #5
money
◆.西野司命.◆

KATSU 會唔會又黎自護演說

舊 05-30-11, 12:15 AM   #6
何英
God of Gamer
↓米奇老鼠

註冊日期: Dec 2001
gravitation
Spiral

諗唔倒唔唱既理由
雖然the end if the world可能抆少少...

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 12:16 AM   #7
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
9成去
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 12:18 AM   #8
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: 何英 查看文章
gravitation
Spiral

諗唔倒唔唱既理由
雖然the end if the world可能抆少少...
angelaのミュージック・ワンダー★大サーカス 5th~蒼穹のファフナー まるごと全曲ライヴ!!~
都有唱gravitation
所以機會一定有

舊 05-30-11, 12:30 AM   #9
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

引用:
作者: money 查看文章
KATSU 會唔會又黎自護演說
是這樣就好玩了, 雖然我想atsuko再玩一次綾波麗

舊 05-30-11, 12:32 AM   #10
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
我好想去"
但同行朋友連angela都唔知邊個來,,
灰"
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 12:59 AM   #11
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
angelaキター!
個LIVE叫得做蒼穹,果幾首唔少得啦

...唔知有冇可能唱memories?

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 01:07 AM   #12
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
Peace of mind
約束
綺麗な夜空
未來とゆう名の答え
Your breath
Link
さよならの時くらい微笑んで
此処に居るよ

我比較偏向慢歌, 特別係頭三首...
不過應該都係主要唱快歌多架啦

此篇文章於 05-30-11 01:10 AM 被 神秘過客 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 01:18 AM   #13
zurg
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: shion_rei 查看文章
我好想去"
但同行朋友連angela都唔知邊個來,,
灰"
即使只有自己一個都可以去姐
zurg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 01:25 AM   #14
anglewave
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
拉隊去!!

anglewave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 01:27 AM   #15
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
果晚火力全開~

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 01:28 AM   #16
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

註冊日期: Sep 2007
一首蒼い春已經夠玩
但係

ED唔該整好個糞喇叭先好搞
唔係晒左angela把聲

此篇文章於 05-30-11 02:13 AM 被 brunhild 編輯。
brunhild 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 01:42 AM   #17
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
日本動畫歌手黎香港開o既 live, 十有九次都死係 D 音響度...
搞左咁多次都唔見有好大改進...
我唔想俾錢入場完全唔知個歌手唱乜, 出返黎之後仲要耳鳴囉 b

舊 05-30-11, 02:12 AM   #18
何英
↓米奇老鼠

註冊日期: Dec 2001
其實都幾驚大姐會唔夠氣

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 09:45 AM   #19
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
angela 係我少數鐘意既歌手之一....睇來繼奧井之後,要再一次破財.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 09:50 AM   #20
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 神秘過客 查看文章
Peace of mind
約束
綺麗な夜空
未來とゆう名の答え
Your breath
Link
さよならの時くらい微笑んで
此処に居るよ

我比較偏向慢歌, 特別係頭三首...
不過應該都係主要唱快歌多架啦
以為除了我就無乜人鐘意呢首
果然是識貨之人

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 05-30-11, 02:19 PM   #21
Kitlo
傑佬

註冊日期: Mar 2009
有冇機會來清唱約束
Kitlo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 03:07 PM   #22
小樹

註冊日期: Sep 2005
XBox Live GamertagLeo8896
諗緊三樓夠唔夠坐
小樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 03:13 PM   #23
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
唔夠,咩爭飛囉

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 03:18 PM   #24
小樹

註冊日期: Sep 2005
XBox Live GamertagLeo8896
一個鐘售罄.....
小樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-11, 04:10 PM   #25
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

正常都應該唔爆啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
5/18 「KOTOKO ASIA TOUR 2012 IN HONG KONG」開催決定!丨ED PRODUCTION主催 Jonney 日本動漫畫討論版 334 03-21-16 08:45 AM
May’n 両側声帯ポリープと診断され 今回の残りのツアーを中止する money 日本動漫畫討論版 767 09-19-15 02:08 PM
[粉絲區] X JAPAN專區VII ◆ 2011年11月4日 香港!!! [9/9~9/18-SOUTH AMERICA TOUR.10/28~11/8-ASIA TOUR] 爽神 Neo Music UNIVERSE 1007 09-07-11 08:06 PM
JAM Project Live Tour 2009 - Gate of the Future[五月 LIVE IN 首爾] Shing 日本動漫畫討論版 670 10-23-09 07:10 PM

現在的時間是 12:23 PM

手機版 | APP版