Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-10-12, 01:42 PM   #1
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
高敖女求「愛」異聞錄?………之迷?

高敖女求「愛」異聞錄?………之迷?

其實,由細到大,都有唔少好離奇,好靈異既女唔知想點,所以救愛異聞錄個愛係「」住的…

最記得試過幾次類似的,個女仔,不斷整爛我既野,搞多兩搞,就講類似意思既「你想我唔搞,你知點喇。」係想我去識佢定點呢?

之後試過重勁,溝仔溝到連個阿爸都出埋黎,又係搞我喇,連個阿爸都比晒意思,我由原來唔想,之後都退而救其次,算喇,可能佢想識我喇,咪去識佢囉,結果比果兩父女好大事宣傳地我「搞」佢個女,(因為在教堂發生的),最後惡化到好多人來同我講,唔好搞女仔麻,人地唔鍾意麻,教堂唔好追女仔……最後個女仔(加埋佢亞爸係以勝利者既姿態表示「佢追我呀…」
之後我當然唔理佢喇,點知果兩父女繼續之前玩過既野………最後不了了之喇…佢地都無在教堂出現………

你地有無試過?其實想點呢?我去到今日都唔知想點?

最經典都係連阿爸都出來!

或者講,點解我特別易中lee D野既呢?我唔係話我多人追,正正常常靚女追就話姐,而係無一個係正常的!

此篇文章於 11-11-12 07:17 AM 被 大情大性武大帝 編輯。
大情大性武大帝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 03:10 PM   #2
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
你呢個問題好簡單
你先要明白咩野叫物以類聚(笑)

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂

此篇文章於 11-10-12 03:48 PM 被 風音 編輯。
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 05:04 PM   #3
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
你覺既教堂係指教會?你果個邪教嚟架?

舊 11-10-12, 05:10 PM   #4
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
第一個點睇都係叫你交保護費啦

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 06:40 PM   #5
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
總之樓主保重身體 (與此事無關)
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 07:07 PM   #6
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: Iro 查看文章
總之樓主保重身體 (與此事無關)
你點知我未完全康復?

舊 11-10-12, 09:53 PM   #7
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
首先你唔好介意我有D直

點解我特別易中lee D野既呢<
因為你太天真

你太在意人地D小動作,加上你想飲水先會比人咁低你個牛頭
多D諗下自己,唔好為人地既小動作去腦內補元,閒事莫理
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 09:53 PM   #8
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
其實無咩特別,樓主比個mk妹玩姐

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 10:53 PM   #9
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: 名無しさん 查看文章
我試過係連佢個阿爸都一樣搞個喎……

可能係mk家庭喇…………

舊 11-10-12, 11:03 PM   #10
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
仲唔報警?m9
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 11:37 PM   #11
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
康復左咪去排期考車牌囉
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-12, 01:40 AM   #12
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
其實乜嘢是"救愛"?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-12, 12:22 PM   #13
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
作者: 名無しさん 查看文章
MK先唔會饑不擇食

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-12, 12:35 PM   #14
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
又比女溝, 真好

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-12, 06:51 PM   #15
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
有圖有真相

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-12, 10:04 PM   #16
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我反而覺得人地根本唔妥你,係你自己表錯情。
如果被人搞係鐘意(小學生除外),咁被人欺凌果d一定好多人鐘意佢。

舊 11-12-12, 12:22 AM   #17
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 11-12-12, 12:29 AM   #18
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: mikemike 查看文章
你唔早d
大帝今年26啦

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-12, 12:32 AM   #19
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: D.K. 查看文章
你唔早d
大帝今年26啦
佢精神年齡邊有

舊 11-12-12, 10:40 AM   #20
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: 尼路 查看文章
我反而覺得人地根本唔妥你,係你自己表錯情。
如果被人搞係鐘意(小學生除外),咁被人欺凌果d一定好多人鐘意佢。
其實,都可以咁演繹既。

舊 11-12-12, 03:32 PM   #21
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
我試過係連佢個阿爸都一樣搞個喎……

可能係mk家庭喇…………
你同 人地 老豆 搞過?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-12, 05:22 PM   #22
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
你同 人地 老豆 搞過?
引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
結果比果兩父女好大事宣傳地我「搞」佢個女,(因為在教堂發生的)
再加呢句.... XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-12, 05:29 PM   #23
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
原來係一單3P案

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-12, 08:06 PM   #24
二伍

註冊日期: Sep 2002
樓主一定好靚仔
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-12, 10:40 PM   #25
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
大帝,真係大帝,食藥了
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「鬥氣冤家」之迷? 大情大性武大帝 <<繼續談情>> 5 04-15-12 09:49 PM
sata+power to esata 之迷? 大情大性武大帝 手機資訊/電腦軟硬討論 3 03-03-12 05:00 PM
「玩」之迷? 大情大性武大帝 ~清談館~ 9 01-01-12 06:20 PM
USB2.0卡之迷? 大情大性武大帝 手機資訊/電腦軟硬討論 0 04-19-06 10:32 PM
Dreamcast之迷! 田華 電視遊戲討論版 3 12-16-03 12:45 AM

現在的時間是 09:09 PM

手機版 | APP版