Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-17-11, 06:16 PM   #426
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-18-11, 10:50 AM   #427
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
萎え果段提都無掀提過...........

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-11, 01:21 PM   #428
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
洗白唔好睇

舊 08-18-11, 05:48 PM   #429
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
係本身故事問題定改編問題,我覺得這套比CHAOS;HEAD動畫版好好多(沒玩過原作)……

舊 08-18-11, 05:57 PM   #430
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
做咩改到Mr. Braun 射瓜指壓師,咁咪表達唔到唔搵佢係想放生佢

舊 08-18-11, 06:11 PM   #431
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Rance 查看文章
做咩改到Mr. Braun 射瓜指壓師,咁咪表達唔到唔搵佢係想放生佢
呢個都事小,某人黑化個event點算

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-11, 11:55 PM   #432
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235

舊 08-19-11, 12:56 PM   #433
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: GN00508771 查看文章
果段...太黑 要和諧
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 06:50 PM   #434
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
引用:
作者: GN00508771 查看文章
篇After Story仲會因為咁變到好怪
(假如動畫會做的話

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-11, 08:29 PM   #435
money
◆.西野司命.◆

ゲマのニトロプラスミュージアムにあったダイバージェンスメーター、
αが62800円、βが59800円で9月発売予定

舊 08-24-11, 05:39 PM   #436
money
◆.西野司命.◆

舊 08-24-11, 11:41 PM   #437
money
◆.西野司命.◆

アニメは24話では終わりません
25話があるってよ!
BD9巻特典

舊 08-25-11, 01:08 AM   #438
廢人
The One

下集係咪會有特殊ed呢

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 08-25-11, 04:22 AM   #439
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: money 查看文章
ゲマのニトロプラスミュージアムにあったダイバージェンスメーター、
αが62800円、βが59800円で9月発売予定

啊!!!!!ktkr!!!
超想要!!!
不過好貴!!!

另外希望22話播ed的時候可以跟game時一樣

舊 08-26-11, 12:13 AM   #440
money
◆.西野司命.◆

第3卷13,248枚

*5(**5) 13,248 13,248 *1 STEINS;GATE Vol.3

此篇文章於 08-31-11 02:32 AM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 05:31 PM   #441
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
隻8 BIT版個故事都唔知當笑話睇定認真好

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 01:24 AM   #442
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
我頂, 今集閃死人....

宮野神演出...

兇真你都係喊出嚟吧....

最後玩ENDING...

此篇文章於 08-31-11 01:31 AM 被 luciferdark 編輯。
luciferdark 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 02:54 AM   #443
廢人
The One

點解唔倒帶..............

舊 08-31-11, 03:15 AM   #444
ycyleo
Game Master

引用:
作者: luciferdark 查看文章

宮野神演出...

遊戲有喊,唔知做乜要cut

舊 08-31-11, 11:38 AM   #445
money
◆.西野司命.◆

舊 08-31-11, 11:47 AM   #446
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ycyleo 查看文章
遊戲有喊,唔知做乜要cut
唔夠時間

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 01:05 PM   #447
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
引用:
作者: luciferdark 查看文章

宮野神演出...

睇完今集閃爆個幕
會唔會有人整番段好似龍x虎大河同龍兒不斷loop住閃個段片呢

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 01:37 PM   #448
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
咁既借口都講得出去呃多一個kiss

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 08-31-11 01:41 PM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 02:41 PM   #449
ycyleo
Game Master

引用:
作者: mikemike 查看文章
咁既借口都講得出去呃多一個kiss
事實上助手都係鐘意岡部,只不過果刻唔講姐
所以理論上都係戀人了,無話厄唔厄既

舊 08-31-11, 05:28 PM   #450
ycyleo
Game Master

http://www.nicovideo.jp/watch/sm15469682

琴日睇生肉見到都笑鳥,估唔到真係有人po上nico

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵求] Steins Gate Double Pack frankylui 買賣專區 0 12-02-13 10:34 AM
[Sell]PS3 命運石之門 Steins;Gate 中文版 march0728 買賣專區 0 08-18-13 09:39 PM
[PSV] 『シュタインズ・ゲート』&『比翼恋理のだーりん』2013年3月14日発売予定 money 手提遊戲機討論版 2 10-30-12 07:02 AM
[宣傳] CWTHK2新品-Steins;Gate襟章 / 貼圖 。檸。 Cosplay同人MIX討論區 0 09-30-11 09:00 PM
[PSP] 5pb.「STEINS;GATE」[已售] 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 22 07-20-11 04:37 PM

現在的時間是 06:20 PM

手機版 | APP版