Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
飲食版>非老麥漢堡包店討論
陸奧 貴志 02:56 PM 05-29-15
我懷疑根本香港人係唔喜歡食貴過M記既漢堡包,覺得唔抵食....
fami~yan 03:21 PM 05-29-15
第一次專誠去時新,個包好多肉汁好好食
david 03:39 PM 05-29-15
作者: 陸奧 貴志:
我懷疑根本香港人係唔喜歡食貴過M記既漢堡包,覺得唔抵食....
90:10定律
anyone 03:42 PM 05-29-15
但係bk最近尖東又開左間
不過都係如果食M包我寧願MOS/subway
kimtch 04:43 PM 05-29-15
新界人如果想食BK/MOS 可以去邊?
話時話好耐冇食過BK果D 50蚊餐
LR猫 05:43 PM 05-29-15
作者: kimtch:
新界人如果想食BK/MOS 可以去邊?
話時話好耐冇食過BK果D 50蚊餐
bk同mos將軍澳都有

沙田我記得都有mos,但好唔近火車站,去到好運之後再要過一大段路先到

作者: 鳳熾魂:
Mos 香港又係做唔起咁沙田最近但都執左一段時間
執咗?
kimtch 08:32 PM 05-29-15
作者: LR猫:
bk同mos將軍澳都有

沙田我記得都有mos,但好唔近火車站,去到好運之後再要過一大段路先到

執咗?
以前沙田MOS係FOOD COURT唔知汁左未. 好久冇行去
雖然都係新界.. TKO對我黎講.... 好似好遠咁
Chitose1987 08:54 PM 05-29-15
禾輋商場嘛,轉左做八方雲集好耐了

應該有一年以上

新界區已經無 MOS

我想食都要特登出黃埔
由手機版發出
( ゚ω゚)? 09:42 PM 05-29-15
屯門有喎,評語超好

http://www.openrice.com/zh/hongkong/...s-burger/31647

作者: Chitose1987:
禾輋商場嘛,轉左做八方雲集好耐了

應該有一年以上

新界區已經無 MOS

我想食都要特登出黃埔
由手機版發出

T.K. 10:54 PM 05-29-15
m記既飽,百份百無肉汁
Chitose1987 11:06 PM 05-29-15
40-50蚊 好多人寧願食茶記都唔食 burger
由手機版發出
Coquelicot 11:18 PM 05-29-15
我諗好多人去食d有特色既漢堡包店, $80-$120 up
OOO都好似少咗人幫襯
$40-50既Mos同Burger King唔上唔落
後者質素跌到都差不多拍得住M記
KUTAR# 11:27 PM 05-29-15
Mos 荃灣有分店丫, 都係新界區丫

如果拎VIP卡, 食Mos burger有5% off
普通叫個沙津set折後其實同KFC差唔多
都係35-40左右, 但好食好多先
另一點吸引的是可以轉kagome果汁或ginger ale

唔計21蚊餐, M記現在都唔平啦
真係盡量都唔食M記
W!LL 03:13 AM 05-30-15
近日已經愛上鯖魚珍珠堡
M記咩$10包已經無買
鳳熾魂 03:17 PM 05-30-15
作者: W!LL:
近日已經愛上鯖魚珍珠堡
M記咩$10包已經無買
真係幾好食
陸奧 貴志 04:34 PM 05-30-15
ifc開左間burger,有日想去試,不過見到淨包120起,set 160起就縮左陽.....
W!LL 10:48 PM 05-30-15
ifc開左間burger,有日想去試,不過見到淨包120起,set 160起就縮左陽.....
中環的話行出小小坐BK好過, 雖然BK質素開始直迫m記
kimtch 12:02 PM 05-31-15
我住果個新界同大家住果個新界係兩個世界黎
陸奧 貴志 04:21 PM 06-01-15
今日的起心肝去試左ifc間big fernand,個包size同ooo差唔多,有肉汁(medium rare都冇就死啦),不過個sauce太搶,食唔出肉味

薯條就真係薯仔切出黎軟身既,不過好似炸耐左,苦苦地....

本來我會俾ok好既評價味道同burgerman,the big bite同級,但係包+薯條要150蚊(115+35),汽水要30蚊罐,個價完全係食ifc,所以依家個評價只會係"貴,唔值"....
J+1 11:30 AM 06-02-15
作者: KUTAR#:
Mos 荃灣有分店丫, 都係新界區丫

如果拎VIP卡, 食Mos burger有5% off
普通叫個沙津set折後其實同KFC差唔多
都係35-40左右, 但好食好多先
另一點吸引的是可以轉kagome果汁或ginger ale

唔計21蚊餐, M記現在都唔平啦
真係盡量都唔食M記
仲有儲10分可以換個包...

呢排個鯖魚珍珠堡真係唔錯,感覺好食過鰻魚珍珠...
由手機版發出
kotetsu 01:49 AM 06-03-15
鯖魚珍珠堡!
好耐冇試過出新包我會回頭再食第2次
GUSTAV 10:27 AM 06-03-15
作者: kotetsu:
鯖魚珍珠堡!
好耐冇試過出新包我會回頭再食第2次
食完既感想係....你都係放返舊魚上碟再比碗飯我啦
JMi 10:59 PM 06-06-15
作者: J+1:
仲有儲10分可以換個包...

呢排個鯖魚珍珠堡真係唔錯,感覺好食過鰻魚珍珠...
由手機版發出
特登去試 係幾ok好食既
但都係鍾意平時海鮮堡多D
作者: GUSTAV:
食完既感想係....你都係放返舊魚上碟再比碗飯我啦
芝士都另上埋?? lol
三樣野一齊咬都算match既
W!LL 10:42 PM 06-07-15
佢又得珍珠堡又衰嘅, 可能有顧客會喜歡咬返包
係食過鯖魚包後, 去吉仔就唔捨得加$16叫照燒鯖魚了
JMi 08:40 PM 06-22-15
講到就快執咁 我單拖去食左次BK
都即時FEEL到超級節流緊
薯條係用杯裝 仲唔係BK汽水杯 係橙白色快餐店杯...
茄汁無左一包包裝 係好似PEPPERLUNCH裝汁果D杯仔咁上
最灰係 我包薯條炸得好差 軟冧冧無一條脆
唔執都可以說再見了
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面