Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-14-17, 01:03 AM   #101
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
隻渣古神拳striker駛唔駛更大力
隻帶袖大魔對熟手已經無乜用...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-17, 05:01 PM   #102
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
但好奇怪, 你行埋去格佢又佢step又格, 行遠少少佢又變返行行企企射.
遠程射佢唔會避, 佢係keep住向一個方向步行.
但近戰會step會反擊

雖然我冇乜所謂, 都係用random機 1on1升LV
關咩係呀...你試下日日係咁step...保證你好快會手累...
online打機者...唔好咁認真...隨時玩到傷手...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-17, 05:05 PM   #103
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
關咩係呀...你試下日日係咁step...保證你好快會手累...

online打機者...唔好咁認真...隨時玩到傷手...

正常玩唔會推死一個方向唔跳唔BD,步行剩係不停按射擊掛,你射佢佢都係唔避,射到冇彈都要打空槍,剩係你格佢先有少量反應

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-14-17, 05:14 PM   #104
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
正常玩唔會推死一個方向唔跳唔BD,步行剩係不停按射擊掛,你射佢佢都係唔避,射到冇彈都要打空槍,剩係你格佢先有少量反應

Sent from my iPhone using Gaforum
咁搞笑....ps4都有bot既咩????
我自己有時玩我累真係變左dx玩法....邊行邊射算啦...唔想局局都step.....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-17, 05:20 PM   #105
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

高達VERSUS 動物園

如果單純向死一個方向步行同連按射擊,都可以理解係卡實個掣,但你接近佢去到某個距離會變左格同step就唔知可以點解釋
DX玩法都唔會撞牆都繼續向果個方向啦

初時以為佢卡掣,射佢慢所以是是但但埋去格佢,點知俾佢陰到。回一回神發覺佢格鬥個反應都好機械式

此篇文章於 07-14-17 05:22 PM 被 小昭Teddy 編輯。
小昭Teddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-17, 05:24 PM   #106
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
咁搞笑....ps4都有bot既咩????
我自己有時玩我累真係變左dx玩法....邊行邊射算啦...唔想局局都step.....
理論上係可以remote play+PC用巨集自動禁制
識判斷畫面就未聽過

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-17, 05:47 PM   #107
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
理論上係可以remote play+PC用巨集自動禁制
識判斷畫面就未聽過
我估如果係咁樣remote play ,好多macro既software都做到判定顏色,可能係見到雙紅lock就會step同格掛

舊 07-14-17, 06:23 PM   #108
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
Mobile Doll

舊 07-15-17, 07:38 AM   #109
nqm
Junior Member

註冊日期: Jan 2014
PSN  IDnqm1104
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
隻渣古神拳striker駛唔駛更大力
隻帶袖大魔對熟手已經無乜用...
果隻野真係痴線,我被密沙羅橫格一下加隻渣古strike,當堂冇左27x血,睇到我o晒咀

隻大魔望住佢放出黎都防到,但有時唔留神都重會被佢陰到
nqm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-17, 08:45 AM   #110
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

大魔招特格難避又超痛係咪我錯覺...

引用:
作者: nqm 查看文章
果隻野真係痴線,我被密沙羅橫格一下加隻渣古strike,當堂冇左27x血,睇到我o晒咀

隻大魔望住佢放出黎都防到,但有時唔留神都重會被佢陰到
我見得最多係GM Custom推AC直接駁渣古strike...隻野本身已經麻煩...
帶袖大魔對住慣性step dive著地既對手d標唔知飛晒去邊

舊 07-15-17, 10:28 AM   #111
nqm
Junior Member

註冊日期: Jan 2014
PSN  IDnqm1104
暫時無乜見人用大魔,希望唔係gm custom咁突然被人發掘做s機

望向堆300/400機,同樣都係突進後任意cancel既招,一部價值200既gm custom居然可以係最強
nqm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-17, 12:39 PM   #112
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
Gm custom + 名人
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-17, 12:47 PM   #113
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
單機game你累鐘意點玩都得
但團戰game累會唔會選擇熄機算呢.....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-17, 01:27 PM   #114
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
見到對面會係咁dive 我都放棄唔打算
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 02:50 AM   #115
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
呢隻game係咪識讀心, 彈通訊error既時候有90%都係win緊

舊 07-16-17, 03:38 AM   #116
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
部名人連日本場都開始有人禁
冇咩都唔好用比較好
個後ab既性能突破天元左
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 10:45 AM   #117
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
個trail mode其實點拎sss的?
好似唔係淨係計分,試過10萬拎ss但14萬拎a
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 04:36 PM   #118
Famitsubasa
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
PSN  IDDr_Yuni
引用:
作者: ビスケット 查看文章
個trail mode其實點拎sss的?
好似唔係淨係計分,試過10萬拎ss但14萬拎a
計過關時間

舊 07-16-17, 08:52 PM   #119
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: Famitsubasa 查看文章
計過關時間
thx
等我仲次次都一開始就set回避跟住自己一個打晒...
舊 07-16-17, 10:20 PM   #120
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
而家先知有D機既MA
按dive制會向下潛
但有d會上升
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-17, 06:32 PM   #121
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

竟然有EVO...

舊 07-18-17, 01:19 AM   #122
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

出咗兩個禮拜都冇就evo

話說有冇邊部囡囡機比較啱新手玩?
而家用緊郭羨妮同V惡女,感覺比較易上手
Z呢啲太多花巧嘢反而成日唔知射乜好
舊 07-18-17, 09:13 AM   #123
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: ビスケット 查看文章
出咗兩個禮拜都冇就evo

話說有冇邊部囡囡機比較啱新手玩?
而家用緊郭羨妮同V惡女,感覺比較易上手
Z呢啲太多花巧嘢反而成日唔知射乜好
白mk-ii, 12妹喪
無限彈又好射,識a就得

此篇文章於 07-18-17 09:33 AM 被 HakiK 編輯。
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-17, 10:41 AM   #124
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

12妹喪係邊部?
啲bb彈好鬼難用,又射又boost又dive仲忙過打音game
舊 07-18-17, 01:24 PM   #125
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
報喪女妖?
一定要囡駕駛嗎
白mk2有變身我覺得都好複雜
黑mk2就咁射射射格格格放下飛劍簡單好多
由手機版發出

此篇文章於 07-18-17 01:27 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:56 AM

手機版 | APP版