Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Android 系統/手提 討論區 (二)
神龍 11:03 AM 03-18-11
http://androidandme.com/2011/03/phon...nvidia-kal-el/

droid3有gsm, ms2再見了
陸奧 貴志 12:33 PM 03-18-11
作者: 嘿哈兒:
堅出左2.2.1 update....我用moto個software auto update左.
我降番落去,之後用update....得2.1update.....
嘿哈兒 03:32 PM 03-18-11
作者: 神龍:
http://androidandme.com/2011/03/phon...nvidia-kal-el/

如果都係同ms2 一樣訂返來都係4k半...買得過
神龍 04:48 PM 03-18-11
今次應該唔得喇, 部機真係勁咗好多
嘿哈兒 05:08 PM 03-18-11
,
今次應該唔得喇, 部機真係勁咗好多
我睇佢幾時出啦,佢八月後先出,價不過份我都有興趣買架
神龍 05:15 PM 03-18-11
上次部d2g用gsm收得唔係咁好, 呢次要睇定d先
嘿哈兒 05:25 PM 03-18-11
歐版真係.
定等ms3美版好D?
神龍 06:28 PM 03-18-11
無美版, 只有uk版, 但要等多幾個月
隨時又換u略升
TOAKO X 08:22 PM 03-18-11

我可以叫定Atrix再見了XDXDXD
X&Y 12:42 AM 03-19-11
D2G只係條signal bar顯示有問題.. 得1~2格DL都仲可以去到5~6mb/s
今次唔洗等D3G 直接D3就可以了.. 唔洗等2012既MS3, bye bye moto hk
ROCAS 08:42 AM 03-19-11
milestone UP左2.2 ...感覺好LAG...
唔通真係要學點轉ROM..
teamkiller 12:31 PM 03-19-11
作者: ROCAS:
我更新完更加想換電話
雖然以前D bug貌似fix左,但lag得好誇張....我得三樣背景load緊都覺得lag....
一開機自動開曬所有野果下...直頭係hang左係度
嘿哈兒 01:27 PM 03-19-11
作者: ROCAS:
唔係喎..官版2.2 我刪走晒moto D 垃圾之後即時順晒喎.
然後搵apps 排除晒d廢 apps唔比佢開機行.
再oc 到800mhz, 部機用得落手..
而且少左假死.
KTN 01:33 PM 03-19-11
有甚麼APP可以停SERVICE?

有些APP好煩自己停時起又不知怎停

算...都係等多輪...落返2.2之時應該會係我TRADE了部MS的時候

作者: 嘿哈兒:
唔係喎..官版2.2 我刪走晒moto D 垃圾之後即時順晒喎.
然後搵apps 排除晒d廢 apps唔比佢開機行.
再oc 到800mhz, 部機用得落手..
而且少左假死.

teamkiller 01:35 PM 03-19-11
最主要你係OC左je。
原速真係@@
由手機版發出
KTN 01:39 PM 03-19-11
所以直衝2.3.3算
嘿哈兒 01:48 PM 03-19-11
作者: KTN:
有甚麼APP可以停SERVICE?

有些APP好煩自己停時起又不知怎停

算...都係等多輪...落返2.2之時應該會係我TRADE了部MS的時候
我用12助手還有 system apps remove..

作者: KTN:
所以直衝2.3.3算
依家手痕試緊CM7...但個.zip打極都打唔到落去個rom度,不論我用原生2.2.1或GOT2.2.1 orz
嘿哈兒 01:49 PM 03-19-11
作者: teamkiller:
最主要你係OC左je。
原速真係@@
由手機版發出
唔OC 速度都過得去的,但前題你一定要刪走D 垃圾apps.
メソウサ 01:55 PM 03-19-11
唔知做乜野
插晒USB都detect唔到部MS
嘿哈兒 01:57 PM 03-19-11
作者: メソウサ:
唔知做乜野
昨晚都好似試過....
但reboot後無事.
メソウサ 02:14 PM 03-19-11
插住一直開software update都係detect唔到部ms冇反應...
今晚再試唔得就唯有hard reset
teamkiller 03:29 PM 03-19-11
作者: メソウサ:
唔知做乜野
要將USB set做Sync果個
之後等window裝完driver就會detect到

我昨晚第一次都以為佢識自己認
メソウサ 06:31 PM 03-19-11
唔理
今日保養最後一日
拎去叫佢搞
ROCAS 12:18 AM 03-20-11
root返果然又唔同曬..(未root返之前..重開左幾次機又好似順返D..不過最後都係頂唔住..)
用android本身的apps to sd...果然仍未能夠解決容量問題..
たまご 12:49 AM 03-20-11
搞左一大輪
終於了左一個心結: 用到swap partition
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面