Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-08-16, 08:41 PM   #1401
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
23張銀卷
中左
6星灼劍
6星光劍

11抽
中左6星加野神劍
又係冇特效

唔抽lu
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 09:26 PM   #1402
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: ShinDou 查看文章
有5把6星換喎,把野仲要凍結,要射了,愈諗愈覺得上次防衛完全唔知抽黎做乜,晒左廿幾張銀紙同D凸石

7張銀紙白果

11連中左1把凍弓,打下睇下夠唔夠換先
引用:
作者: minazuki 查看文章
23張銀卷
中左
6星灼劍
6星光劍

11抽
中左6星加野神劍
又係冇特效

唔抽lu
法老俱樂部

後記:呵呵,今次我都加入法老行列,6張銀卷中特效冰弓

此篇文章於 08-08-16 10:19 PM 被 Celes 編輯。
Celes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 11:39 PM   #1403
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
…呢度一個二個都法王托世真係好難交流

舊 08-09-16, 05:58 AM   #1404
minazuki

今次挑戰關出箱率exactly同上次一樣
上級
開金90跌金60
開銀105跌銀70
開銅$1000
最尾固定銀250
EXP315

粗略保守計過係冇特效武既情況下要換晒全部五六星武
大約要打二百場
視乎你幾多rank,我而加就51,有180AP
大約爆三千幾石就換得晒

五六星武以外既就唔計住喇 (因為唔夠金俾你換)

另外今次上級挑戰絕對唔止25000戰力
我28000戰力19000HP
俾佢先制既話
視乎佢用咩攻擊,係有機會俾佢一turn秒殺冇仇報
三隻怪一開始都識二回行動,大Boss更識全體攻擊

升爆左把楯劍
楯劍Lv55

此篇文章於 08-09-16 06:02 AM 被 minazuki 編輯。
舊 08-09-16, 06:19 AM   #1405
minazuki

岩岩換左把6星
把6星真係好唔6星
單體物理大傷害+防禦小下降
只係岩用黎做sub
舊 08-09-16, 07:21 AM   #1406
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
冇特大既話可能儲黎做SUB算唔凸佢了 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-16, 10:30 AM   #1407
神人ではない!新人だ

引用:
岩岩換左把6星
把6星真係好唔6星
單體物理大傷害+防禦小下降
只係岩用黎做sub
上次獎都係6星大DAM,不過光屬全體。
SO FAR打BOSS,有幾何BUFF+NERF LV4大招之後隻卒仲喺度吖…

今次好似人道咗,不過D金箱率好似低咗…

此篇文章於 08-09-16 10:43 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-16, 10:58 AM   #1408
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
抽哂金卷抽中楯劍
抽了十幾銀卷中兩把6星大劍,一火skill,一火屬,
但2次11連得把5星特效。

今次活動同抽野的Pool都感覺好詭異。
活動故事主要登場角色係雷弓同火劍。
雷特效可以理解,但冰特效真係唔知佢想點。
抽野又俾兩把火屬我....
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-16, 11:52 AM   #1409
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 十一月 查看文章
抽哂金卷抽中楯劍
抽了十幾銀卷中兩把6星大劍,一火skill,一火屬,
但2次11連得把5星特效。

今次活動同抽野的Pool都感覺好詭異。
活動故事主要登場角色係雷弓同火劍。
雷特效可以理解,但冰特效真係唔知佢想點。
抽野又俾兩把火屬我....
咁火女王既老師係火都合理既,唯一問題係火女王真係冇派出場既餘地…

由於要爆石,又去幫趁SG…終於出第一粒7星。

此篇文章於 08-09-16 11:56 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-16, 12:01 PM   #1410
ShinDou

7星單色?加幾多?
舊 08-09-16, 12:03 PM   #1411
神人ではない!新人だ

引用:
7星單色?加幾多?
紫70黑35…目前師傅專用咁滯

此篇文章於 08-09-16 12:09 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 08-09-16, 12:17 PM   #1412
ShinDou

紫70咁多?不過出技lv5要160? 起碼要有2粒
舊 08-09-16, 12:22 PM   #1413
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
如果有2粒5星單色就夠。
5星單色有50。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-16, 12:23 PM   #1414
神人ではない!新人だ

引用:
有兩粒6主色/5單色(50)就夠160。
師傅20HIT殺人回血LV5係9%,不過其實擺佢同爸爸LV2已經一野爬晒頭…

舊 08-09-16, 12:29 PM   #1415
ShinDou

d弓手直頭可以當打少個,auto成日打唔中
舊 08-09-16, 12:56 PM   #1416
神人ではない!新人だ

引用:
d弓手直頭可以當打少個,auto成日打唔中
係爸爸同索男伏,光弓AUTO OK既只係你唔會想用
AUTO師傅都間唔鐘對浮空九丈既敵人用光速斬啦

舊 08-09-16, 01:31 PM   #1417
minazuki

聖弓的skill太廢
真係冇人會想用佢

完全冇伏應該係那智,不過我得lv40

rufus就唔知好唔好用
舊 08-09-16, 02:25 PM   #1418
神人ではない!新人だ

引用:
聖弓的skill太廢
真係冇人會想用佢

RUFUS應該AUTO冇難度,3WAY箭>追尾>直線風魔…
無屬性基本性能係目前最高,用4星打弱點應該已經威到爆,唔知大技係咪同女神一樣可以轉屬,如果係就真係…

舊 08-09-16, 05:48 PM   #1419
神人ではない!新人だ

引用:
另外今次上級挑戰絕對唔止25000戰力
我28000戰力19000HP
俾佢先制既話
視乎佢用咩攻擊,係有機會俾佢一turn秒殺冇仇報
三隻怪一開始都識二回行動,大Boss更識全體攻擊
20311血食一野先制淨返87
真係要考慮下唔用LV40左右冰魔同大劍…
引用:
聖弓的skill太廢
真係冇人會想用佢

巴哈曾經有人提議過
戰乙女+女賊+光弓+雷騎
女賊同光弓一齊升冷靜,雷騎就主升怪叫,咁一黎D怪就會差唔多集中晒去雷騎到。

此篇文章於 08-09-16 05:54 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 08-09-16, 06:26 PM   #1420
ShinDou

唔知有冇人換左雷神?d技勁唔勁?
舊 08-09-16, 06:54 PM   #1421
minazuki

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
20311血食一野先制淨返87
真係要考慮下唔用LV40左右冰魔同大劍…
岩岩19521血俾佢屈死左
好彩得一個銅箱

已換左3把6星
舊 08-09-16, 07:02 PM   #1422
minazuki

引用:
唔知有冇人換左雷神?d技勁唔勁?
睇fd
雷神係探索佬
另外兩招係敵方麻痺狀態下+會心一擊率同增加傷害

此篇文章於 08-09-16 07:05 PM 被 minazuki 編輯。
舊 08-09-16, 07:15 PM   #1423
ShinDou

麻探索佬﹖好似仲廢過普通探索佬

咁唔駛諗換左6星凸先,金紙唔換了,未中過6星,次次都係保底5星
舊 08-09-16, 10:58 PM   #1424
神人ではない!新人だ

引用:
麻探索佬﹖好似仲廢過普通探索佬

咁唔駛諗換左6星凸先,金紙唔換了,未中過6星,次次都係保底5星
睇片覺得勁過弓乙女,不過雷屬有D窄,除咗爸爸一眾雷英靈都好勁…

舊 08-09-16, 11:31 PM   #1425
神人ではない!新人だ

7星單色90…

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 04:38 AM

手機版 | APP版