Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-18, 03:24 PM   #13126
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
免費5SSR大毒池果然得廢野0大器 好少少得隻聖誕ニア, 不過都係無用
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 03:31 PM   #13127
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
撞完一輪一隻ssr機體都冇,得一粒ssr限突
而一抽5隻,拳v型,紫哈利路亞,拳魔神皇帝,射女妖,盾鐵甲,全大器
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 03:35 PM   #13128
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
撞完一輪一隻ssr機體都冇,得一粒ssr限突
而一抽5隻,拳v型,紫哈利路亞,拳魔神皇帝,射女妖,盾鐵甲,全大器
限突咪好過ssr機體...
你根本超級歐洲人來
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 03:37 PM   #13129
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
3隻垃圾,1隻dr hell可以突3...,一隻偽娘...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 03:40 PM   #13130
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: qqabc 查看文章
限突咪好過ssr機體...
你根本超級歐洲人來
今日嚟講...運氣不應該用喺呢度
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 03:48 PM   #13131
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
舊ACCOUNT仲係咁黑,應該冇人夠我黑

迷彩同水著卡蓮,呢兩隻本身已經凸爆,變左SS,強火平奶,射死BUFF命回30%果隻(岩岩凸爆),拳登霸 @@

196石,爬2次山我估多數都唔中超天元,應該多數又要去刷首抽 XD

擊退都係1隻射卡蓮

性蛋NIER有用喎有死BUFF

而家有成7粒限凸,過兩日仲多1粒,不過如果超天元又係好似新古果陣咁唔中唔得既話,都係要刷架啦

此篇文章於 06-30-18 03:52 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 07:04 PM   #13132
ShinDou

出左POOL了,勁係勁,但就咁睇唔太覺破獲平衡,起碼冇新古出果陣咁衝擊冇得打咁濟

定會有PILOT PART有勁精神同隊長技﹖

爬左次山爭D跌死,得隻盾大器,得番85石,睇下儲唔儲到111再爬多次 @@

此篇文章於 06-30-18 07:12 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-30-18, 07:16 PM   #13133
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
爬兩次死..得肉包...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 07:25 PM   #13134
ShinDou

肉包即係﹖

點解標西係主角唔係大器反而條女係大器﹖

嘩今次天元仲賤過上次新古喎,上次新古只係比其他低1半機會中,今次STEP5係1%其他兩隻係2.5%,不過唔知點解見周街都中,有D仲1次山中兩隻

此篇文章於 06-30-18 07:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-30-18, 07:45 PM   #13135
Crazy Gamer

女角咪早見肉包囉

因為呢隻唔係主角最終型態
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 08:21 PM   #13136
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

隻天元最終命中有幾多....隻朱雀都未必夠閃....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-30-18, 08:33 PM   #13137
yorkyork

註冊日期: May 2010
shindou又開過新acc?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 08:33 PM   #13138
ShinDou

你唔係有3P咩﹖點駛用朱雀呀﹖應該易殺過新古喎

冇開呀,執埋石爬第2次山睇下中唔中先,不過今次得隻天元都係打唔到上去俾人秒殺,最少都要有隻號俾佢等BUFF拖,不過打D 3P DX果D MAP砲陣應該號都好易俾人秒殺

此篇文章於 06-30-18 08:45 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-30-18, 09:10 PM   #13139
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
算係咁

無+有償+第2次有償既第一下單抽

齊哂+開OMG

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 10:41 PM   #13140
ShinDou

而家殺隻單騎3P都磨好耐,得隻射大作用得,冇其他招帶直擊勁機 @@

鬥雞千2分帶都打唔到幾多場 XD 得D舊機真係攻唔到,夾硬攻好易炒 XD

獎品OK喎有減傷50%,拍號當肉盾都得,又唔中異常,用精神又減2TURN,招必冇力不過減行動同上強化SLOW,可能可以屈到D唔識擺既陣喎 @@ 應該唔駛重打了,重打冇號都冇用

此篇文章於 06-30-18 11:05 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-30-18, 10:46 PM   #13141
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
抽唔到,大爆死,準備棄
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 11:10 PM   #13142
ShinDou

@@ 幾多抽唔中﹖
舊 07-01-18, 03:06 AM   #13143
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
222冇償又中到隻天元喎,想引我肝返?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 09:10 AM   #13144
ShinDou

我個守陣竟然磨得死凸爆新古 @@ 不過佢冇號,最後靠隻凸1多3扣7972殺新古 XD 如果唔中天元可能凸多下開技都好喎 @@

反番佢真係贏到喎 XD 靠號守住隻多3,諗諗下凸爆多3出晒堆死BUFF可能打到下喎,不過打唔到3P個分身

盾美少年陣都殺到喎 @@

鬥滅而家冇白NU扣好少,最盡得40幾萬

此篇文章於 07-01-18 09:53 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-01-18, 10:19 AM   #13145
Crazy Gamer

暫時見到最淒慘報告3400石omg唔到天元...
舊 07-01-18, 10:23 AM   #13146
ShinDou

3千4石 @@ 即係30次山喎 @@ 佢第1隻天元係第幾次先中﹖
舊 07-01-18, 10:30 AM   #13147
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

隻天元唔識打 比佢buff 盡就唔夠佢快回血+氣迫必殺清場...新古都係...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-01-18, 10:44 AM   #13148
ShinDou

佢拍隻號姐,你用YF29純白果D秒到隻號之後佢就唔夠快BUFF啦﹖

佢其他出咩機﹖3隻死BUFF﹖如果唔係死BUFF既話梗係唔好殺其他機由得佢消珠啦

同埋你出咩機打﹖有3P正常應該好易秒殺到佢,我之前隻新古俾3P射1下都2萬幾

爆埋BP水打上去盡快爬多次先

此篇文章於 07-01-18 11:00 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-01-18, 01:04 PM   #13149
Crazy Gamer

其實3uc打到天元
舊 07-01-18, 01:13 PM   #13150
ShinDou

不過高分人多數都有綺羅星同3P

唔知而家高分人咩陣,不過估佢都係號拍天元3P,出埋綺羅星同DX﹖UC3連星應該1開波就俾綺羅星拆左﹖

無啦啦跌左兩隻熊霸,91已經凸爆,平時D SSR又唔見咁易跌 @@

而家殺到紫筆,威龍,織姬,盾美少年,紫光武2陣 XD

此篇文章於 07-01-18 03:24 PM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:10 PM

手機版 | APP版