Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2017年6月23日由良改二poi VOL.12
Corex 09:23 AM 08-29-17
海外大型空母改二?
anyone 07:03 PM 08-29-17
大姐姐改二
F6F-3N 夜戰飛機
小昭Teddy 01:32 AM 08-30-17
E7削甲搞左幾粒鐘....
rfdingo 11:32 PM 08-30-17
作者: 小昭Teddy:
E7削甲搞左幾粒鐘....
來回打兩轉
又要抽潛點
差唔多啦
anyone 08:03 PM 09-01-17
今次一般販賣d飛竟然成幾粒鐘都未賣曬
leotam3 09:04 PM 09-01-17
作者: anyone:
今次一般販賣d飛竟然成幾粒鐘都未賣曬
如果唔係我遲一星期先到,我一定去睇
年輕所犯下的錯誤 09:08 PM 09-01-17
作者: leotam3:
如果唔係我遲一星期先到,我一定去睇
其實個event有乜睇 睇之前d相好似剩係賣下goods 有d飛機睇下咁?
fhdelibird 09:34 PM 09-01-17
今日終於斬了E7甲
睇住時雨改二被精確擊沉而興奮真係唔想有下次...

作者: 年輕所犯下的錯誤:
其實個event有乜睇 睇之前d相好似剩係賣下goods 有d飛機睇下咁?
觀艦式有無飛機睇就唔知
不過除了賣GOODS還有舞台活動就是
主角是一群艦娘聲優
anyone 09:42 PM 09-01-17
佐倉綾音唱2-4-11
野水唱二羽鶴
leotam3 09:45 PM 09-01-17
作者: anyone:
佐倉綾音唱2-4-11
野水唱二羽鶴
幾時先會有LIVE DVD
anyone 09:51 PM 09-01-17
點睇都唔會影像化
小劇場 唱歌 登場+對白 新情報
Squall-Lucifer 11:11 PM 09-01-17
幾次觀艦式都沒出影碟
每次都是期待新情報+新艦娘
年輕所犯下的錯誤 12:17 PM 09-02-17
終於斬左e7乙.........但Graf Zeppelin同Warspite仲未出........
leotam3 02:19 PM 09-02-17
終於斬左e7乙.........但Graf Zeppelin同Warspite仲未出........
可以出2號機咩?
年輕所犯下的錯誤 05:22 PM 09-02-17
作者: leotam3:
可以出2號機咩?
我一部都未有
anyone 06:49 PM 09-03-17
原來E1 R都會跌山風
Famitsubasa 07:55 PM 09-04-17
無打洞無損管無補給 白Sara勢所以出飛龍
分左一隊陸航去門神 死好彩靠魔法暴擊彌補返失去既手數

MVP綾波由辛棄疾一路卡中破避到入王房仲斬埋 指輪不可避

斬殺門神雙屁股編成? 不存在的
Chris Redfield 12:36 AM 09-05-17
E6甲終於搞掂,撈埋隻意潛蘿
E7唔會甲啦,諗緊丙定乙好
小昭Teddy 03:28 PM 09-05-17
E7甲入斬殺期
Squall-Lucifer 06:47 PM 09-05-17
E7甲入斬殺期
你是時候拿出所有的洋上補給了
小昭Teddy 12:26 AM 09-06-17

斬殺出擊大慨30次左右, 入王入左5次.

前4次既表現話我知, 只要順利入王, 要斬唔難. 不過斬到呢次係好好彩, 唔係王關, 而係門神3院長陣我竟然可以完全勝利....

但今次燒資燒得好金, 30萬彈油跌到落5萬....好耐未試過彈油少過十萬....
rfdingo 05:28 PM 09-06-17

前4次既表現話我知, 只要順利入王, 要斬唔難. 不過斬到呢次係好好彩, 唔係王關, 而係門神3院長陣我竟然可以完全勝利....

但今次燒資燒得好金, 30萬彈油跌到落5萬....好耐未試過彈油少過十萬....
強大
蛋撻王子 09:31 AM 09-07-17
終於比我追到上E7甲
尋晚開左路
再削左甲

削甲有感既
但問題係
出擊左8~9次都未入到一次王= ="
兩次門神勸退
好可惜

睇黎唔偷得懶
一定要刷24閃先可以容易少少入王...
Famitsubasa 01:22 PM 09-07-17

影之MVP神威 吸左幾下決定性既攻擊
二選一 淨402 CUT403 學不來學不來

作者: 蛋撻王子:
終於比我追到上E7甲
尋晚開左路
再削左甲

削甲有感既
但問題係
出擊左8~9次都未入到一次王= ="
兩次門神勸退
好可惜

睇黎唔偷得懶
一定要刷24閃先可以容易少少入王...
削血你都仲可以犧牲削血效率 對道中做對策黎提高通過率
斬會更開心
小昭Teddy 01:42 PM 09-07-17
作者: Famitsubasa:

影之MVP神威 吸左幾下決定性既攻擊
二選一 淨402 CUT403 學不來學不來
你要相信超級北上大人
標籤:艦これ, 艦隊これくしょん
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  ... 最後

返回主題版面