Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
收藏品討論版>[32th]戰系列週邊 Vol-3
亍 ◣ 11:14 PM 01-12-10
m卡兩張,mp卡兩張.....r卡4張(其實m,mp同r係咩意思???)........唔中爛鐵.......白卡未齊

GN00508771 11:27 PM 01-12-10
作者: jaVaj ◣:
m卡兩張,mp卡兩張.....r卡4張(其實m,mp同r係咩意思???)........唔中爛鐵.......白卡未齊

我2張MP咭 係 響介 同正樹

M係 古鐵 同魔裝 -.-

M係閃 MP係另一種插圖的閃

R得4張?冇可能架
亍 ◣ 11:40 PM 01-12-10
r應該total11先頭排順序冇抽出來....

>>M係閃 MP係另一種插圖的閃
..即係mp o個兩張其實仲有一張係同編號m卡???
好似呢張咁...?
點解萌咁多
http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b105035824

c,u,r又點計??(比例)

第一次咁爆盒....感覺好失落................真係講句用幾十蚊直接買張卡都冇咁空虛..............
GN00508771 12:31 AM 01-13-10
r應該total11先頭排順序冇抽出來....

>>M係閃 MP係另一種插圖的閃
..即係mp o個兩張其實仲有一張係同編號m卡???
好似呢張咁...?

點解萌咁多
http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b105035824

c,u,r又點計??(比例)

第一次咁爆盒....感覺好失落................真係講句用幾十蚊直接買張卡都冇咁空虛..............
正是

E姐仲正呀 mp版

R一包一張 u 一包好似3張 剩下的就係c(白咭)
tsddr 09:08 PM 01-13-10
OG卡我有d興趣,請問邊度重有得買?今日行完信和都話賣晒......
亍 ◣ 11:37 PM 01-15-10
作者: tsddr:
OG卡我有d興趣,請問邊度重有得買?今日行完信和都話賣晒......
荃豐唔知仲有冇....

另...知唔知想散買有冇邊度有??
tsddr 06:29 PM 01-16-10
已買左2 box,巧合地中了以下四張的M & MP版

響介, ラトゥーニ,魔裝機神 & グルンガスト零式

好想中E姐張MP
mikemike 12:13 PM 01-20-10

斯羅 12:28 PM 01-20-10
D卡一盒要幾錢
tsddr 12:36 PM 01-20-10
作者: 斯羅:
D卡一盒要幾錢
我買$350一盒
6eo 12:52 PM 01-20-10
入了一盒....希望齊到爛鐵夫妻於愿足已

一陣開....
想問一盒大約幾$?

作者: tsddr:
我買$350一盒
oh thx
Suda 02:08 PM 01-20-10
壽屋飛標又掟中古鐵
好一個ver 2.0
★星人44★ 04:12 PM 01-20-10
開叔架ゲシュペンスト Mk-II改家下幾錢到?
PTX-003C 09:30 PM 01-20-10
作者: mikemike:
獸屋屈我機
我隻1.0 都未砌...
凌龍 01:43 PM 01-21-10
新手一
問想問問有無辦法改做妖精的關節啊?..

我個fd個隻個波joint..斷左..
謎之天音 01:50 PM 01-21-10
作者: Suda:
壽屋飛標又掟中古鐵
好一個ver 2.0
學埋晒bandai d衰野.....
ゆり 01:53 PM 01-21-10
作者: 凌龍:
新手一
問想問問有無辦法改做妖精的關節啊?..

我個fd個隻個波joint..斷左..
手把劍果粒?

我隻都就快斷
凌龍 01:56 PM 01-21-10
作者: ~freedom~:
手把劍果粒?

我隻都就快斷
佢係膊頭白色個..
Owen 10:18 PM 01-21-10
作者: ★星人DX★:
開叔架ゲシュペンスト Mk-II改家下幾錢到?
精品 $199
Reishin 10:49 PM 01-21-10
作者: PTX-003C:
獸屋屈我機
我隻1.0 都未砌...
+1

作者: Owen:
精品 $199
小弟唔太清楚...請問呢間野係邊度??
Terry仔 10:55 PM 01-21-10
事實上,第一部古鐵D動作真係生硬得好緊要(頭果幾部機戰模型都係差不多)
都唔知幾時先出到龍虎王, 虎龍王
亍 ◣ 10:59 PM 01-21-10
仲記得1.0肩關節一砌好就裂開了.........
之後改boxart版本係唔係一樣就唔知了.....
Owen 12:07 AM 01-22-10
作者: Reishin:
+1

小弟唔太清楚...請問呢間野係邊度??
信和2樓姑住一扭隔黎再隔黎
★星人44★ 09:42 AM 01-22-10
作者: Owen:
精品 $199
精品?係舗頭名?
在那一區的?

Thx
Asurada 10:02 AM 01-22-10
作者: ★星人DX★:
精品?係舗頭名?
在那一區的?

Thx
店舖名
不過唔知佢講緊信和中間個層死角位的街鋪個價
定係老深福榮街批發個價
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面