Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-07, 02:16 AM   #1026
makinho
Junior Member

註冊日期: Feb 2007
大家好^^我叫馬喱!!

玩DM/GF的^3^

想知道CWM團平時係邊度玩多/???

多多指教
makinho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-07, 02:18 AM   #1027
-N3DS-
God of Gamer
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: makinho 查看文章
大家好^^我叫馬喱!!

玩DM/GF的^3^

想知道CWM團平時係邊度玩多/???

多多指教
而加好多時都決定去聯合同尖國多~b

大家咁話~多多指教~

舊 02-14-07, 02:20 AM   #1028
makinho

我平時去開尖金尖荷的,,,較少過尖東 =V=
舊 02-14-07, 02:21 AM   #1029
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
我平時去開尖金尖荷的,,,較少過尖東 =V=
尖荷之前我地都去~但發覺部gf d制壞壞地~所以無點去的說~

舊 02-14-07, 02:26 AM   #1030
makinho

哈哈哈!!係呀成日無段miss 1~2粒,,,點先可以join CWM??
舊 02-23-07, 01:38 AM   #1031
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
哈哈哈!!係呀成日無段miss 1~2粒,,,點先可以join CWM??
其實入黎傾下計~得閒出下meeting~都已經得嫁啦~
再唔係~開咭~咭名用CWM開始囉~

舊 03-06-07, 02:56 AM   #1032
連城曉
諸神之黃昏

註冊日期: Mar 2007
新人參上~XD
玩DM/GF多的元朗人一個是也
以前有玩過太鼓..呢排無乜玩
連城曉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-07, 11:59 PM   #1033
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: 連城曉 查看文章
新人參上~XD
玩DM/GF多的元朗人一個是也
以前有玩過太鼓..呢排無乜玩
有機會出黎玩下啦一齊~

舊 03-26-07, 11:12 PM   #1034
moonwaker

註冊日期: Mar 2007
hi everybody, I like Spikeout, but not good in playing it.

I would like to buy the Spikeout Final Edition PCB & KIT, also the Cabinet. Where should I post this? and can anyone help me?

此篇文章於 03-26-07 11:19 PM 被 moonwaker 編輯。
moonwaker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 04:02 PM   #1035
天童影雪
久世澪華

註冊日期: Jun 2007
新人,打iidx 多,少打鼓
多數去尖咀河內打,無人時自閉
禮拜六有時去聯合
天童影雪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 09:51 PM   #1036
chuchu01198
勇者

引用:
作者: NaNaShi~Yanagi 查看文章
大家好~~偶是新人來啦~請多多指教丫~~
我都是新人來啦~請多多指教!! 我姓
chuchu01198 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-07, 09:57 AM   #1037
Kotori
Senior Gamer
尾巴

XBox Live GamertagKotoriKitsune
您們好。
我主要會去新之城和鑽山玩......因為少交學費的關係,所以一被挑機就可以抱著「下一部玩什麼好」的心態等死OTL

舊 07-11-07, 12:47 AM   #1038
雞@樂
未見過俾人大炒ar?

多多指教..........
dm/gf新仔.........
有時都會去下尖國......
dm:sumyi
gf:tusmi
見到既ma煩指教下

不管到哪,不管到哪到是隧道,隧道還是隧道
我的人生,過了隧道還是隧道
雞@樂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-07, 04:36 PM   #1039
wykaegis
Insane Gamer
無情

大家好~

我是新人

打gsd 多

主要打奇怪戰法

用SF, chaos, S im, HM2 多

苦練雙chaos 中..orz

舊 09-07-07, 02:22 PM   #1040
sins

註冊日期: Sep 2007
嗨 大家好 我叫sins
我專去奧海城 打機既 最鐘意玩都係私立校園 ,拳皇
高達唔係咁鐘意 冇咩點玩 反而私立校園 一直都係到玩
可以話冇乜人真係贏過我同我個fd 2年前就鐘意係西九龍果個場打機
因為果度都係有私立校園 而果度d人 都係比較勁 同出面街打可以話勁幾倍

但係最後冇左部機 而要去奧海城一期 既機舖 長打 有人同我一樣係依個機舖打既話
唔該pm下我
sins 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-07, 05:05 PM   #1041
GTO
Insane Gamer
I'm GTO

註冊日期: Jul 2005
XBox Live GamertagKitse Tse
HI~大家好
我是玩BG4T的啊 ^^"
叫我GTO就好了~~
多數出沒卡元朗屯門 >3<

JAM PROJECT WORLD FIGHT 2008 @ HONK KONG!!!

下川みくにLiveTour2008 「ASIAN LOVERS ~Season2~」 in Hongkong
期待JAM,392下一次的來臨
我的XBOX成就
GTO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 03:03 AM   #1042
redrum200

註冊日期: Oct 2007
新會員自我介紹

Hi!大家好!我打鼓機! about 60 lv

此篇文章於 10-04-07 03:07 AM 被 redrum200 編輯。
redrum200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 03:22 AM   #1043
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=11171&page=42

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 09:44 AM   #1044
redrum200

hi!大家好!我係新人ar!我玩DM嫁!60lv倒!
redrum200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-07, 09:51 PM   #1045
少少口

大家好,我係GSD玩家
TW 的人
希望大家一齊玩喇
少少口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 04:45 AM   #1046
Daxheaven

註冊日期: Jan 2007
在IIDX區出現過的我也來打一下招呼吧ww

有玩太鼓,DM跟IIDX
5月回港後想著開始玩GOLD(可能DJ Troopers)
請多多指教~
Daxheaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-08, 05:16 PM   #1047
心如清水
美少女

註冊日期: Dec 2007
我叫 joy 我鐘意玩 sailor moon

舊 04-02-08, 12:00 AM   #1048
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
我叫釋臣,亦可叫我HOHO,
平時多數係西環銘鏗,打G VS G, KOF98UM多, 亦有時會去灣仔駱克,上環迪士尼
有機會一齊打G VS G夾機或打KOF98UM對戰交流下~~
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-08, 09:34 AM   #1049
Mr.K
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
新界人~
不過去開荃灣,荔枝角,九龍灣
視乎去開邊頭~

因為我成日周圍去~
Mr.K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 01:20 PM   #1050
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
大家好,我係Gundam vs系的玩家,去開荃灣、深水土步打。
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 05:42 PM

手機版 | APP版