Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 02-22-15, 12:09 PM   #776
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
算啦....預左佢得閒到冇野好做先會錄一集

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-15, 09:17 AM   #777
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

https://www.facebook.com/CHANWANHOI/...type=1&theater

半公里

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-02-15, 12:54 AM   #778
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
第十七‧五公里:「赤口團拜」
A - 釋放麒麟佬
B - 雲海答問大會
C - 我要真出書
D - 阿祖被捕真相
E - 阿祖入冊真相
新春赤口一大班粉絲同我團拜,原本無叫阿祖。期間某教徒多事,打電話比阿祖,他竟然馬上坐車來!真係轉性,入過册係唔同D!一於即興錄一集,豪多半公里比大家…………到東涌未?!

http://www.timecoolfree.com/template...&article=10365

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-15, 04:04 AM   #779
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
呢集好正
ar祖好多野爆
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-15, 04:32 PM   #780
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
娛樂性豐富
阿祖好好笑

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-15, 10:56 PM   #781
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

飲大左??好high.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-24-15, 03:45 PM   #782
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
格羅茲尼 第十八公里:「東京之旅」
雲海至愛的日本,原來已有五、六年無去!這次重遊舊地,決定拍一集節目,給粉絲看看以往到東京必遊的地點!不怕輻射,只怕射腹!拼老命拍的,唔去都睇下啦!

A - 詭異上野
B - 阿祖神父
C - 淺草金龍
D - 低頭高尾
E - 我愛天狗

http://www.timecoolfree.com/template...&article=10374

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-15, 05:12 PM   #783
*苔蘚*
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2008
引用:
作者: windart 查看文章
格羅茲尼 第十八公里:「東京之旅」
雲海至愛的日本,原來已有五、六年無去!這次重遊舊地,決定拍一集節目,給粉絲看看以往到東京必遊的地點!不怕輻射,只怕射腹!拼老命拍的,唔去都睇下啦!

A - 詭異上野
B - 阿祖神父
C - 淺草金龍
D - 低頭高尾
E - 我愛天狗

http://www.timecoolfree.com/template...&article=10374
呢一集真係悶到ZZZ左
*苔蘚* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-15, 05:28 PM   #784
windart
Moderator
海產類

每一節又長又慢(又煩),前面淺草悶到爆炸,後面高尾山叫好返小小。

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
舊 05-10-15, 06:41 PM   #785
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

格羅茲尼 第十九公里:「大德蘭之謎」
https://m.youtube.com/playlist?list=...VkiR-EXneCK55c

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 05-10-15, 08:48 PM   #786
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

講左成個禮拜終於放到出來

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-21-15, 09:19 PM   #787
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://www.timecoolfree.com/template...&article=10388

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-04-15, 04:13 AM   #788
windart
Moderator
海產類

第二十一公里:「教派秘聞」
A - 多謝科學教
B - 傳遍全中國
C - 青島啤酒
D - 漢堡飽策略
E - 罪大惡極

http://www.timecoolfree.com/template...&article=10393

舊 08-06-15, 10:51 PM   #789
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

已經冇留意佢幾時錄新一話

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-25-15, 07:43 PM   #790
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

yeah講津爆...
等佢up片///

https://www.facebook.com/CHANWANHOI/...56843991024402

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-08-15, 10:46 PM   #791
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

格羅茲尼 第二十三公里:「投訴之後」
這一集原則上是情緒病發的一公里,要狂奔一下。無端端下午收到報館急call,話我知高層決定要cut走我專欄!真係咩事呀!一連串謎團比UFO更迷離!阿祖話錄一集啦?!我話係青衣餵緊貓,佢都飛車入來,好!就錄一集無厘啦廢啦!

A - 潮童入青衣
B - 投訴訪問
C - 死於木耳
D - 上司姓陳
E - 靈異滷味

http://www.timecoolfree.com/template...&article=10408

舊 09-24-15, 08:17 AM   #792
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

格羅茲尼 第二十四公里:「坪洲靈探」
没有順風速遞話你有假卡比公安周,卻有十五年前的「靈點速遞」,一轉眼又有多少人記得呢?!在家無意中找回‎當年Ichannel 網上靈異節目部份的DV毛片,幕後團隊幫我數碼化,剪輯給觀眾回味!

A - 鬼屋傳聞
B - 坪洲鬼故事
C - 荒廢火柴廠
D - 鬼屋現場
E - 灶底藏屍案

http://www.timecoolfree.com/template...&article=10413

舊 09-24-15, 08:23 PM   #793
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

冇gel頭o既雲海唔知點咁

part c 15分鐘之後

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-24-15 09:06 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 09-25-15, 10:06 AM   #794
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

方丈份人

https://www.facebook.com/video.php?v=972351086140359

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-14-15, 12:50 PM   #795
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
早兩日上左d100學民個節目,又一次吹左大半都入唔到題

另外唔開名叫呀john嗰位咩事龜左???
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-15, 10:43 PM   #796
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今次講法國????

https://www.facebook.com/CHANWANHOI/...942669/?type=3

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-21-15, 01:03 AM   #797
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://www.timecoolfree.com/template...&article=10418

格羅茲尼 第二十五公里:「巴黎惡夢」
巴黎發生恐擊,Rosa同雲海都感到不安及悲痛!從巴黎講到香港保安,講到她的法國仔,又講到洪永城,再講到旅行…………真係回復本色,撐到母雷公咁遠!做乜啫?!又話要行快幾公里!

A - 好奇電蚊蚊
B - 港大法國仔
C - 不閉電視
D - 光棍王
E - 純情小天使

舊 11-21-15, 07:39 PM   #798
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

痴線真係咁整

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-03-15, 12:25 AM   #799
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://www.timecoolfree.com/template...&article=10423

格羅茲尼 第二十六公里:「藏情民情」
區選之後,不得不叉開爆下區選古靈精怪事!當然入返正題,講下西藏。但都係青蜒點水,因為西藏這話題太廣太闊,而漢人如何了解,也只能了解藏皮毛!反而一次又一次令西藏瀕死!未來是火鳳凰?還是火地獄!

A - 區選述異
B - 迷人pink lady
C - 住好啲啲
D - 人仔無涯
E - 拉薩勇武‎

舊 12-03-15, 09:50 PM   #800
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

陳生好公民

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:19 PM

手機版 | APP版