Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 09-09-12, 11:50 PM   #1
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
QTVR

圖有LINK

此篇文章於 09-11-12 01:02 AM 被 seetold 編輯。
seetold 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-12, 12:28 AM   #2
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
話說第2,3張個天都有一忽特別暗
知唔知點解會咁?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-12, 12:31 AM   #3
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: ビスケット 查看文章
話說第2,3張個天都有一忽特別暗
知唔知點解會咁?
因為落左CPL

btw: 360cities果網support Iphone Ipad,Android就唔知...
你可以用電話開上面D Link

此篇文章於 09-10-12 12:37 AM 被 seetold 編輯。
舊 09-11-12, 01:34 PM   #4
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: seetold 查看文章
因為落左CPL

btw: 360cities果網support Iphone Ipad,Android就唔知...
你可以用電話開上面D Link
Android phone pad support! desktop support
其它人有有d用咩影,地下天空都完整

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 08:17 PM   #5
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: B|WINS 查看文章
Android phone pad support! desktop support
其它人有有d用咩影,地下天空都完整
天一張地一張之後mark
天就唔難地就麻煩

用desktop睇相可以玩埋little planet
有得睇有得玩
不過要番家執過晒d相so sad

舊 09-11-12, 09:47 PM   #6
seetold
真貧窮堅冇錢....

舊 09-11-12, 11:29 PM   #7
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
點解中間有黑洞?

舊 09-11-12, 11:35 PM   #8
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
點解中間有黑洞?
因為我懶
正常頂低都要補一張
二來的我冇PANO HEAD

舊 09-12-12, 12:38 AM   #9
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: seetold 查看文章
因為我懶
正常頂低都要補一張
二來的我冇PANO HEAD
補埋人影呀

見其他地面好乾淨

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-12, 07:34 PM   #10
seetold
真貧窮堅冇錢....

功已成
http://www.360cities.net/image/village-6

此篇文章於 09-15-12 07:36 PM 被 seetold 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:01 AM

手機版 | APP版