Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-24-15, 08:38 PM   #1001
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
有乜神秘

準備好幾舊水啦各位(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 01:28 AM   #1002
Peter Yu
God of Gamer
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
https://heartofthorns.guildwars2.com/en
無講幾時出無講幾錢無講有無新種族
舊職業可以用其他武(玩家necro都有得用大劍)
重甲有新職業

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 08:31 AM   #1003
細路翔
The One

死靈可以用大劍

咁守護幾時可以用雙劍(?

英國說大家抱團死
舊 01-25-15, 12:21 PM   #1004
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
好似好多新野, 睇黎可以回巢

但LIVING STORY無打過

搞地方睇故事算
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 12:51 PM   #1005
細路翔
The One

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
好似好多新野, 睇黎可以回巢

但LIVING STORY無打過

搞地方睇故事算
我可以陪你刷(?

英國說大家抱團死
舊 01-25-15, 02:55 PM   #1006
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
唔知新職有冇 warrior 咁萬能
用 warrior 用到悶
但 pvt war 又真係最方便 ....

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 06:06 PM   #1007
6eo
美波様!

引用:
作者: 細路翔 查看文章
我可以陪你刷(?
8章我都無打過, 仲有d無解
我諗我都係搵翻譯睇故事算, 無心機打
舊 01-25-15, 06:07 PM   #1008
細路翔
The One

引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
唔知新職有冇 warrior 咁萬能
用 warrior 用到悶
但 pvt war 又真係最方便 ....
我覺得戰士無守護方便

加上戰士大部份招都好悶唔岩我(拖走

個個都以為戰士最好用,實際遇著豬隊友時你維持到生存先有得輸出

而野團遇上豬既機率有6-7成

wvw既話你跟團爆緊牆既話戰士就剩係企係度等食,但有一隊合作得好既守護可以幫攻城team餵奶餵到對面發脾氣

戰士只係最易上手,但實際要用得出色難過守護好多,守護剩係需要維持700 up healing power望住隊友條血餵下奶就得,其他全套著ppf都仲可以有2300 up既攻擊力一下頹打2-3000

好多人認為守護剩係可以餵奶但其實套裝砌到各方面平衡既守護先係最q廚,補得打得坦得buff得

仲有實際戰士係副本用扯旗配點先係最大力可以你一個人三四秒內連帶幫隊友砌出25 might,但基本上有班唔多識玩既以為全zerker裝就最完美,然後入arah比狗王之類既打到七個一皮

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-25-15 06:18 PM 被 細路翔 編輯。
舊 01-27-15, 12:27 AM   #1009
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

guardian 又的確係好有用
我都想升隻 ..... 但我o個隻而家 lv 23

日日去長跑 eotm 或者有希望 orz

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
舊 01-27-15, 10:09 AM   #1010
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
日日login儲tome of knowledge
我就快可以直接升1隻上80

舊 01-27-15, 11:06 AM   #1011
6eo
美波様!

我自己覺得啦
WAR SOLO全面D
GUARD偏向團戰向

同埋WAR真係大力好好好多, 尤其個BURST DMG, 而GUARD生存力就高好多
打PVP WAR同GUARD個追殺力差好遠, 雖然PVP無咩攻擊向WAR

總之就係各有好處啦, 一隊30人團戰多數係6-8WAR + 4-6GUARD咁上下

打副本就求其一個職全ZERKER識打都可以打好快
舊 01-27-15, 02:10 PM   #1012
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
作者: 搖搖 查看文章
日日login儲tome of knowledge
我就快可以直接升1隻上80
竟然何以搞成咁....a

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 02:49 PM   #1013
細路翔
The One

引用:
我自己覺得啦
WAR SOLO全面D
GUARD偏向團戰向

同埋WAR真係大力好好好多, 尤其個BURST DMG, 而GUARD生存力就高好多
打PVP WAR同GUARD個追殺力差好遠, 雖然PVP無咩攻擊向WAR

總之就係各有好處啦, 一隊30人團戰多數係6-8WAR + 4-6GUARD咁上下

打副本就求其一個職全ZERKER識打都可以打好快
你打過最近d場就會覺得企係度唔洗死先係最大輸出

我從來無話過戰士唔係最勁,但野團實際控得好既無幾個比你遇到

加上好多時d友真係低能到唔走位唔轉武器企定定比隻王aoe秒殺

英國說大家抱團死
舊 01-27-15, 04:09 PM   #1014
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

3DS Friend Code1805 2967 4401
希望 expansion 有新職業可以重視一下 rifle 啦

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 04:14 PM   #1015
6eo
美波様!

咁我都明街場總有d傻仔
所以多數打街場我都儘量寫明要 80lv + experienced
不過都成幾個月前wwww

引用:
你打過最近d場就會覺得企係度唔洗死先係最大輸出

我從來無話過戰士唔係最勁,但野團實際控得好既無幾個比你遇到

加上好多時d友真係低能到唔走位唔轉武器企定定比隻王aoe秒殺
咁打守護都要死啦www

不過我以前同d fd夾, 好多副本(ac, cof, coe, ta)真係唔使走位唔使轉武器企定定係到就斬死隻王
識卡位就ok
舊 01-27-15, 04:25 PM   #1016
細路翔
The One

引用:

識卡位就ok
依家好多位改左無得卡要焗打

所以變成好多戰士出身既顯得好低能,

最起碼你跑arah真係會唔少次數見到d戰士自己狂死又唔幫手疊might仲鬧你唔識玩先害死佢

原本我係玩元素既,但玩落覺得次次有九成開團話剩要zecker既實際都玩得好屎先轉成守護

雖然守護都好多低能仔,著成套zecker都算仲要走位廢又唔幫手補/落boon
一味拎住把大劍頹轉,我寧願佢用火炬噴火算

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-27-15 04:30 PM 被 細路翔 編輯。
舊 01-27-15, 04:27 PM   #1017
6eo
美波様!

所以搵固定PARTY係好重要
舊 01-27-15, 04:36 PM   #1018
細路翔
The One

玩元素/幻術/工程/死靈出身既低能極都有限,可能因為低LV時期太血汗反而搞得清隻GAME點玩

守護zecker絕對唔係新手玩得黎,血少到喊,頹AH反而超無腦,我個人就覺得平均型守護係最OP,打living story用守護快過戰士(?

戰士同遊俠就係新手玩落跑圖時覺得好似好易,但一入副本無概念又遇著豬隊友就比人排擠果種

最起碼如果全隊瓜晒得返自己一個磨隻王我覺得用守護/幻術會易好多

賊絕對係比玩左咁上下耐既人用,用得ok既話我覺得賊好坦得下

英國說大家抱團死
舊 01-28-15, 12:40 AM   #1019
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

引用:
咁我都明街場總有d傻仔
所以多數打街場我都儘量寫明要 80lv + experienced
咁我哩 d 仲未 dungeon master o既要點算

舊 01-28-15, 06:19 AM   #1020
搖搖
永遠的毛毛王子↓

<- 玩工程/幻術but低能

舊 01-28-15, 09:37 AM   #1021
細路翔
The One

引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
咁我哩 d 仲未 dungeon master o既要點算
刷黎刷去搵錢既都係果一兩個,無dungeon master一d都唔奇

最謎係越難打既賺越少

英國說大家抱團死
舊 01-28-15, 10:38 AM   #1022
6eo
美波様!

引用:
刷黎刷去搵錢既都係果一兩個,無dungeon master一d都唔奇

最謎係越難打既賺越少
係囉個時佢SET成咁個個都估佢唔到
arah同ac一樣咁多金....

當年洗dungeon洗到想嘔
每日番到去就ac1-3, cof1-2, se1&3咁洗
洗左成個月先夠錢買基底....
舊 01-28-15, 10:51 AM   #1023
搖搖
永遠的毛毛王子↓

尼排基底同legendary都跌價

btw會唔會開新topic?

舊 01-28-15, 10:58 AM   #1024
細路翔
The One

我覺得傳奇武好土豪FEEL從來無打算整

料同錢都有,睇下資料片D新傳奇裝係咩款先再算

英國說大家抱團死
舊 01-28-15, 12:18 PM   #1025
6eo
美波様!

引用:
作者: 搖搖 查看文章
尼排基底同legendary都跌價

btw會唔會開新topic?
好似話遲d想改到有得自己整基底, 所以個價插水中
我唔知反對聲音會有幾大wwww

大大你開?

引用:
我覺得傳奇武好土豪FEEL從來無打算整

料同錢都有,睇下資料片D新傳奇裝係咩款先再算
咁個時要搵D目標黎追下
諗住WVW時可以型少少者

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guild Wars 2 Vol. 5 - 2013下半年:Living World Bi-weekly Update + A HELL LOT MORE~~~ david PC電腦遊戲討論版 1040 12-09-13 09:55 AM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 12:35 PM

手機版 | APP版