Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-14-05, 10:40 PM   #26
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 瀨賀
唔該哂, Tano. 好彩無記錯je.

我就係記得有隻早期有隻灣岸arcade版係由genki開發麻.....害人家以為記錯了....

又奇怪講咁耐都無其它版友記得, 好彩tano你出現je...

Arcade版灣岸 Midnight , 灣岸 Midnight R 的賽道基本上等如Genki 的首都高Zero

我覺得舊版 灣岸 Midnight , 灣岸 Midnight R 比 現在的灣岸 MT,畫面更靚,更耐玩

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-05, 10:56 PM   #27
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Tano
但始終唔明點解加上灣岸這兩字
就咁叫Midnight Club咪幾好
混淆視聽

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-05, 10:41 AM   #28
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Tano
但始終唔明點解加上灣岸這兩字
就咁叫Midnight Club咪幾好
我都 r 晒頭~
鬼佬見到呢兩個字都唔知點讀啦~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-05, 01:20 AM   #29
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
Trailer:
http://www.fileplanet.com/151116/150...on-PSP-Trailer

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-05, 01:40 AM   #30
Osmosis
Game Master
依然范特西

註冊日期: Jul 2002
these are psp graphics?!

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-05, 12:57 PM   #31
機佬兵團~龜
Crazy Gamer
惡魔X

註冊日期: Mar 2005
質素麻麻bor

舊 04-18-05, 02:49 PM   #32
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
我不嬲都冇玩 PS 同 PS2,
不過呢幾日o係 Game 舖見到有 PS2版 灣岸 Midnight Club 3 Dub Edition 試玩,
我覺得都幾好玩, 再加上知道佢會出 PSP 版,
我又咁o岩出左架 PSP 只不過一個禮拜到, 對呢隻 Game 都有D興趣,
不過我想知 PSP 版會唔會同 PS2 版o既o係玩法同控制上會有D唔同呢?

間 Game 舖寫住話會o係尋日(4月 16 日)出,
今日都唔見有貨, 問店員至知要押後至下個月10號至有...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-05, 10:40 PM   #33
specialfung
Crazy Gamer
i'm nobody

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDspecialfung329
想問下Midnight Club係點玩架?
似5似 need for speed ar?

舊 06-13-05, 07:11 PM   #34
次世代
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
延期了:28號先出~
次世代 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-05, 07:58 PM   #35
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
唔太好喎d畫面質素

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
《 RagnarokOnline討論區》第二十八話 當死城不停暴走時 SherMan PC電腦遊戲討論版 1010 12-16-04 03:48 PM
Hi Vi Best Buy Summer 2004 公報 C.K.F. 影音館 14 09-07-04 07:35 AM
所有意大利甲組球隊的日本名 仲田英芳 體育版 2 09-26-03 09:19 PM

現在的時間是 03:29 AM

手機版 | APP版