Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-23-16, 09:08 AM   #1301
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
13話 JJ版

1. 買舊义燒都好過養你哋
2. 頂呀!頂呀!頂呀!
3. 仲有啲死老嘢唔知呢埋啲咩地方
4. 果然係充滿上頭嘅味道,大嬸…
5. 我聽到你講咩㗎,靚仔
6. 唔要!阿多娜心口都無肉,如果要攬嘅,我揀芺美頓!
7. 畀芺美頓攬吓,又幾OK喎。

舊 01-23-16, 10:56 AM   #1302
ゆり

註冊日期: Nov 2004

舊 01-23-16, 01:07 PM   #1303
Ishimura
Game Master
兼職提督業

註冊日期: Jan 2002
再推高運動性
鐵杖的物理破甲力+鐵刀的技量=鐵塊大劍
完全是配合三明的打法
由手機版發出
Ishimura 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-16, 02:48 PM   #1304
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
哩隻仲唔係燒鵝肶?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-16, 03:24 PM   #1305
肉羊哩咖
griffin611

FA形態?後㬹變高咗;支「雞脾」成日誤以為幼嗰邊向外

隻智魔改好正,有興趣。

點解仲未有面具男機同白髮女機嘅消息嘅?!

舊 01-23-16, 03:43 PM   #1306
ゆり

隻獵魔新form其實點睇都係偷左上頁我貼果張雞冠格雷茲既件(肩頭,高跟鞋)
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-16, 03:50 PM   #1307
Slush
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: ゆり 查看文章
隻獵魔新form其實點睇都係偷左上頁我貼果張雞冠格雷茲既件(肩頭,高跟鞋)
由手機版發出
仲有燕式的腰...睇黎佢兩個.....

舊 01-23-16, 04:33 PM   #1308
ゆり

引用:
作者: Slush 查看文章
仲有燕式的腰...睇黎佢兩個.....
型似,但完全唔一樣
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-16, 04:43 PM   #1309
Slush

註冊日期: Jul 2008
引用:
型似,但完全唔一樣
由手機版發出
咁始終都有小小出入, 肩都係差小小咁

明明三明已經好恐怖,點解仲要強化...

舊 01-23-16, 05:17 PM   #1310
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
但只有三日月一個Ace,+幾件兵,始終唔夠人用,加返多少戰鬥人員(MS)會好D....
模型又可以賣多D

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-16, 05:31 PM   #1311
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
GUNDAM ACEネタバレ

TVアニメ「機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ」Original Sound Tracks

商品の説明
TVアニメ『機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ』サウンドトラック発売決定!
2015年10月~2016年3月放送の第1期のBGMを中心に収録。 (C)RS
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-16, 05:49 PM   #1312
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
一期
即係有二期la

J2配音版都幾好

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-16, 07:06 PM   #1313
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
フミたん
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-16, 09:32 PM   #1314
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: supermanlady 查看文章
GUNDAM ACEネタバレ
預咗,睇有幾狗血啫;佢領檔都好過睇佢黑化。

舊 01-24-16, 02:51 AM   #1315
知世公主

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: 大懶財 查看文章
一期
即係有二期la

J2配音版都幾好
咁既進度都估到會有S2啦,都用左唔小時間係宇宙到講,過多幾集先去到地球

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 02:53 AM   #1316
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
由手機版發出

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 03:09 AM   #1317
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 知世公主 查看文章
咁既進度都估到會有S2啦,都用左唔小時間係宇宙到講,過多幾集先去到地球
而家通常都分兩季
好少年番了
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 04:29 PM   #1318
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
沉重的一話....ED好夾

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 04:30 PM   #1319
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
一如所料的結果……願犧牲的人安息吧

總之一定要那隻死肥豬填命的說

下回是久違的MS戰啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 05:33 PM   #1320
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

但係組長好似都只係拉攏財主 而唔係打算打獲財主

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 01-24-16, 05:33 PM   #1321
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: aquarius 查看文章
而家通常都分兩季
好少年番了
其實大家係擔心套野得26集完 但而家個故事點睇26集都唔夠講
知道有二期就安心好多

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 01-24-16, 09:07 PM   #1322
肉羊哩咖
griffin611

16話

1. 睇到眼有少少出汗
2. 咁多往事,但無乜交待到點解會畀金主收買
3. 欲加之罪,何患無詞?真係無奈悲劇,工人還唔還手都要死
4. 係都要嚮大場面度先見返?唉
5. 三明只拖走大小姐而留低女僕,個情況唔許可,因軍隊隨時殺過嚟
6. 殖民星開大片(有借口陣壓),澳加一行被困,下回點走?
7. 各方都準備好,下回又開打,部份觀眾餓咗好耐
8. 見三明好似對住百里咁無從入手,唔,個勢要 upgrade 喇
9. 原來新武器雞脾,OP 已經見
10. 若果金主同提華茲合作,咁好可能未來同鐵華團有好大衝突
-----
第二期?!咁啫係季尾巴巴托斯獵魔最後唔夠打,到時要換機
-----
追加
11. 要對蛋榚哥講聲鎖你,你係真心為工人出力;但係你夾硬屈個無辜嘅人,都係唔啱
12. 開頭隻蝴蝶好似係青鳳蝶;本古書幅圖,好對題,但歷史上唔多覺有過少女領導革命(請指正)
13. 粒子彈可能係穿過咗身體(見大小姐件杉有血),但改變咗方向出,打唔中大小姐,聽講子彈一入咗身體未必直出,撞到骨頭可以好似彈珠機咁彈來彈去;甚至子彈可能嚮入面碎咗都有可能(諗多咗)
14. 個白髮女似係屬月球軌道軍
15. 又出現認人問題喇,唉

此篇文章於 01-24-16 11:23 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 12:25 AM   #1323
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3集都冇ms戰
算唔算傳說了?
(利申:我愛文戲)

朱古力露完(個面)就冇左影
你唔係要救大小姐的嗎....

亂槍掃射都冇傷,大小姐好勁

其實女僕唔想
個天都自動拉女主入暴動
女僕你早點良心發現咪唔駛........

「もうフミタンじゃない」

Op出擊那幕唔好轉人pls

革女少女應該係指(貞姐)www

此篇文章於 01-25-16 12:33 AM 被 利家 編輯。
利家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 01:21 AM   #1324
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
内山夕実

そして本日放送になりました鉄血のオルフェンズ第16話をご覧下さった皆様。
本当に有難うございました。たった今録画を見て号泣中です。
自分が大切に演じさせて頂いてきたキャラクターが亡くなる事がこんなにも切なくて…
アフレコが近付く度に本当に悲しくて苦しいものなのだと強く実感しました。

アフレコの時もテストの時から寺ちゃんをはじめとしたキャストの方々の啜り泣く声が聞こえてきて…
アフレコ終了後にはフミタンお疲れ様会を開いてくださり沢山のスタッフさんとキャストさんが集まってくださりました!

supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 01:27 AM   #1325
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
兔耳機外型唔錯,模型可以一砌
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 03:10 PM

手機版 | APP版