Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-05-12, 03:45 PM   #26
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: メソウサ 查看文章
唔出新款機上台冇咩so喎
引用:
作者: HON HON 查看文章
新世界呢個好似係2G定2.5G係咪? 我有FD用緊呢類PLAN, 佢話睇文字用WHATSAPP, MSN都OK, 但圖就LOAD得好慢, 你要諗諗.
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
呢個GOOD
唔使煩,任用,係慢D但OK
thx各位意見
6eo 目前離線  
舊 04-05-12, 03:49 PM   #27
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
我個case買機上台仲好

本身$36/月 @ 123

E家去SMT出 OneX (機九折) 買機上台 $446/月 0機價 出新number

123完約就轉過去

如果去SMT買機再去join 123 data plan(轉plan) ($27X/月) 計番25個月,仲貴過SMT千幾...

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 04-05-12, 05:44 PM   #28
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
有冇人知道日版三太子點樣先用到MHL線a

舊 04-05-12, 06:14 PM   #29
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
有冇人知道日版三太子點樣先用到MHL線a
駁好hdmi+插電自動入mirror mode (刷左國際版yakju 4.04)
但理論上日版rom應該都係駁好晒就攪掂架, 原裝MHL cable?
X&Y 目前離線  
舊 04-05-12, 06:17 PM   #30
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
有冇靚聽耳筒(有咪)FOR ANDRIOD電話用?
想要大耳牛

DC 97 目前離線  
舊 04-05-12, 06:58 PM   #31
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
見到咁多人反,我都裝個instagram 睇下有乜咁巴閉
now_loading 目前離線  
舊 04-05-12, 08:04 PM   #32
JEREMY
Ultimate Gamer
祖離米

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
請問各位用咩apps黎聽歌~?

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線  
舊 04-05-12, 08:45 PM   #33
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: JEREMY 查看文章
我唔會用手機黎聽歌......

HON HON 目前離線  
舊 04-05-12, 08:48 PM   #34
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
poweramp

舊 04-05-12, 09:12 PM   #35
たまご
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDTamagoHK
引用:
Playerpro

xxx さんの発言 (11:44): 前日改xlr線,之前買落之辣雞好頹..... 但靚雞又三佰銀起跳
Tamago さんの発言 (11:45): 痴線 有錢人係唔同d, 我呢d 用辣雞都係廿蚊果d 黎
xxx さんの発言 (11:45): 一分錢一分貨
Tamago さんの発言 (11:45): 咪又係咁用 三舊水熱風槍都買到啦
たまご 目前離線  
舊 04-05-12, 09:14 PM   #36
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
如果IPC冇電先用機聽, XS 内建推IE80 已入味

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 04-05-12, 09:16 PM   #37
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: diabloex 查看文章
見到咁多人反,我都裝個instagram 睇下有乜咁巴閉
用左幾年iphone, 說真的, 原來n年前開左acc得一張

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 04-05-12, 09:39 PM   #38
メソウサ
The One

引用:
作者: X&Y 查看文章
駁好hdmi+插電自動入mirror mode (刷左國際版yakju 4.04)
但理論上日版rom應該都係駁好晒就攪掂架, 原裝MHL cable?
大陸個個都話日版三太子幾乎換乜ROM插親MHL都係會boot loop
唔知堅定流

舊 04-05-12, 09:40 PM   #39
メソウサ
The One

引用:
唔係poweramp就playerpro架啦

舊 04-05-12, 10:27 PM   #40
X&Y
Game Master

Nintendo Switch ID5965-4236-9786
引用:
大陸個個都話日版三太子幾乎換乜ROM插親MHL都係會boot loop
唔知堅定流
如果係堅香港咁多人入日水應該會有report
btw, 至少我身邊個部無問題
X&Y 目前離線  
舊 04-05-12, 11:14 PM   #41
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
唔知堅定流
咁多人入貨實多人死機
好快有教學

舊 04-05-12, 11:23 PM   #42
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
如果係堅香港咁多人入日水應該會有report
btw, 至少我身邊個部無問題
你試左?
有冇話咩apps先用到??

舊 04-05-12, 11:41 PM   #43
chingtin1201
Junior Member

註冊日期: Mar 2012
入左部SO-03D,用左兩日,發覺比SO-02D(Xs)慳電好多…而且唔知係咪錯覺,個mon仲靚好多…
chingtin1201 目前離線  
舊 04-05-12, 11:55 PM   #44
X&Y
Game Master

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
你試左?
有冇話咩apps先用到??
你個部都唔得?

部分影片apps support既會剩係output段video去TV
其餘時間最多就電話個screen顯示d咩, 個mon係照樣顯示d咩吧

btw, 會唔會係線既問題, 聽講過部分副廠線***機用唔到
X&Y 目前離線  
舊 04-06-12, 12:44 AM   #45
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
唔係poweramp就playerpro架啦
playerpro未試過唔敢講
但係poweramp嘛....
同XS原music player比(已經唔用sony自家walkman XK比)
個人覺得D聲點搞個EQ都係好唔掂

PS. poweramp係用試玩版,除非paid版有特別野吧..當然,interface上同name tag拎埋黎做比較既話,poweramp會好返少少

舊 04-06-12, 01:07 AM   #46
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
你個部都唔得?

部分影片apps support既會剩係output段video去TV
其餘時間最多就電話個screen顯示d咩, 個mon係照樣顯示d咩吧

btw, 會唔會係線既問題, 聽講過部分副廠線***機用唔到
我冇試...唔敢搞..聽大陸D討論區講好多都會開啟

老豆ROM都係咁

舊 04-06-12, 01:31 AM   #47
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
PLAYER PRO個INTERFACE好九皮

不過試來試去,POWERAMP EQ怎玩都好流...

而且...怎用不同的電話試,我都覺得聽壞耳仔...

最後,還不如我用一台幾百蚊MP3機仔聽得簡單舒服自在

舊 04-06-12, 08:58 AM   #48
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
作者: KTN 查看文章
PLAYER PRO個INTERFACE好九皮

不過試來試去,POWERAMP EQ怎玩都好流...

而且...怎用不同的電話試,我都覺得聽壞耳仔...

最後,還不如我用一台幾百蚊MP3機仔聽得簡單舒服自在
我又咁睇既
用XS既原player聽mp3/aac係還可以

但係始終都係smartphone,玩DLNA/出hdmi係方便過只係mp3機/walkman好多
所以,如果Sony Z有64G行貨既話,我係好想出手,不過呢...
如果係水既話,又聽說一定要用x-app,仲要新version一定要日文windows...想點呢..

舊 04-06-12, 09:14 AM   #49
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
聽歌想好聲就唔好用smartphone

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 04-06-12, 09:17 AM   #50
メソウサ
The One

https://play.google.com/store/apps/d....battery.saver
有冇人用過
androider.jp ranking幾高下

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[主題公園] WindowsPhone 系統/手提/平板 討論區 (一) KTN 手機資訊/電腦軟硬討論 678 03-19-18 08:02 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (六) KTN 手機平板遊戲討論版 1018 04-04-12 04:29 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (五) KTN 手機平板遊戲討論版 1000 02-16-12 04:01 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (四) 神龍 手機平板遊戲討論版 999 12-12-11 09:57 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (三) KTN 手機平板遊戲討論版 1009 09-23-11 02:56 PM

現在的時間是 02:01 AM

手機版 | APP版