Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-30-17, 09:05 PM   #76
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
熱血時報前主持Winnie 在節目《米港時事》大爆黃洋達已經申請加拿大政治庇護,並已準備離開香港。

https://m.facebook.com/story.php?sto...64406537002814

堅??米港時事屬於咩台

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 10:38 PM   #77
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
呢個詳情睇返神駒上星期6 winnie爆料

舊 07-01-17, 12:19 AM   #78
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
神駒野都係勿跟車太貼

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 12:26 AM   #79
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
神駒只係比winnie自己上去爆佢同外面果個台既關系
基本上聽完果part就關得

舊 07-01-17, 12:30 AM   #80
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
熱血時報前主持Winnie 在節目《米港時事》大爆黃洋達已經申請加拿大政治庇護,並已準備離開香港。

https://m.facebook.com/story.php?sto...64406537002814

堅??米港時事屬於咩台
Open Sky Radio
https://www.facebook.com/openskyradiohk/

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 03:59 AM   #81
言吾矢口
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: T.K. 查看文章

堅??米港時事屬於咩台
WINNIE講既野有一定可信性,亦都有唔少材料渣手,但亦都比熱血既人越洋搞到要報警~

不過呢單暫時無"物證"~
言吾矢口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 07:44 AM   #82
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
三萬蚊足而家破人走…

https://www.youtube.com/watch?v=Qt1yPv-dCsQ

舊 07-01-17, 02:26 PM   #83
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
我再補充少少
我既意思係,就算今日熱普城冇分裂
佢地一樣只係垃圾

熱狗:
做咩望住我呀,即係當我垃圾?
我:
唔係唔係,唔好誤會,我唔係針對你
我係話在座咁多位,(包括泛民,本民青,人社等等)都係垃圾

正如我day1已經講
香港要有救,一定唔係靠政黨
其實要點做大家都知
但個個仍諗住假手於人
今日熱狗今日搞成咁
係因為佢比左一個假希望
我相信部份人今日攻擊熱狗
係因為希望變成失望
“唔係喎,佢選果陣話建軍建國個喎”
嘩……咁你都信呀

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 02:35 PM   #84
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
建軍建國?? 從來都無可能... 用課金買槍炮?? 人地去旅行咋...
口講建國就建國咩....

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:04 PM

手機版 | APP版