Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-16, 08:23 PM   #14901
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
其實個support設定點用
Set 左都無夥既

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 08:24 PM   #14902
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
Support係俾朋友用

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 08:27 PM   #14903
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
其實個support設定點用
Set 左都無夥既
留意左師兄好耐, 見support轉左新制後係完全無SET角色落去, 仲以為你唔玩
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 08:59 PM   #14904
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
留意左師兄好耐, 見support轉左新制後係完全無SET角色落去, 仲以為你唔玩

原來咁用gg

咁既話咪要好多禮裝

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)

此篇文章於 05-01-16 09:02 PM 被 朔望~ 編輯。
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 09:10 PM   #14905
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
黑太太....應該會出5星復仇者吧?

SKILL都SET好哂

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 09:13 PM   #14906
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: psidef 查看文章
我儲超過10抽而唔駛失落只係得金閃閃, BBA同布姐......
只能說羨慕
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 09:15 PM   #14907
gingq7

註冊日期: May 2008
活動有延長,
但限定卡池無延長,都係5月3日23:59完,
而剛好活動會在5月4日00:00開隱藏關...
究竟會有驚喜定還是只係循例UP下黑狗/bitch算 ?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 10:05 PM   #14908
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
終於玩完ZERO故事,開頭重諗點解太太認唔到老公把聲,原來根本冇老公(之係小依莉亞都冇啦)
總係覺得係比自己殺左(好似UBW紅A咁)
亦都引證左做得太耐執行者都麻木到機械化到呢個地步,相比之下紅A正常得多(雖然都可能同本身性格有關)

話說今次太太真係正式第一個可使用的非英靈化角色(式有extra先例唔想計)

之係將來可能會有其他人可用!?(魔法少女系列,月姬格鬥系列....)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 10:09 PM   #14909
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
活動有延長,
但限定卡池無延長,都係5月3日23:59完,
而剛好活動會在5月4日00:00開隱藏關...
究竟會有驚喜定還是只係循例UP下黑狗/bitch算 ?
其實開頭我都有諗過呢個問題
所以反覆睇左幾次

http://view.fate-go.jp/2016/kmp24x/

佢5月3日之後仲有PICKUP
不過係無左單征服王PICKUP咁解

而且目前都無消息5月3會有卡池更新
真係唔知佢會點出~~

不過有人話5月3日可能會順道出埋征服王寶具解放任~~?

舊 05-01-16, 10:43 PM   #14910
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
其實開頭我都有諗過呢個問題
所以反覆睇左幾次

http://view.fate-go.jp/2016/kmp24x/

佢5月3日之後仲有PICKUP
不過係無左單征服王PICKUP咁解

而且目前都無消息5月3會有卡池更新
真係唔知佢會點出~~

不過有人話5月3日可能會順道出埋征服王寶具解放任~~?
有單up o架

舊 05-01-16, 10:47 PM   #14911
T.K.
很黃很暴力

5月11日(水)0:00~
5月18日(水)13:59 イスカンダル

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 05-01-16, 10:47 PM   #14912
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: psidef 查看文章
有單up o架
哦 我意思係停左個個單UP
之後再梅花間竹咁姐~~

表達得唔好

舊 05-01-16, 10:48 PM   #14913
gingq7

好難相信只UP一隻征服王UP足成個月UP到5月18號
我估都係雙卡池

----

魔法少女伊莉雅9成9會有啦,做左3季動畫黎緊7月做第4季,
TM有出過動畫的只差佢未連動了(月姬無出過動畫),我估呢幾個月內會出架啦,儲定石/符/錢吧

而月姬我估要再之後了
舊 05-01-16, 10:50 PM   #14914
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
終於玩完ZERO故事,開頭重諗點解太太認唔到老公把聲,原來根本冇老公(之係小依莉亞都冇啦)
亦都引證左做得太耐執行者都麻木到機械化到呢個地步,相比之下紅A正常得多(雖然都可能同本身性格有關)

話說今次太太真係正式第一個可使用的非英靈化角色(式有extra先例唔想計)

之係將來可能會有其他人可用!?(魔法少女系列,月姬格鬥系列....)
但太太的敗北台詞係叫住戈兩位至親的說....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 10:56 PM   #14915
gingq7

其實係有兩隻太太

從者果隻太太係Fate Zero本編果個,已死,絆有寫
FGO特異點太太無死,被帶回研究所和其他聖杯一齊儲起來,劇情最後有提
舊 05-01-16, 10:58 PM   #14916
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章

我覺得係調轉
老豆根本係死之前就已經知道所謂既正義朋友係點樣既一回事
所以佢做守護者果刻應該係完全理解自己做緊既野係咩既一回事

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 11:06 PM   #14917
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
好難相信只UP一隻征服王UP足成個月UP到5月18號
我估都係雙卡池

----

魔法少女伊莉雅9成9會有啦,做左3季動畫黎緊7月做第4季,
TM有出過動畫的只差佢未連動了(月姬無出過動畫),我估呢幾個月內會出架啦,儲定石/符/錢吧

而月姬我估要再之後了
月姬有動晝XD
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 11:16 PM   #14918
T.K.
很黃很暴力

tm嘉年華表示:........

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-02-16, 12:16 AM   #14919
gingq7

FGO次次活動都有笑點,唔駛嘉年華啦
舊 05-02-16, 12:33 AM   #14920
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

今次畫左路地裏呢個背景
路地裏同盟應該好快出場

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 05-02-16, 12:37 AM   #14921
T.K.
很黃很暴力

仲有無人會新入坑?
青吾寶2、黑吾、一堆四星,有寶石
中左大帝
對大帝有愛可以拎去用
序玩得幾版

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-02-16, 02:47 AM   #14922
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

睇黎虛淵真係好鐘意威巴哥呢個角色
成個Event根本為左威巴哥而設

ペルソナ5

隨時更新
舊 05-02-16, 08:55 AM   #14923
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
tm嘉年華表示:........
remake會唔會搵返柚姐配貓姬,南姐配秋葉(雖然我都很喜歡御前啦)

上面講得啱,月姬無動畫

便沒有呀!!

舊 05-02-16, 10:10 AM   #14924
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
remake會唔會搵返柚姐配貓姬,南姐配秋葉(雖然我都很喜歡御前啦)

上面講得啱,月姬無動畫

便沒有呀!!
咁你當真月譚唔係我都無計, 最少我覺得好過無印FATE動畫
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 10:27 AM   #14925
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
睇黎虛淵真係好鐘意威巴哥呢個角色
成個Event根本為左威巴哥而設
記得有說過偉伯就是愛之戰士的親兒子

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章

上面講得啱,月姬無動畫

便沒有呀!!
最少怎也要找回柚姐配公主

沒錯,月姬(除了嘉年華)沒有動畫!!

不過聯動那時大慨也是月姬REMAKE發售之時吧(等多久不知了,反正越晚對我銀包越好)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:37 AM

手機版 | APP版