Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#5
麥C 03:57 PM 09-12-11
作者: 綾小路雷太:
冇乜人想去喎點先~_~
你定個時間定地點
等人報
夠人就成行
Artemis chuchu 04:52 PM 09-12-11
如果我國慶沒表演的話, 我去^^
Diana 07:20 PM 09-12-11
作者: Artemis chuchu:
如果我國慶沒表演的話, 我去^^
哇~朱朱~你終於出現了~
10:22 PM 09-13-11

一名台灣女生「姵姵」在部落格開出「男友的11條件」

想虧我?可以呀!!只要你符合我所開出的條件
你可以流言或是直接及時通密我 跟我說 我會考慮的

第一 限男性〈我也是有女人追的= =〉
第二 身高要170公分以上 不可過瘦
第三 要養的起我 出門錢都男人付 少叫我付錢
第四 要有汽車或是機車 
第五 要可以接我上下班 我家在土城清水中學那邊
   上班時間下午三點到凌晨12點 上班不載沒關西
   好歹下班一定得載我回家
第六 要溫柔體貼懂得浪漫
第七 也是最重要的 要買手錶〈便宜就好〉口罩 包包〈100快的那種〉
   因為這些東西 是我希望我男友買給我的 上班就能感覺你在身邊一樣=ˇ=
第八 年齡要19~25之間
第九 限住北縣或北市的人
第十 要付上照片
第十一 不准太色 用下半身思考或是只想打砲的人 請你滾邊去!!

以上只要你半(按:辦)得到 有符合我標準的 你就密我吧!
我會考慮一個月的時間 如果你連一個月的時間都不給我考慮的 那你也不必密我了
還有 如果你是網友的話 請不要約我出去 我希望在一個月以後
有了基本的認識 確定聊得來以後 在見面 一樣辦不到的 不要密
請配合唷=ˇ=

----------------------------------------
雖然咱也同意約女性外出應該是男的付錢啦,不過我不太想從女孩子的口中聽到這句...
慢著!口罩是怎麼回事!!
>>>>>劉伯<<<<< 10:28 PM 09-13-11
<-------睇完得呢個表情
Norm 10:39 PM 09-13-11
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
這麼醜的....
10:41 PM 09-13-11
作者: Norm:
這麼醜的....
別小看平底漿的功效好嗎?
PTX-003C 11:07 PM 09-13-11
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
<<<
不是這樣才對嗎?
綾小路雷太 01:07 AM 09-14-11
無話可說。
才子 01:09 AM 09-14-11
索到呢...

個樣襯唔起呢堆terms...
HI_Ricky 01:54 AM 09-14-11
快D搵個回應"不可能的11條件"
02:02 AM 09-14-11
第一點應該沒多少人做不到WWW
Lilith 02:59 AM 09-14-11
睇完相之後根本唔駛睇下面寫咩~~~~
豆腐 10:49 AM 09-14-11
在定條件前,請確認自己的條件如何
Artemis chuchu 10:50 AM 09-14-11
要不要請一位自信爆彭的仁兄upload一張名星照片後, 來一個「女友的11條件」呢~~~haha~~~
03:21 PM 09-14-11
←自信爆彭的仁兄

↑明星照片

「女友的11條件」

第一 限男性〈我也是有女人追的= =〉
第二 身高要170公分以上 不可過瘦
陸奧 貴志 05:59 PM 09-14-11
我會俾呢個icon:

二伍 07:34 PM 09-14-11
樣雖然差d
但係可能服務好好呢
iu fu pig 08:36 PM 09-14-11
佢讀完高中未...
要搵個19至25又可以養得起佢的男人...

其實佢係要父愛多D喎...
因為以上要求除左父親無私的愛之外,其他人都幾難十足做到...
才子 08:40 PM 09-14-11
簡單d講, 佢咁靚梗係想yo富二代啦, 但又唔比人用細佬諗野wor
>>>>>劉伯<<<<< 10:27 PM 09-14-11
作者: 才子:
簡單d講, 佢咁靚梗係想yo富二代啦, 但又唔比人用細佬諗野wor
我相信富二代對住佢,細佬絕對唔會諗野囉!
yeah yeah 10:08 AM 09-15-11
作者: 二伍:
樣雖然差d
但係可能服務好好呢
我就當你服務好好...
但個樣
拉迪-史加羅 09:10 AM 09-16-11
好直的一句: 樣衰扮上菜
陸奧 貴志 08:55 PM 09-16-11
作者: yeah yeah:
我就當你服務好好...
但個樣
古語有云:用個麻包袋笠住個頭就個個都係________(請自行代入)啦
牛仔‧骨 11:39 PM 09-16-11
your face your fate
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 

返回主題版面