Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 59 99 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 119 159  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
Sito 10:00 PM 11-12-17
有face off能力,咁主角同巧換面的可行性已是100%
W教授 10:03 PM 11-12-17
作者: fami~yan:
今季二號拉打超型..
應該想谷起個演員。
編導之心,
路人皆見。
Sito 10:10 PM 11-12-17
作者: W教授:
應該想谷起個演員。
編導之心,
路人皆見。
但呢個演員真係有種主角樣,amazons時已經係咁
fami~yan 10:39 AM 11-13-17
作者: ComeLOLoh:
d奸笑、偷笑,好假囉。唔好叫d演員咁演法。好難頂。
始終個市場都仲係要就番D小朋友,係會浮誇左D
赤兵尉SETH 11:40 AM 11-13-17
放偷聽器搞到店長係眼鏡蛇可能性低左, 應該係女記者個邊勢力?
尼路 08:31 PM 11-13-17
未變身就已經可以擊退,變左身重唔曉飛
axe1292 01:07 AM 11-14-17
d奸笑、偷笑,好假囉。唔好叫d演員咁演法。好難頂。
要笑就應該學某神(?
ComeLOLoh 05:18 AM 11-14-17
明顯地同某神既神演技比下去。
PatrickNo42 01:37 PM 11-14-17
作者: 赤兵尉SETH:
放偷聽器搞到店長係眼鏡蛇可能性低左, 應該係女記者個邊勢力?
個偷聽器無話邊個裝,係女記者用嚟同會長報串都唔奇
axe1292 04:03 PM 11-19-17
龍我又型又勁,
戰兔你都係專心開發把啦
赤兵尉SETH 04:06 PM 11-19-17
係咪連遺書都係賤兔寫的, 點諗都唔合理
尼路 05:17 PM 11-19-17
龍我比較有主角相,單瓶變身亦比個堆唔知乜加乜好睇,賤兔都係繼續玩開發吧啦。
C.Ryo 06:27 PM 11-19-17
龍我完全係典型熱血主角,都係龍但仲型過龍騎
雙主角發展落去都ok嘅
Sito 07:27 PM 11-19-17
龍我真主角XD
次期Cekehe 08:14 AM 11-20-17
遲下戰兔記得自己係葛城巧,之後黑化,換龍我做主角,搞掂~
Sito 10:43 AM 11-20-17
又估下,店長=葛城=stalk又有無可能呢?
W教授 11:02 AM 11-20-17
作者: Sito:
又估下,店長=葛城=stalk又有無可能呢?
作者: 次期Cekehe:
遲下戰兔記得自己係葛城巧,之後黑化,換龍我做主角,搞掂~
作者: C.Ryo:
龍我完全係典型熱血主角,都係龍但仲型過龍騎
雙主角發展落去都ok嘅
首先,龍我型到裂!
兩個主角一文一武配搭幾好。
我都懷疑Stark = 店長 =葛城
另外如果賤兔是葛城的話
以葛城的上帝式存在
不排除可能人格分裂出來作最終boss。

記者小姐咁快就洗白
估唔到賤兔下集已經攞返樽仔
仲以為龍我可以單獨孭飛多幾集。
赤兵尉SETH 01:22 PM 11-20-17
其實葛城段片介紹拉打用投影方式,可能表示葛城本身唔夠等級變身
然後人格轉移, 分左善同惡去戰兔同stalk度

黎咁仲有新反派拉打(蠍子?), 應該係眼鏡秘書
有人解讀過葛城/Build係代表蜘蛛, 空樽圖案係蜘蛛網
尼路 07:56 PM 11-20-17
其實葛城段片介紹拉打用投影方式,可能表示葛城本身唔夠等級變身
然後人格轉移, 分左善同惡去戰兔同stalk度

黎咁仲有新反派拉打(蠍子?), 應該係眼鏡秘書
有人解讀過葛城/Build係代表蜘蛛, 空樽圖案係蜘蛛網
Build唔係兔加坦咩?(最初紅藍個隻)
ComeLOLoh 12:36 AM 11-21-17
係咪連遺書都係賤兔寫的, 點諗都唔合理
應該係,同時候可以激發佢超越甚麼的情緒,可以變身Rider
ComeLOLoh 02:01 AM 11-25-17
http://natalie.mu/eiga/pp/build_exaid01
點解渡部秀個樣唔同左咁多既?
Sito 08:45 PM 11-25-17
http://natalie.mu/eiga/pp/build_exaid01
點解渡部秀個樣唔同左咁多既?
一直話佢個樣變左ムロツヨシ
赤兵尉SETH 09:12 PM 11-26-17
估唔到記者同眼鏡秘書都係受害者, 跌落水應該係生存flag
最後映住咖啡豆係咪暗示黑幕係店長呢
Sito 10:11 PM 11-26-17
店長呼之欲出

女記者被綁的畫面真係好精彩
W教授 12:27 AM 11-27-17
估唔到記者同眼鏡秘書都係受害者, 跌落水應該係生存flag
最後映住咖啡豆係咪暗示黑幕係店長呢
眼鏡秘書係Rogue狂熱信徒,
佢似乎係甘願仲幻德代首相替死鬼。
之後應該會出返黎紮職升上幹部。
第一 ... 9 59 99 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 119 159  ... 最後

返回主題版面