Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 05-23-13, 11:01 PM   #1326
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
我個Fd打三日出晒,我咁多日先得15%
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 12:25 AM   #1327
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett

好耐冇試過
有賴完場廿秒單身突入的進取型妖精

舊 05-25-13, 09:25 AM   #1328
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
尋日開左3張G-3, 90%
今次應該開得晒

利申:無BD-2 BD-3 強人 妖精, EF改係第2次先齊
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 02:05 AM   #1329
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

到大尉後依然未試過4000up的歷屎新高紀念

舊 05-26-13, 11:56 AM   #1330
TCS_disable
我有車車~

G3 30%

果然同擊破數有關, 大鑊啦
舊 05-26-13, 03:42 PM   #1331
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
G3 30%

果然同擊破數有關, 大鑊啦
關咩事,我連續5舖唔係第1就係第2平均每場擊墜5部但輸足5場咪又係一張都冇

: 名無しさん@ゴーゴーゴーゴー! [] 2012/12/28(金) 01:28:14.05
ID
:ds3gs+JZ0
~~~
【ID】boowan-da1
~~~~~
【罪状】ラグスイッチ
【階級】軍曹~曹長
【説明】 怯みながら移動し真後ろに見えない反撃、コケ即起き、連続タックルなど
リストに入れて記憶にも残る酷い連中の年末年始を台無しにしたいので晒しておく

中伏,需則係伏在和罪狀無關既廢物伊改

主acc連輸6舖>7舖>8舖,第8舖衰在140FZ上輸5舊
成week贏返黎既話咁快輸清光
我可唔可以換7舖50分但贏晒?
反正7舖2000up仲少獎過0分win呀~~~

第9舖,終於物極必反順便平擊墜記錄

心中地雷指標第5位素勇一如預期發作都阻唔到我

此篇文章於 05-26-13 07:12 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 04:33 PM   #1332
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

中佐Lv3,
今日隻78-2先上LV4
暫時仲未有一隻三星機上到Lv5,
呢隻Game真耐玩......

舊 05-26-13, 04:49 PM   #1333
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
我今日打左7場,係咁出3星圖,就係冇2星嘅G3。

最後都要打足20場先肯跌多兩張俾我。

此篇文章於 05-26-13 10:12 PM 被 高級嘍囉 編輯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-13, 10:49 AM   #1334
Kain

引用:
作者: cancerman 查看文章
中佐Lv3,
今日隻78-2先上LV4
暫時仲未有一隻三星機上到Lv5,
呢隻Game真耐玩......
我中佐1佢都未肯俾部重魔LV5我
得部渣改B LV5,叫我點用自護
舊 05-27-13, 11:20 PM   #1335
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

引用:
作者: Kain 查看文章
我中佐1佢都未肯俾部重魔LV5我
得部渣改B LV5,叫我點用自護
我用渣改B入房通常會即見到有人退出

舊 05-27-13, 11:47 PM   #1336
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

港服都開左差唔多兩個月....所以係時候自重下當隻豆槍吉2等兵[應該]冇到......

收隊記念

此篇文章於 05-27-13 11:54 PM 被 chow263 編輯。
舊 05-27-13, 11:49 PM   #1337
TCS_disable
我有車車~

Goodbye G3
得30% 作死咩

點解我玩一隻高達Game... d 渣古仲多過高達?
舊 05-27-13, 11:50 PM   #1338
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: cancerman 查看文章
我用渣改B入房通常會即見到有人退出
全部都係大魔勇士。
舊 05-27-13, 11:59 PM   #1339
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
Goodbye G3
得30% 作死咩

點解我玩一隻高達Game... d 渣古仲多過高達?
除左GVG系列之外有邊隻唔係?

舊 05-28-13, 12:03 AM   #1340
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: chow263 查看文章
除左GVG系列之外有邊隻唔係?
講起黎... Title Screen 又係渣古多過 GM
舊 05-28-13, 03:56 PM   #1341
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
可否解釋下, 白光無敵BAR的時間長短影響因素?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 04:36 PM   #1342
TCS_disable
我有車車~

少尉同二等兵嘅分別係邊?

基地 C Plant 俾人搶都無人打算去收復係邊招?
舊 05-28-13, 07:52 PM   #1343
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

我好難想港服礦場開左之後會摔壞幾多個掣.....................

話說自禮拜6後,主acc除破記錄果舖外未行過好運過

第3舖,完場1min贏緊1200分3隻凡仲夠膽車輪式落街1挑5
好彩第3部淨返2xxx血時夠鐘

計埋上面果場後近15場戰績,3勝12負,除左有舖大炒但囉包尾之外雞本上都係1~2位但團分慘死,日服都近5場80%top....

引用:
作者: KIM 查看文章
可否解釋下, 白光無敵BAR的時間長短影響因素?
訓低起返身後如果唔做有攻擊判定的動作e.g三角dash既話白光可以維持較耐時間

除此之外都應該係糞回線,對面果隻

此篇文章於 05-28-13 08:18 PM 被 chow263 編輯。
舊 05-29-13, 04:36 PM   #1344
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: chow263 查看文章
我好難想港服礦場開左之後會摔壞幾多個掣.....................

話說自禮拜6後,主acc除破記錄果舖外未行過好運過

第3舖,完場1min贏緊1200分3隻凡仲夠膽車輪式落街1挑5
好彩第3部淨返2xxx血時夠鐘

計埋上面果場後近15場戰績,3勝12負,除左有舖大炒但囉包尾之外雞本上都係1~2位但團分慘死,日服都近5場80%top....

訓低起返身後如果唔做有攻擊判定的動作e.g三角dash既話白光可以維持較耐時間

除此之外都應該係糞回線,對面果隻
Thx! 我就是用火神炮狂掃打down左的MS, 佢條白bar竟然可以長達N秒!

另外,終於有VIP貴賓房用了!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 05:07 PM   #1345
高級嘍囉
Crazy Gamer

■次回アップデート予定

5月30日(木)新しいモビルスーツの追加を含むアップデートを実施予定です。
[ユニット関連]
・新規モビルスーツの追加(連邦軍1機、ジオン軍1機)
[兵装関連]
・新規主兵装の追加
[その他]
・開発ポイントでも開発ができる【モビルスーツ LV5】の対象を追加
舊 05-29-13, 05:12 PM   #1346
Kain

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
■次回アップデート予定

5月30日(木)新しいモビルスーツの追加を含むアップデートを実施予定です。
[ユニット関連]
・新規モビルスーツの追加(連邦軍1機、ジオン軍1機)
[兵装関連]
・新規主兵装の追加
[その他]
・開発ポイントでも開発ができる【モビルスーツ LV5】の対象を追加
聯邦 寒地GM
自護 陸勇指揮官/新大魔

另外會有強化PARTS版EXAM
可以將EF變EF改
陸高變BD

此篇文章於 05-29-13 05:19 PM 被 Kain 編輯。
舊 05-29-13, 05:19 PM   #1347
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: Kain 查看文章
聯邦 寒地GM
自護 陸勇指揮官/新大魔
仲有大魔未出咩?大魔冇得就咁加隻角當新機架喎。
舊 05-29-13, 05:20 PM   #1348
Kain

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
仲有大魔未出咩?大魔冇得就咁加隻角當新機架喎。
ドワッジ
唔知中文點叫

-------
多華茲,因為係大魔G型
叫大G啦

此篇文章於 05-29-13 07:53 PM 被 Kain 編輯。
舊 05-29-13, 07:40 PM   #1349
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

yama-2332

劣勢完場1min斷線85分廢物兼FF搞到我無lala死一獲LV6渣坦

第2舖,繼續邪~
對面下下一適血走到我軍下下爭一滴血打爆人
10xx分都最高分想點,助我達成連續5舖第1但輸4舖既輝煌成就?

第3舖: 第1名不過又輸
有賴160分簡單8

近18場戰績: 3勝15負,當中17場排名在1~2位,我咁大個仔都未試過個平均排名升咁快架2.67>2.64

----------------------------

212 : 名無しさん@ゴーゴーゴーゴー!2013/04/15(月) 20:09:13.98 ID:o7QVEHSu0
【ID】pyrosystem
【罪状】スパイ
【説明】拠点芋ザク重。拠点の真上で周囲警戒。

是日中伏

做host果位 ace_seed_zero 響2ch個劍魂串屬頭版黑名單人仕

此篇文章於 05-30-13 12:07 AM 被 chow263 編輯。
舊 05-29-13, 08:35 PM   #1350
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: KIM 查看文章
Thx! 我就是用火神炮狂掃打down左的MS, 佢條白bar竟然可以長達N秒!

另外,終於有VIP貴賓房用了!
記得琴日黑色雷射大炮嘛?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 03:32 PM

手機版 | APP版