Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-07-16, 03:50 AM   #751
chimchim
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagchim why
啱啱畢左業

隊伍:第一代女神、闇魔、黑蘿、那智 ( 戰力30xxx )

我打法係刷到第一隻怪出箱我先繼續打落去,14本書total花費二百石

此篇文章於 06-07-16 03:53 AM 被 chimchim 編輯。
chimchim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 07:38 AM   #752
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
打多次強化1,本凸破書唔係必跌架?仲諗住爆石換,唔打了
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 08:08 AM   #753
chimchim

引用:
作者: ShinDou 查看文章
打多次強化1,本凸破書唔係必跌架?仲諗住爆石換,唔打了
強化1~4 必定有一本,打後果啲 強化5打怪有機會跌
舊 06-07-16, 08:16 AM   #754
ShinDou

引用:
作者: chimchim 查看文章
強化1~4 必定有一本,打後果啲 強化5打怪有機會跌
刷唔到強化5即係唔駛升
舊 06-07-16, 09:37 AM   #755
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
啱啱畢左業

隊伍:第一代女神、闇魔、黑蘿、那智 ( 戰力30xxx )

我打法係刷到第一隻怪出箱我先繼續打落去,14本書total花費二百石
全暗隊3萬戰力都要CON

話時話,你係咪已經所有人都平均LV70架嘞…好似完全難唔到你咁既

此篇文章於 06-07-16 09:45 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 10:00 AM   #756
chimchim

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
全暗隊3萬戰力都要CON

話時話,你係咪已經所有人都平均LV70架嘞…好似完全難唔到你咁既
唔洗con 我講係二百石 齊書
30000可以輕鬆打,大佬要半手動,放超必同補血
(特登起神界拎返把突爆光劍出黎打)
除左那智其他已過七十,但我覺得武器等級比人物等級重要

此篇文章於 06-07-16 10:06 AM 被 chimchim 編輯。
舊 06-07-16, 10:01 AM   #757
chimchim

引用:
刷唔到強化5即係唔駛升
正解~~~~~~
舊 06-07-16, 10:04 AM   #758
神人ではない!新人だ

引用:
唔洗con 我講係二百石 齊書
30000可以輕鬆打,大佬要半手動,放超必同補血

除左那智其他已過七十,但我覺得武器等級比人物等級重要
已經冇得升武器,亦已黑到在下唔想再抽
有LV至少多血D,回血都多D嘛…

咁智那三突要用咩?記憶3?

舊 06-07-16, 10:07 AM   #759
chimchim

引用:

我都唔想抽 伏到爆33抽得四把五星
舊 06-07-16, 10:09 AM   #760
chimchim

引用:

要弓手記憶2本藍,再上就二本金 ,唔可以用無名書
舊 06-07-16, 10:12 AM   #761
神人ではない!新人だ

引用:
我都唔想抽 伏到爆33抽得四把五星
5星劍/大劍,在下多多都要,不過佢出親5星都係弓…
明明在下就唔鍾意用弓,主力在下寧願用少把6星都唔想放探索佬。
引用:
要弓手記憶2本藍,再上就二本金 ,唔可以用無名書
謝情報

舊 06-07-16, 10:29 AM   #762
chimchim

引用:
5星劍/大劍,在下多多都要,不過佢出親5星都係弓…
明明在下就唔鍾意用弓,主力在下寧願用少把6星都唔想放探索佬。

謝情報
弓既話 暫時
只覺得那智和女神比較好
大劍 黑蘿攻擊力很強
舊 06-07-16, 11:06 AM   #763
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
スクエニ『ヴァルキリーアナトミア』が大炎上中!

「ガチャ終わる終わる詐欺が酷い」

「しかも特効武器が全然特効じゃない」

「イベントの難易度も表記と違う」

http://blog.esuteru.com/archives/8601311.html

之前打極都唔出書都停左冇打,
出個強化QUEST2, 寫明LV45既QUEST但派隊平均50既隊伍唔夠打,
隻糞GAME既活動都唔駛再期待
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 11:27 AM   #764
ShinDou

個強化任2根本起碼都6,70lv

走去打lv55主線超易

真係未玩過有咁差既營運,搞死左隻好game

咁耐得上次個防衛戰ok,其他活動呀,gate呀,曜日都好垃圾
舊 06-07-16, 11:33 AM   #765
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
個營運都低智既, 出ev都唔係想賺錢只係想虐待玩家, 正常冇時間肝就課金抽勁武打啫, 哩隻嘢抽到專武但lv唔夠都係自虐....
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 11:41 AM   #766
神人ではない!新人だ

曜日你俾初期果個在下OK架嘞,家陣真係就算有LV抽到6星,都要用上千石先升得爆。
改惡行極行到家陣都只係出過一次銀槌…

平均60唔係全黑暗隊一樣冇運行。
物/魔系強化同四屬耐性根本就唔應該並行。
物理都仲有一般角色既非屬性攻擊,魔你冇練弓戰乙女同屍女,真係靠LV40那智做主砲咩…

此篇文章於 06-07-16 11:45 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 11:51 AM   #767
rhgab
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDrhgabriel
XBox Live Gamertagrhgabriel
其實我高難度第一關都過唔到, 請問今個星期有乜好打??
rhgab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 11:53 AM   #768
小嘉
The One

都唔知打黎做乜
無練弓女武神果d真係屎都不如
完全無動力開隻game 玩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 11:59 AM   #769
ShinDou

我另外有玩過se其他game,例如ffbe, ffrk, dqmsl, 星dq,冇1隻難度有呢隻咁誇張

1開server冇幾耐就開女賊,唔俾時間人升,根本冇乜人凸到上去同升武

好喇今次俾時間你升,但唔知係咪上次防衛戰set錯掉寶率搞到好多人d武勁左好多,佢改番低個掉寶又驚冇人打,所以調高d exp等人易升d

我諗佢都估唔到咁多人谷左上60lv,而家見你咁高lv就迫你抽暗武,但又set埋晒d鬼攻防既怪,仲限爆1次石,人地想爆石俾佢賺都唔得,真係唔話佢智將都唔得
舊 06-07-16, 12:01 PM   #770
神人ではない!新人だ

引用:
作者: rhgab 查看文章
其實我高難度第一關都過唔到, 請問今個星期有乜好打??
你依家既咩LV先?
引用:
我諗佢都估唔到咁多人谷左上60lv,而家見你咁高lv就迫你抽暗武,但又set埋晒d鬼攻防既怪,仲限爆1次石,人地想爆石俾佢賺都唔得,真係唔話佢智將都唔得
在下真係唔介意燒二千幾三千石硬食到畢業,不過佢咁都唔俾,仲點樣課俾佢…
就算全員70都好,你D黑暗角色太差都係一樣死,事關物系又好魔系又好,女神以外既大招一定係屬性…而且佢地係四屬全耐性,仲要應該CUT 9成…

此篇文章於 06-07-16 12:08 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 06-07-16, 12:06 PM   #771
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
スクエニ『ヴァルキリーアナトミア』が大炎上中!

「ガチャ終わる終わる詐欺が酷い」

「しかも特効武器が全然特効じゃない」

「イベントの難易度も表記と違う」

http://blog.esuteru.com/archives/8601311.html

之前打極都唔出書都停左冇打,
出個強化QUEST2, 寫明LV45既QUEST但派隊平均50既隊伍唔夠打,
隻糞GAME既活動都唔駛再期待
已經決定放棄唔玩~~~成隻GAME出左今耐除左故事外根本無一可取.....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 12:12 PM   #772
rhgab
Junior Member

PSN  IDrhgabriel
XBox Live Gamertagrhgabriel
引用:
你依家既咩LV先?
弓女神 lv 未夠20, 屍女lv53, 黑蘿lv52, 那智lv40........
rhgab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 12:21 PM   #773
小嘉
The One

過唔到正常,你唔使自責
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-16, 12:22 PM   #774
神人ではない!新人だ

引用:
作者: rhgab 查看文章
弓女神 lv 未夠20, 屍女lv53, 黑蘿lv52, 那智lv40........
無視突書既,在下覺得隨心LOOP下極都OK既,可以博下5、6星突石。

如果你唔介意爆石,要操起弓女神既打EVENT既,在下覺得操GATE會快手D。
不過操GATE爆石就等星期四好D,至少B印女神用得上。

此篇文章於 06-07-16 12:25 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 06-07-16, 01:33 PM   #775
ShinDou

而家打強化極刷凸破石,紅怪唔跌箱就retire

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 01:04 PM

手機版 | APP版