Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27
電視遊戲討論版>Monster Hunter XX Switch版 | 已售 | 心得交流區已開
風間鈴木仁 12:12 PM 12-06-17
作者: charcsc2000:
咁好睇你買會藉做咩...
但而加睇返老任會藉, 仲未吸引到大家比錢....
沒理由每年2400日元只係玩fc game....
十分認同。

但是如果 任天堂 ONLINE D GAME 是即月用 ,FC GAME ,
下個月就沒有得玩,咁我要考慮了,或者果個月正先 JOIN 了
我對 ONLINE 沒有特別需要。
charcsc2000 12:23 PM 12-06-17
作者: 風間鈴木仁:
十分認同。

但是如果 任天堂 ONLINE D GAME 是即月用 ,FC GAME ,
下個月就沒有得玩,咁我要考慮了,或者果個月正先 JOIN 了
我對 ONLINE 沒有特別需要。
PSN PLUS仲有一樣野係買GAME有特別折扣...仲要勁多個隻...
希望老任可以做多D優惠啦....
neo2046 11:04 PM 05-10-18
?

hap3afrien 11:56 PM 05-10-18
作者: neo2046:
?

唔好話, 真係好多人等美版
不過估唔到會俾佢地等到
qwe 12:21 AM 05-11-18
而家仲傳下年會有ns獨佔嘅mh, 唔會有mhw續作住⋯
GreenTea 12:44 AM 05-11-18
3ds 都獨佔得,ns 各方面都無得輸
最重要拎得出街
由手機版發出
信長 01:33 AM 05-11-18
作者: qwe:
而家仲傳下年會有ns獨佔嘅mh, 唔會有mhw續作住⋯
一定啦, 出NS 新作密密食好過幾年先出到一隻MHW
Terry仔 11:03 PM 05-11-18
MH / MHW / MHP 最難係做第一集
有咗第一次,以後都可以用返哩d素材
Eking 09:59 AM 05-12-18
唔會係MHW, 應該係MH 系列
ROCAS 03:54 PM 05-12-18
S社粉 (唔係指MH粉)可能到時又話只玩S社的MHW...除此之外出乜都唔睇唔買..
mrk 12:09 PM 09-04-18
作者: hap3afrien:
唔好話, 真係好多人等美版
不過估唔到會俾佢地等到
Capcom就係見美版冇日版咁好買,
但MHW係全球成功後,
依家開口話埋美版3個月內將會更新加埋中字,
想焗我地再買多次!

PS:暫時我都觀望下先,
話唔定3個月後,
日版都有份加埋中字呢!(之前網上都有傳switch系統中文化都會有可能趕做好係今年內加入番
PS2:請問有冇人兄見到香港舖有番美版呀??
charcsc2000 01:06 PM 09-04-18
作者: mrk:
Capcom就係見美版冇日版咁好買,
但MHW係全球成功後,
依家開口話埋美版3個月內將會更新加埋中字,
想焗我地再買多次!

PS:暫時我都觀望下先,
話唔定3個月後,
日版都有份加埋中字呢!(之前網上都有傳switch系統中文化都會係今年內加入番
PS2:請問有冇人兄見到香港舖有番美版呀??
葵廣見過...但賣3xx...
mrk 04:00 PM 09-04-18
作者: charcsc2000:
葵廣見過...但賣3xx...
唔該晒!

PS:唔急著,大把Game玩,等佢真係出左中文更新先算啦!
標籤:Monster Hunter XX, Nintendo Switch, モンスターハンターダブルクロス
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27

返回主題版面