Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-13, 10:22 PM   #1776
kinpingk
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
只係普通訂購
kinpingk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:31 PM   #1777
alvinclub
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDalvinbetic
XBox Live Gamertagalvinbetic
都岩岩收到鳥~~

舊 11-08-13, 10:32 PM   #1778
chokwing
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDchokwing
已經收到短訊

NS FC:3102-8090-3650
NS用戶名:hamsubwing
新玩無耐島上還簡陋,請包涵
chokwing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:32 PM   #1779
川上双葉
God of Gamer
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
btw,20:01同20:03真係差咁遠?
我要12號

舊 11-08-13, 10:33 PM   #1780
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: alvinclub 查看文章
好似唔係跟次序,我東張西望都未完就登記咗都冇
100位昨日我有登我都無

舊 11-08-13, 10:33 PM   #1781
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: 川上双葉 查看文章
btw,20:01同20:03真係差咁遠?
我要12號
06分入仲早你1日

舊 11-08-13, 10:36 PM   #1782
川上双葉
みるをみる

引用:
作者: oldletter 查看文章
06分入仲早你1日
岩岩睇返之前個POST原來仲要係20:02
不過其實有quota仲駛唔駛係4個package爭quota

舊 11-08-13, 10:37 PM   #1783
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
好似唔係跟次序,我東張西望都未完就登記咗都冇
我入得早過個fd,但個fd收到我仲未有
唔係要入埋852先得啊
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:40 PM   #1784
alvinclub
Crazy Gamer

引用:
作者: kcf1201 查看文章
唔係要入埋852先得啊
咁玩嘢要你香港電話仲要加852?

舊 11-08-13, 10:44 PM   #1785
jphmcc
Junior Member

註冊日期: Nov 2008
而家仲未收到sms, 即係食白果
jphmcc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:44 PM   #1786
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
引用:
作者: kcf1201 查看文章
唔係要入埋852先得啊
sony裡面d人應該唔會蠢成咁呀嘩

舊 11-08-13, 10:45 PM   #1787
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
咁樣睇各位師兄,我覺得頭先堅持係AEON訂機係明智決定
一來已經坐緊車差唔多到Megabox, 二來又唔知有冇SMS收

而家confirm咗自己果部,真係放心哂,唯獨第二年保養到時要另外買
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:45 PM   #1788
alvinclub
Crazy Gamer

其實而家係等收purchasecode, 之後係指定嗰日去邊度俾錢?

舊 11-08-13, 10:47 PM   #1789
川上双葉
みるをみる

引用:
作者: 華倫君島陽平 查看文章
sony裡面d人應該唔會蠢成咁呀嘩
我冇入852,收到

舊 11-08-13, 10:48 PM   #1790
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
咁樣睇各位師兄,我覺得頭先堅持係AEON訂機係明智決定
一來已經坐緊車差唔多到Megabox, 二來又唔知有冇SMS收

而家confirm咗自己果部,真係放心哂,唯獨第二年保養到時要另外買
早上藍店玩完的最舒服

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:52 PM   #1791
kcf1201
Game Master

引用:
咁玩嘢要你香港電話仲要加852?
玩開蘋果個ir,驚要入埋姐
舊 11-08-13, 10:54 PM   #1792
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: pet3 查看文章
早上藍店玩完的最舒服
對!
希望攞機時都係咁舒服

舊 11-08-13, 10:55 PM   #1793
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
我唔記得頭先有冇講,iSquare HMV 得返淨機 和 CAM 套裝, 想要CAM的聽日可以打去問問~~
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 10:55 PM   #1794
kcf1201
Game Master

引用:
作者: jphmcc 查看文章
而家仲未收到sms, 即係食白果
咁就唔係乜野先到先得啦
好彩係藍店一早訂左機,旨在參與
舊 11-08-13, 11:01 PM   #1795
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
我都收到sms了
似乎style 係等街出面報齊數,封盤左先開,...

大家good luck 啦

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:03 PM   #1796
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
8:40 先登記, 真係唔知等到幾時先有sms

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:04 PM   #1797
hiuming777
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我都收到sms了
似乎style 係等街出面報齊數,封盤左先開,...

大家good luck 啦
師兄應該講得岩,
因為hmv訂野往時係運送先收錢,
但我今日係hmv訂完一陣就有人打來話好多人訂所以要過數先~~~
hiuming777 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:06 PM   #1798
安安

註冊日期: Jan 2002
http://www.dualshockers.com/2013/11/...ext-generation
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:11 PM   #1799
小晶晶

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
今朝已係藍店訂
頭先手痕抽SMS

到時有code訂如有版友需要我到時攞黎益大家
小晶晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:12 PM   #1800
ayane123

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
我唔記得頭先有冇講,iSquare HMV 得返淨機 和 CAM 套裝, 想要CAM的聽日可以打去問問~~
hmv.com PM9:00以後沒有機訂了,同HI_Ricky念既應該差不多。

我朋友PM8點40左右重係iSquare訂到淨機,街應該沒貨了。

第一水應該訂得七七八八,明日才想訂機打個電話去問問。

唔係好可能會白行!
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 01:33 PM

手機版 | APP版