Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-09-13, 09:05 PM   #1951
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF

引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
之前話要唔要用plus 先玩到,係由game 廠定
如果係,姐係可能有d要有d 唔洗
好似得月費制遊戲,FREE TO PLAY 可以括免
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 09:08 PM   #1952
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
睇返要人食隻AC4先有延長保用服務

舊 11-09-13, 09:11 PM   #1953
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 王小虎 查看文章
我都考慮緊,定直接買vita,因為呢年ps+已經送左一堆vita games,我如果一出機可以一大堆games玩。
請問你 join 的是什麼地區的 ps+?
我考慮緊 PS4 出時 join for online,
日服首選。

引用:
作者: GN00508771 查看文章
真係嘈到煩............想入來睇下版友訂到機既分享結果又係一大堆廢話
當飯後娛樂。
就是九成人訂到,所以這個話題又開始番。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 11-09-13 09:14 PM 被 八仙果 編輯。
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 09:27 PM   #1954
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
水貨暗價炒高五成 PS4開價$3,380

http://hk.apple.nextmedia.com/supple...31108/18498051

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 09:34 PM   #1955
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: ZEROBO 查看文章
想問PS4 是否一定要plus才可live對戰?
看遊戲商
有一些遊戲商講明他他不會要求

引用:
作者: 川上双葉 查看文章
不是任何一隻嗎? (藍店)

上網訂先係得信條

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 10:02 PM   #1956
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 川上双葉 查看文章
對我黎講AC4唔算食,無雙先算
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 10:17 PM   #1957
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
Plus 早join 著數,有d game free 完左,再join都download 唔番。
Ps3 vita d free game我都未消化完

引用:
作者: Kain 查看文章
對我黎講AC4唔算食,無雙先算
咪係,如果咁hea 都重賣得真係冇野好講
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 10:55 PM   #1958
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
沒問題

Sorry, 已經留給華倫君
如果他沒有需要我再PM

是的
kutar兄我到而家都未收到
應該無名額了
請收PM

此篇文章於 11-09-13 11:04 PM 被 華倫君島陽平 編輯。
華倫君島陽平 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 11:04 PM   #1959
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 華倫君島陽平 查看文章
kutar我到而家都未收到
應該無名額了
尋晚8:40先登記 遲過你少少, 一樣無收到

究竟半小時預訂+ 各大藍店/hmv 加埋有冇一萬單呢?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 11:08 PM   #1960
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
其實有沒人8:30後入但都有sms 呢?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 11:10 PM   #1961
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

引用:
作者: D.K. 查看文章
尋晚8:40先登記 遲過你少少, 一樣無收到

究竟半小時預訂+ 各大藍店/hmv 加埋有冇一萬單呢?
我係尋晚8:35登記,
慘在呢度其中一位版友早我兩分鐘登記佢收到message而我到而家都未有
我估到我打後時間至登記既人應該全部都沒收到,唔知有冇估錯

舊 11-09-13, 11:12 PM   #1962
小晶晶
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
I have one quota
Does anyone want it?

First come first serve by PM me

此篇文章於 11-09-13 11:16 PM 被 小晶晶 編輯。
小晶晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 11:29 PM   #1963
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: 小晶晶 查看文章
I have one quota
Does anyone want it?

First come first serve by PM me
pm-ed
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 11:32 PM   #1964
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
我大概 8:3X (詳細時間唔記得),收sms時間11月9日 0:00,買機時間15Nov 10:00-23:59
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
其實有沒人8:30後入但都有sms 呢?

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 11:46 PM   #1965
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
8:33 登記有sms
8:35 用老婆電話登記無sms

睇來8:33 係死線

我會比個quota 我屋企人
如果佢地唔要我放出來
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 11:48 PM   #1966
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
想問出邊邊度仲有機?
有朋友想買, 要幫佢買
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 11:53 PM   #1967
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: ( ゚ω゚)かおもじさん 查看文章
我大概 8:3X (詳細時間唔記得),收sms時間11月9日 0:00,買機時間15Nov 10:00-23:59
買機時間15Nov

我是 11Nov
看來到時會只剩下無雙pack
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 12:01 AM   #1968
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
超準時,12:01 收到code

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 12:07 AM   #1969
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
8:33 登記有sms
8:35 用老婆電話登記無sms

睇來8:33 係死線

我會比個quota 我屋企人
如果佢地唔要我放出來
你真係好彩

舊 11-10-13, 12:14 AM   #1970
haluforever
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2007
Nintendo Switch ID0208-7629-1209
PSN  IDHalu6_6
明天都不知要有眼個set定kill zone ,
因為點都會買哂兩樣
haluforever 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 12:26 AM   #1971
Silver Molu
Junior Member

註冊日期: Sep 2013
PSN  IDtlink415
講起PSN要收費先可以玩ONLINE MODE...希望隻FF14遲下唔駛JOIN 日服PLUS都玩到
PS3機能有限...又不想玩PC板
如果已經比左錢玩月費式的遊戲...PLUS再收收就有點兒那個...
Silver Molu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 12:28 AM   #1972
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
係咪仲未有行Game價目表?會唔會同P3一樣係$388?

舊 11-10-13, 12:31 AM   #1973
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
無雙pack我覺得真係硬食黎,sony好衰,要我食貴貨
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 12:37 AM   #1974
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 卡柏 查看文章
無雙pack我覺得真係硬食黎,sony好衰,要我食貴貨
但係日game真係得佢
唔玩fps, ac又興趣缺缺, 硬食我都係揀呢個pack

上次vita排隊訂機同捆, uncharted 都唔夠無雙快冇貨...

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 12:51 AM   #1975
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: D.K. 查看文章
但係日game真係得佢
唔玩fps, ac又興趣缺缺, 硬食我都係揀呢個pack

上次vita排隊訂機同捆, uncharted 都唔夠無雙快冇貨...
小精靈也是日系啦......
不過少點人和我搶更好

PS4
我預佢無野玩~

12出小精靈

1月沒新作
2月先有人中之龍

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 09:06 PM

手機版 | APP版