Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-28-23, 09:12 PM   #551
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
睇完,劃蛇添足,片尾staff roll後承接上一集。
好明顯成套野係揾戲黎做,硬加多呢一集黎揾錢整下集,同為大戰鋪路。
同宣傳Cat's Eye年頭個套(個套好睇好多)
作為貓之眼fans我係好高興既…

睇返d角色係開心既…但個故事唔得,當外傳會好d

居然有4d版

舊 12-29-23, 09:36 PM   #552
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
睇左
普普通通
結果只係比boss露一下面為唔知仲有冇既下一集鋪路
作畫麻麻
想吐槽一下無限子彈
同埋佢把左輪唔係可以射穿一個人咩

神谷明仲好好宗氣不過女聲優們演後生女好勉強
由手機版發出

此篇文章於 12-29-23 09:43 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-23, 09:57 PM   #553
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
睇咗,叫做終於肯搬漫畫終章上銀幕又揾原聲優配音,幾fans service向都值得支持下,呢集係原創內容都算係有花啲心思嘅,老頭子出下場吊癮加show 咗Final Chapter Begins應該會真玩埋個尾掛⋯⋯

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-24, 01:36 AM   #554
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
另外想講覺得戰鬥唔太原作風格
我印像原作中開槍唔多但例不虛發
今套電影就一場換過幾次子彈
同堆印像中原作好少糾纏式肉博戰
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章